Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın herkese .oğlumun sinuzitleri kulagina vurmus isitme kaybi var mis ilacla gecer dedi doktor ilac verdir.sonbahara kadar gecmez ise ameliyatta dedi geniz eti

kızlaarrr mide bulantınız nasıl oluyor yaa bende yok ama şimdi dolabı açtım içim kalkar gibi oldu kusma gibi değil ama tiksindim bi an . zaten şekerli şeyi yemek değil görmek bile tiksindiriyor. bide hemen acıkıyor gibiyim ama yiyesim yok pufff:)) süt içiyim bariiiii sağlıklı beslenelim dimi:))

baska bir belirtin yok mu canim?mesela uyku mide bulantisi falan?bunlarda da kesilme var mi?
Bnm mide bulntm pk yk bunda canm. Dun kustm bitk dun baya vardı aksmda zor ymk yedm mide bulntsndan. Uykm hp vr zatn doyamıorm bitk sbh brz oldu mtfaga grnce kokudn bu bnm diernden degişk onda belm agrırdı bna agrımıo onda devmlı kusardm bnda arada bir onda gögs uclarm kararmştı bnda karamadı ck damarlaştı

Kızlar diğer konuyada yazdım.ben kan verdim sonuc bekliyommm yarıM saat kaldı dayanamadım idrar testi yaptım ama negqtif
Dun gece pembemsi kan gibi geldi ilişki sonrası sabah baktm bişry yok SSizce var mıdır

doktor arıcak beni ama aradığında yüreğim ağzıma geliyo
Benimkide ikili testtede aradi ben dayanamadim hastanedeyseniz yine gelcem dedim illa yuzyuze olmam lazim icim rahat etmiyo ki doktorum da artik bana karsi konusurken cok dikkatli konusyo adam diyoki bana sen nasil doguracan cok merak ediyorum sen daha cocuksun diyo bana :))

Merhabalar ben yeni uye oldum ve hamilelik icin bi tecrubem yok yardiminaza ihtiyacim bir turlu hamile kalamiyorum 8 aylik evliyiz yaklasik 1 ay korunduk sonrasinda denedik ama hep hayal kirikligi oldu simdide reglime 6 gun kaldi hafif bas donmesi oluyo belim cok agriyo karin altindada hafif sanci oluyor hamile olabilirmiyim ?
dogru yere yazmamisimdir belki bunun icinde kusura bakmayin daha dun uye oldum :)

çok evham yapma yinede canım kendine edersin bak belli etme doktoruna :))))

Canım Stres yapma ve bekle bende bekliyorum olursa sana destek oliyim olmaSa da birbirimize dua edicez herseyin zamanı mevlam biliyor hakkımızda hayırlısıyla hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Gunaydn kızlar ya bse sorcm bnm dne kdr gögsmde dokununca hafif hassasiyt vrdı ama bu sbh yk denlck kdr az bi anda ndn kaybldkı endişelnmye basladm

canım değişiyo galiba o hassasiyet benimde öyle oluyor bazen farkına varıyorum acayip acıyor ve hassas oluyor bazende azalıyor o

Canım Stres yapma ve bekle bende bekliyorum olursa sana destek oliyim olmaSa da birbirimize dua edicez herseyin zamanı mevlam biliyor hakkımızda hayırlısıyla hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Cok teshekur ederim cnm Dualarim seninle olur ALLAHIM her isteyene versin herkez anne olma duygusunu tatsin insalah

çok evham yapma yinede canım kendine edersin bak belli etme doktoruna :))))
Cannim insanin elinde degilki hele benim gibi kanamali hamilelik gecirmek insani daha cok strese sokuyor. Insallah saglicakla alalim da kucaklarimiza bebislerimizi bu gunlerimi unutur giderim insallah :))

merhaba aklıma takılan bir soru varda belki burdan bir cevap alabilirim
gebe kalmak için bende uğraşıyorum forumlara yada çevremdekilere baktığımda gebeliğini çoğu 4 hafta yada 5 haftalıkken öğrenmiş adetleride 1 yada 2 gün geçince bu nasıl oluyor anlıyamadım biisi beni aydınlatsın

ovulasyon adetin ortasında olmazmı yani gebe kalma eğer öyleyse gebeliği 2 hafta olunca anlaşılmazmı 4 fahtalık gebe kalanlar demekki adeti bitince hemenmi gebe kalmış oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…