Gebe kalamayanlar buraya.....

ey Allah'ım ya ne olacak böyle Allah yardımcın olsun canım ya çok üzülüyorum bu haline senin

Duygulandim ama güzel olduk böyle seviyorum bizi

ey Allah'ım ya ne olacak böyle Allah yardımcın olsun canım ya çok üzülüyorum bu haline senin
Sorma yaa canim valla zor durumdayim kaynanam cok iyi ama yasli gel desemde hicbisey yapamaz gorumceler hepsi evli. Annem desem bu durumda oldugumu biliyo istese coktan gelirdi. Eşim eve gelip yemegi hazirliyo bulasiklari yikiyo zaten işi yeterince stresli bide ev isleriyle ugrasiyo, benim durumumda ortada kaynanama gitsem en azından orda diger eltim gelir buyuk gorumcem felan gelir bi sekilde idare ederim diyorum da eşim i birakamiyorum ki ayri kalamiyirum ondan

Başı solda ayaklar sağda ama sağa yığılıp uyuyor arada sanırım karnım yamuluyor sertlesiyor falan :)) seninki ne durumda?
Canim ben solda hissediyorum kipirdamalarini bendeki usg fotolarindada solda duruyo zaten. Sol tarafta hissediyorum bu durumda benimkininde mi kafasi solda duruyo ?

ayy öyle deme canoo yaa keşke yazmasaydım

Canim ben solda hissediyorum kipirdamalarini bendeki usg fotolarindada solda duruyo zaten. Sol tarafta hissediyorum bu durumda benimkininde mi kafasi solda duruyo ?
Olabilir :) doktora sor bir dahakine bazen onlar ultrasonda yön degistirdikleri için sordum ben. Çok güzel dimi pitirdanmalari?

Olabilir :) doktora sor bir dahakine bazen onlar ultrasonda yön degistirdikleri için sordum ben. Çok güzel dimi pitirdanmalari?
Evet hemde cok guzel cnm ama 2 gundur felan hissetmiyo gibiyim cuma kontrolum var soracam doktora. Cnm peki sen ilac kullqniyon mu su an?

Kızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim

Kızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim
Hicbirine de bisey almadim ama kaynanama temmuzda gidecem ona altin bileklik almayi dusunuyoruz eşimle. Anneme de yeni eve tasindiklari icin arzumun blendir setini ve caycisini almayi düşünüyorum gittigimde :))

aslında kaynanaya hiç bişey almak içimden gelmiyoda doğru düzgün içeri terliği yok gitiğimde hep ayacıklarım ortada kalıyo bi terlik alayımda gittiğimde giyerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…