Gebe kalamayanlar buraya.....

eşini yalnız bırakma ne diyeyim biraz daha sık dişini gülüm.eşindende Allah razı olsun bak elinden geleni yapıyor sen gitsen o sıkılır zaten hem karısı hem bebişi aklı sizde kalır

Evet hemde cok guzel cnm ama 2 gundur felan hissetmiyo gibiyim cuma kontrolum var soracam doktora. Cnm peki sen ilac kullqniyon mu su an?
Canim daha küçük her zaman hissedemezsin ki benim arkadaşla 3 gün var aramda daha hissetmemis düşün. Benim kan iyi cikti ama bu aydan sonra daha çok kan kaybi olurmus sağlık ocağı kan hapi verdi günde tane bir de yeterli beslenmedigim günlerde takviye amaçlı decavit alıyorum bir tane o kadar. Sağlık ocağına kayit actirdin değil mi?

Canim bende su an sadece decavit kullaniyor doktor birkac haftaya kan ilaci vercem dedi. Ben saglik ocagina hic kayit yaptirmadm daha saglik ocaginin nerde oolduğunu bilmedigimden ama haftaya esim izin alicak haftaici gidip yaptiricaz insallah

Kızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim
Bn dha carsıya ckamadm ya :/ ama ck sey gecio aklmdan.. siyh cantm yk diodu canta alsmmki diorm bde tavayaa ihtycı vardı tava takımımı alsm diorm yksa gyeck bsemi alsm ki diorm yda ayakkabda olblr diorm diorm da diorm ya bi turlu karar veremedm kaynanama tbikide bse almycm. Esm alrsa alsn

Annnoooomm kız bu benimkini yetişmiş neredeyse ya :))
Valla füze gbi gdiorz işte teyzesi :)) ama öncekndede böle olmştu 2-3 aylk hamilykn 5-6sanıolrdı ck byk olck senin karnın diolrdı snra az bse dha sivreldi 7.ayıma kdrda öle kaldı hç buyumedn

Evet canm sen o konuda biraz yaralısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…