- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.681
ey Allah'ım ya ne olacak böyle Allah yardımcın olsun canım ya çok üzülüyorum bu haline seninAynen cnm 4 ayi gectim 5.ci aya girecm nerdeyse ama yok gecmek bilmiyo doktorda dedi senin 9 ay surecek galiba dediyemek bile yapamiyorm kimsem yok burda bu gidisle kaynanamlara gidecem temmuzda ama esimide tek birakmak istemiyorum off kafam cok karisik
Duygulandimamin inşaallah tatlım ya nasip olsunda yakışır herhalde dimi :) duanız yeter bana dua edin benim içinde hepimiz için ettiğinizide biliyorum aslında ya işte yineliyorum lafımı :) senden de Allah razı olsun burda sıkıntılarımızı paylaşıyorsunuz.herşeyin güzelini paylaşmak hoşturda sıkıntı paylaşmak zordur be güzelim hepinizden Allah razı olsun
Saol ablacmm :* nrmalde bu kdr olmzda işte önceki yavrumdan kaln byklk olan napalm.. insallah szde yaknda cekr koyrsnz burayaay ay sanda maşaallah can anneler bunlar can :)
evet bende hepinizi seviyorum canı yürektenDuygulandimama güzel olduk böyle seviyorum bizi
Başı solda ayaklar sağda ama sağa yığılıp uyuyor arada sanırım karnım yamuluyor sertlesiyor falan :)) seninki ne durumda?bebeem canim senin bebegin ne tarfta hangi tarafta hissediyon :))
amin inşaallah canım :)Saol ablacmm :* nrmalde bu kdr olmzda işte önceki yavrumdan kaln byklk olan napalm.. insallah szde yaknda cekr koyrsnz buraya
Saol cnm :) yaknda snde cekp koyrsn buraya :))ay ay ay maşallahhh sanada :))
ayy ne güzel inşallah canımm:))Hissediyorum iki üç haftadir iyice her zaman olmasa da :) bi 9-10 haftaya başlar seninki de inşallah :)
Sorma yaa canim valla zor durumdayim kaynanam cok iyi ama yasli gel desemde hicbisey yapamaz gorumceler hepsi evli. Annem desem bu durumda oldugumu biliyo istese coktan gelirdi. Eşim eve gelip yemegi hazirliyo bulasiklari yikiyo zaten işi yeterince stresli bide ev isleriyle ugrasiyo, benim durumumda ortadaey Allah'ım ya ne olacak böyle Allah yardımcın olsun canım ya çok üzülüyorum bu haline senin
ayy inşallah:)Saol cnm :) yaknda snde cekp koyrsn buraya :))
Canim ben solda hissediyorum kipirdamalarini bendeki usg fotolarindada solda duruyo zaten. Sol tarafta hissediyorum bu durumda benimkininde mi kafasi solda duruyo ?Başı solda ayaklar sağda ama sağa yığılıp uyuyor arada sanırım karnım yamuluyor sertlesiyor falan :)) seninki ne durumda?
ayy öyle deme canoo yaa keşke yazmasaydımAyy keşke gelsem canm yaa ıssız bi adaya düşsem yanıma alacağım 3 şey kebap kebap kebap olur yani o derece bitiyorum ölüyorum yani. Söylicektim bende ama numarası yok namaz kılcam diye de çıkamadım bi yerim şişecek vala bugün yemem lazım
Annnoooomm kız bu benimkini yetişmiş neredeyse ya :))Bnmde böle işte :))
Bnmde böle işte :))
Olabilir :) doktora sor bir dahakine bazen onlar ultrasonda yön degistirdikleri için sordum ben. Çok güzel dimi pitirdanmalari?Canim ben solda hissediyorum kipirdamalarini bendeki usg fotolarindada solda duruyo zaten. Sol tarafta hissediyorum bu durumda benimkininde mi kafasi solda duruyo ?
Evet hemde cok guzel cnm ama 2 gundur felan hissetmiyo gibiyim cuma kontrolum var soracam doktora. Cnm peki sen ilac kullqniyon mu su an?Olabilir :) doktora sor bir dahakine bazen onlar ultrasonda yön degistirdikleri için sordum ben. Çok güzel dimi pitirdanmalari?
Hicbirine de bisey almadim ama kaynanama temmuzda gidecem ona altin bileklik almayi dusunuyoruz eşimle. Anneme de yeni eve tasindiklari icin arzumun blendir setini ve caycisini almayi düşünüyorum gittigimde :))Kızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim
aslında kaynanaya hiç bişey almak içimden gelmiyoda doğru düzgün içeri terliği yok gitiğimde hep ayacıklarım ortada kalıyo bi terlik alayımda gittiğimde giyerim dedimKızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?