- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.701
eşini yalnız bırakma ne diyeyim biraz daha sık dişini gülüm.eşindende Allah razı olsun bak elinden geleni yapıyor sen gitsen o sıkılır zaten hem karısı hem bebişi aklı sizde kalırSorma yaa canim valla zor durumdayim kaynanam cok iyi ama yasli gel desemde hicbisey yapamaz gorumceler hepsi evli. Annem desem bu durumda oldugumu biliyo istese coktan gelirdi. Eşim eve gelip yemegi hazirliyo bulasiklari yikiyo zaten işi yeterince stresli bide ev isleriyle ugrasiyo, benim durumumda ortadakaynanama gitsem en azından orda diger eltim gelir buyuk gorumcem felan gelir bi sekilde idare ederim diyorum da eşim i birakamiyorum ki ayri kalamiyirum ondan
Canim daha küçük her zaman hissedemezsin ki benim arkadaşla 3 gün var aramda daha hissetmemis düşün. Benim kan iyi cikti ama bu aydan sonra daha çok kan kaybi olurmus sağlık ocağı kan hapi verdi günde tane bir de yeterli beslenmedigim günlerde takviye amaçlı decavit alıyorum bir tane o kadar. Sağlık ocağına kayit actirdin değil mi?Evet hemde cok guzel cnm ama 2 gundur felan hissetmiyo gibiyim cuma kontrolum var soracam doktora. Cnm peki sen ilac kullqniyon mu su an?
Evet idare edicem cnm kocam icin katlanicameşini yalnız bırakma ne diyeyim biraz daha sık dişini gülüm.eşindende Allah razı olsun bak elinden geleni yapıyor sen gitsen o sıkılır zaten hem karısı hem bebişi aklı sizde kalır
Canim bende su an sadece decavit kullaniyor doktor birkac haftaya kan ilaci vercem dedi. Ben saglik ocagina hic kayit yaptirmadm daha saglik ocaginin nerde oolduğunu bilmedigimden ama haftaya esim izin alicak haftaici gidip yaptiricaz insallahCanim daha küçük her zaman hissedemezsin ki benim arkadaşla 3 gün var aramda daha hissetmemis düşün. Benim kan iyi cikti ama bu aydan sonra daha çok kan kaybi olurmus sağlık ocağı kan hapi verdi günde tane bir de yeterli beslenmedigim günlerde takviye amaçlı decavit alıyorum bir tane o kadar. Sağlık ocağına kayit actirdin değil mi?
bu cevap günün cevabıydı kızlarkaynanam bana alsın bende anne adayıyım:)))
Smdi esimn akrabaları derki erkek kesn erkek :))öne dogru gsnce huya erkekmş bnm öncekide öndydi top gbiydi yanlarma dgru yaylmamstm hç :)Amaniiin kız maşallah bayağı çıkmış hakkaten sivri abooo
Bn dha carsıya ckamadm ya :/ ama ck sey gecio aklmdan.. siyh cantm yk diodu canta alsmmki diorm bde tavayaa ihtycı vardı tava takımımı alsm diorm yksa gyeck bsemi alsm ki diorm yda ayakkabda olblr diorm diorm da diorm ya bi turlu karar veremedm kaynanama tbikide bse almycm. Esm alrsa alsnKızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim
Valla füze gbi gdiorz işte teyzesi :)) ama öncekndede böle olmştu 2-3 aylk hamilykn 5-6sanıolrdı ck byk olck senin karnın diolrdı snra az bse dha sivreldi 7.ayıma kdrda öle kaldı hç buyumednAnnnoooomm kız bu benimkini yetişmiş neredeyse ya :))
daha yenimi yemek yiceksinYemek zamani benimde
ayy öyle deme canoo yaa keşke yazmasaydım
Hicbirine de bisey almadim ama kaynanama temmuzda gidecem ona altin bileklik almayi dusunuyoruz eşimle. Anneme de yeni eve tasindiklari icin arzumun blendir setini ve caycisini almayi düşünüyorum gittigimde :))
aslında kaynanaya hiç bişey almak içimden gelmiyoda doğru düzgün içeri terliği yok gitiğimde hep ayacıklarım ortada kalıyo bi terlik alayımda gittiğimde giyerim dedim
Aynen cnm benimEvet iyi fikir bencede
Smdi esimn akrabaları derki erkek kesn erkek :))öne dogru gsnce huya erkekmş bnm öncekide öndydi top gbiydi yanlarma dgru yaylmamstm hç :)
Bn dha carsıya ckamadm ya :/ ama ck sey gecio aklmdan.. siyh cantm yk diodu canta alsmmki diorm bde tavayaa ihtycı vardı tava takımımı alsm diorm yksa gyeck bsemi alsm ki diorm yda ayakkabda olblr diorm diorm da diorm ya bi turlu karar veremedm kaynanama tbikide bse almycm. Esm alrsa alsn
Havada cok güzel bugun kargom da yok henüz
5gun yaptim kaldi
afiyet olsun o zaman sana :)Sorma canım anca ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?