Gebe kalamayanlar buraya.....

Cannim insanin elinde degilki hele benim gibi kanamali hamilelik gecirmek insani daha cok strese sokuyor. Insallah saglicakla alalim da kucaklarimiza bebislerimizi bu gunlerimi unutur giderim insallah :))

inşallah unutcaz canım ne bulantı ne mide rahatsızlığı nede kanaman kalcak allahım elimize almayı nasip etsin

Gebelik haftası hesaplanırken son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor. Adet suresi de bu surenin içinde.

Evet yaa hepsi çok güzel ama benm beğendiğim de senin dediğin ve onun üstündekiydi ama göğüs kısmını nasıl hallederim bilmiyorum. Yoksa hemen sipariş vercem
dün akşam okudum yazamadım.şimdi yazıyorum.
SIKIYSA VER O ELBİSELERDEN SİPARİŞ :)
bakalım goncan seni napıyor :) kaşınmada daha adaplı güzel bir elbise al boşa gitmesin elbise :)

meryem süresi 20.ayet yazılmıyormu peki acaba

Bizimki sarcaz tazecik yicek dolaba koydurtmuyo ama ben bugun fazla sardim evime goturcem yarindan itibaren temizlige girisiyorum zor olur sen yemek yap gonder bana dedim KV
ayyyyy birileri temizlik dedikçe bana geliyorlarrrrr.daha bahar temizliği yapılmadı.bide üstüne az kaldı haftasonu kuzenlerim gelecekmiş ben zeytinburnunda faceten bildirimler yapınca nerde geziyon kız dediler gelemediler.ama bu gelmicekleri anlamına gelmiyor tabiki :)

canım sen başka kişilerin etkisinde kalma herkesin farklı olur benim değişiyo ordan biliyorum
Bde bn dun aksm stresli bi olay yasadm babam içn. ona üzldm Baygnlk gecrdm sinr krizi gbi bse snra bebgm aklma gldi esm basmda devmlı yabrmzu dusn kndne gel fln derkn kndme gldm kolnyayla fln tamda kaslmaya baslamsm Allah tan cbk toprldm sbhtn beri bi korkudr gdio.

doktora gideydin bi durumu anlataydın

ay o stres yok mukeske etrafimizdakiler bize 9 ay hic bir kotu olayi yansitmasalarben de hamileyken cok stresli oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…