- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.461
Cannim insanin elinde degilki hele benim gibi kanamali hamilelik gecirmek insani daha cok strese sokuyor. Insallah saglicakla alalim da kucaklarimiza bebislerimizi bu gunlerimi unutur giderim insallah :))
Insallah bitanem yaa zaman hemencecik gecsin istiyorum.inşallah unutcaz canım ne bulantı ne mide rahatsızlığı nede kanaman kalcak allahım elimize almayı nasip etsin
Insallah bitanem yaa zaman hemencecik gecsin istiyorum.
Aynen canim yaa sorma :))aynen bende hemen doğsun diyorum meraklıyım bide nasılbişey olcak diye :)
merhaba aklıma takılan bir soru varda belki burdan bir cevap alabilirim
gebe kalmak için bende uğraşıyorum forumlara yada çevremdekilere baktığımda gebeliğini çoğu 4 hafta yada 5 haftalıkken öğrenmiş adetleride 1 yada 2 gün geçince bu nasıl oluyor anlıyamadım biisi beni aydınlatsın
ovulasyon adetin ortasında olmazmı yani gebe kalma eğer öyleyse gebeliği 2 hafta olunca anlaşılmazmı 4 fahtalık gebe kalanlar demekki adeti bitince hemenmi gebe kalmış oluyolar
dün akşam okudum yazamadım.şimdi yazıyorum.Evet yaa hepsi çok güzel ama benm beğendiğim de senin dediğin ve onun üstündekiydi ama göğüs kısmını nasıl hallederim bilmiyorum. Yoksa hemen sipariş vercem
yaniiiiiiEee o zaman baska modellere bakcan canoomm
Blmiorm ki canm off.. hp burda okuya okuya ble oldm bska topklre bkmycm artk yacanım değişiyo galiba o hassasiyet benimde öyle oluyor bazen farkına varıyorum acayip acıyor ve hassas oluyor bazende azalıyor o
meryem süresi 20.ayet yazılmıyormu peki acabaHamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.
Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir.
Blmiorm ki canm off.. hp burda okuya okuya ble oldm bska topklre bkmycm artk ya
heheheh sayfaları okuyorum 15 sayfa falan kaldı nasipse gelirim birazdan :) sen napıyosun :)ayyy zumrutuankammm gelmiş napıyorsun canımmmmmmmmmmmmmmm:))
meryem süresi 20.ayet yazılmıyormu peki acaba
ayyyyy birileri temizlik dedikçe bana geliyorlarrrrr.daha bahar temizliği yapılmadı.bide üstüne az kaldı haftasonu kuzenlerim gelecekmiş ben zeytinburnunda faceten bildirimler yapınca nerde geziyon kız dediler gelemediler.ama bu gelmicekleri anlamına gelmiyor tabiki :)Bizimki sarcaz tazecik yicek dolaba koydurtmuyo ama ben bugun fazla sardim evime goturcem yarindan itibaren temizlige girisiyorum zor olur sen yemek yap gonder bana dedim KV
Bde bn dun aksm stresli bi olay yasadm babam içn. ona üzldm Baygnlk gecrdm sinr krizi gbi bse snra bebgm aklma gldi esm basmda devmlı yabrmzu dusn kndne gel fln derkn kndme gldm kolnyayla fln tamda kaslmaya baslamsm Allah tan cbk toprldm sbhtn beri bi korkudr gdio.canım sen başka kişilerin etkisinde kalma herkesin farklı olur benim değişiyo ordan biliyorum
iyiyim canım çok şükür hadi okuda gel bakimmheheheh sayfaları okuyorum 15 sayfa falan kaldı nasipse gelirim birazdan :) sen napıyosun :)
Bde bn dun aksm stresli bi olay yasadm babam içn. ona üzldm Baygnlk gecrdm sinr krizi gbi bse snra bebgm aklma gldi esm basmda devmlı yabrmzu dusn kndne gel fln derkn kndme gldm kolnyayla fln tamda kaslmaya baslamsm Allah tan cbk toprldm sbhtn beri bi korkudr gdio.
ay o stres yok muBde bn dun aksm stresli bi olay yasadm babam içn. ona üzldm Baygnlk gecrdm sinr krizi gbi bse snra bebgm aklma gldi esm basmda devmlı yabrmzu dusn kndne gel fln derkn kndme gldm kolnyayla fln tamda kaslmaya baslamsm Allah tan cbk toprldm sbhtn beri bi korkudr gdio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?