- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.481
daha önce çok paylaşıldı burda cano ama çok etkiliyecicanlar şunu bi izleyin yaa ağladım pufff
Ne bileym gtmedm dedoktora gideydin bi durumu anlataydın
YUPPPPİİİİİİ maşşallah kızzzzKizlaarrr Günaydındün yeniden vedigim kan sonucumun raporunu okudum şimdi bu saatte gözümü açar açmaz;-) veeeee 1035 den 12803 e yükselmiş yuppiiiiiii
Insallah canım ilacla gecerdeAaa çok geçmiş olsun yaa üzüldüm kıyamam ben onaadikkat edin inşaallah geçer canm
AmiNn inşallahayyy bebeğim yaa canın yanıyordur şimdi dikkat et inşallah bir an önce gerek kalmaz ameliyat a geçer . aminnn
Zatn hamileykn insan en ufk bsede aglio bde hrsey ust uste glio..esmde ck kizio iyi dusn iyi olsn dio ama dusunemiorm iste elmde deilkiay o stres yok mukeske etrafimizdakiler bize 9 ay hic bir kotu olayi yansitmasalar ben de hamileyken cok stresli oluyorum ya
dedim ben sana ma sen kaşındın :)))teşekkür ederim canım da ben öğreneli 15 gün oldu haftaya salı benim randevum bekliyorum yaa:)) doğum yapınca gidecem galiba doktoraD ilişkinin 10. günü öğrenmiştim erken öğrenince çokk bekledim
çok geçmiş olsun ameliyata gerek kalmaz inşaallahGünaydın herkese .oğlumun sinuzitleri kulagina vurmus isitme kaybi var mis ilacla gecer dedi doktor ilac verdir.sonbahara kadar gecmez ise ameliyatta dedi geniz eti
evet canım :)daha önce çok paylaşıldı burda cano ama çok etkiliyeci
ayyy inşallah darısı her isteyen e şimdi namaz kıldım ve isteyen sizlere herkese dua ettim Rabbim kabul etsinYUPPPPİİİİİİ maşşallah kızzzz
ayyy kuzuuucummm napıyım doktora gidemeyince meraktan:))dedim ben sana ma sen kaşındın :)))
Insallah canimçok geçmiş olsun ameliyata gerek kalmaz inşaallah
GEBELİK YOK DEMEK CANIM O.EĞER GÜNÜN GEÇTİYSE DOKTORA GİT SÖKTÜRÜCÜ VERİR BELKİ.ÇÜNKÜ BAYANLARDA YILDA 1-2 KEZ BÖYLE OLURMUŞ GEBELİK OLMADIĞI HALDE ADET GECİKMESİ OLURMUŞ.Kızlar kan Değeri 0.29 bu nee(
amin kabul etsin inşaallah hayırlısıyla canım benim.Allah razı olsun duaların içinayyy inşallah darısı her isteyen e şimdi namaz kıldım ve isteyen sizlere herkese dua ettim Rabbim kabul etsin
Hosgeldin ablamevet hanımlar anca bitti sayfaları okudum geldim :) nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hanımlarrrrrr :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))amin kabul etsin inşaallah hayırlısıyla canım benim.Allah razı olsun duaların için
ayy resmini yesinler senin yavyuumm:))Hosgeldin ablamnapiim beklemedeyimm...sen napiyosun?
Teskur ettim canooayy resmini yesinler senin yavyuumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?