- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.441
gozun aydin canimayy evet dimi 5 günde 12803 olmuş :)) yüzsüzlük yapmayım ama haftaya salı mecbur doktor randevum beklemedeyim
teşekkür ederim canım da ben öğreneli 15 gün oldu haftaya salı benim randevum bekliyorum yaa:)) doğum yapınca gidecem galiba doktoragozun aydin canim
Günaydın herkese .oğlumun sinuzitleri kulagina vurmus isitme kaybi var mis ilacla gecer dedi doktor ilac verdir.sonbahara kadar gecmez ise ameliyatta dedi geniz eti
ayyy bebeğim yaa canın yanıyordur şimdi dikkat et inşallah bir an önce gerek kalmaz ameliyat a geçer . aminnnGünaydın herkese .oğlumun sinuzitleri kulagina vurmus isitme kaybi var mis ilacla gecer dedi doktor ilac verdir.sonbahara kadar gecmez ise ameliyatta dedi geniz eti
Bnm mide bulntm pk yk bunda canm. Dun kustm bitk dun baya vardı aksmda zor ymk yedm mide bulntsndan. Uykm hp vr zatn doyamıorm bitk sbh brz oldu mtfaga grnce kokudn bu bnm diernden degişk onda belm agrırdı bna agrımıo onda devmlı kusardm bnda arada bir onda gögs uclarm kararmştı bnda karamadı ck damarlaştıbaska bir belirtin yok mu canim?mesela uyku mide bulantisi falan?bunlarda da kesilme var mi?
bebek diyorum erken öğrenen kaç kişi var çıkar belki yaaNe olusuyo cano bebismi yumurtami?test yapsam cikmaz dimi simdiden 1 hafta oldu sadece...
Ayy hadi hayirlisi bende 4 lu yaptircam guzel cikar insallah sonuclarimiz :))
Aynen oyle valla canim bende cumaya gidecem hep icimde stresinşallah canım şimdi onun stresine girdim nasıl cıkcak diye sonuçlar
Aynen oyle valla canim bende cumaya gidecem hep icimde stres
Benimkide ikili testtede aradi ben dayanamadim hastanedeyseniz yine gelcem dedim illa yuzyuze olmam lazim icim rahat etmiyo kidoktor arıcak beni ama aradığında yüreğim ağzıma geliyo
Benimkide ikili testtede aradi ben dayanamadim hastanedeyseniz yine gelcem dedim illa yuzyuze olmam lazim icim rahat etmiyo kidoktorum da artik bana karsi konusurken cok dikkatli konusyo adam diyoki bana sen nasil doguracan cok merak ediyorum sen daha cocuksun diyo bana :))
Canım Stres yapma ve bekle bende bekliyorum olursa sana destek oliyim olmaSa da birbirimize dua edicez herseyin zamanı mevlam biliyor hakkımızda hayırlısıyla hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallahMerhabalar ben yeni uye oldum ve hamilelik icin bi tecrubem yok yardiminaza ihtiyacim bir turlu hamile kalamiyorum 8 aylik evliyiz yaklasik 1 ay korunduk sonrasinda denedik ama hep hayal kirikligi oldu simdide reglime 6 gun kaldi hafif bas donmesi oluyo belim cok agriyo karin altindada hafif sanci oluyor hamile olabilirmiyim ?
dogru yere yazmamisimdir belki bunun icinde kusura bakmayin daha dun uye oldum :)
Gunaydn kızlar ya bse sorcm bnm dne kdr gögsmde dokununca hafif hassasiyt vrdı ama bu sbh yk denlck kdr azbi anda ndn kaybldkı endişelnmye basladm
Cok teshekur ederim cnm Dualarim seninle olur ALLAHIM her isteyene versin herkez anne olma duygusunu tatsin insalahCanım Stres yapma ve bekle bende bekliyorum olursa sana destek oliyim olmaSa da birbirimize dua edicez herseyin zamanı mevlam biliyor hakkımızda hayırlısıyla hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Cannim insanin elinde degilki hele benim gibi kanamali hamilelik gecirmek insani daha cok strese sokuyor. Insallah saglicakla alalim da kucaklarimiza bebislerimizi bu gunlerimi unutur giderim insallah :))çok evham yapma yinede canım kendine edersin bak belli etme doktoruna :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?