- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.721
kız bn fena değilim onlar fenaaa bi terlik almıyo zaten evine ne alıyoki onlar değişik insanlardır napayım bndAy zeyneeep ne fenasın yaaa şapşik seni
sitede hala kargodamı görünüyorHavada cok güzel bugun kargom da yok henüz
5gun yaptim kaldi
Aras kargo hep sıkıntı zatensitede hala kargodamı görünüyor
kargo şirketi belli değilmi kim olduğu arayabilmen için.zaten 3 iş günüdür herhalde yarın falan gelir
Kibrit çöpü bile almam ona ben..Evet canm sen o konuda biraz yaralısın
kız bn fena değilim onlar fenaaa bi terlik almıyo zaten evine ne alıyoki onlar değişik insanlardır napayım bnd
Herksn işine erkek doguo :) annemn babamn kardesmn esimn bnmde ndnse öle doguo :) btk bi arkadsm vr o kız dio egr kız olrsada hrks erkk erkk derkn erkk gbi kız olr bde :))Vala ben akrabanız değilim ama inanki bende erkek dicektim
Kibrit çöpü bile almam ona ben..
Herksn işine erkek doguo :) annemn babamn kardesmn esimn bnmde ndnse öle doguo :) btk bi arkadsm vr o kız dio egr kız olrsada hrks erkk erkk derkn erkk gbi kız olr bde :))
HE SAĞOLSUN BİZİM ŞİRKETTE ARASLA ÇALIŞIYOR :)Aras kargo hep sıkıntı zaten
kendilerden bişey görmüyoz ki ev hediyesi bile almadı almazda canoIyi yapıyon boşver herkese hakettiği kadar değer vercen
kendilerden bişey görmüyoz ki ev hediyesi bile almadı almazda cano
nasl sinrlwniorm varya yazarkn dişlermi sıkıorm resmn :))Aman tamam hadi sinirlenme. Gerildin yine :))
Öle cnm saglklı olsn yetrHayırlısı olsun canm. Sağlıklı olsun yeterki
Canim bende almistim aras kargoya verilmisti benimkide 2 gunde gelmisti. Seninki neden bu kadar gecikti ki?Aras kargo hep sıkıntı zaten
Cnm çankayadan kızılay yönüne doğru yürürsün. Dönüşte dolmuşa binersin :)ayy bende yürümek istiyorum ama ankarayı bilenler her yer yokuş çankayadayım ben:))
kız ben bile şimdien kotların ön düğmesini iliklemiyorum sıkıştırıyor diye fermuarı tutuyor sadece oda düşüyor gibi oluyor:))
ayyy aykuş tırmanmak lazım off neyse kasık ağrım oluyor 20 dk dan fazla yürüyemiyorum 3 ayım dolsun yürüyeyim inşallah:)Cnm çankayadan kızılay yönüne doğru yürürsün. Dönüşte dolmuşa binersin :)
Hoşgeldin. Sizde sıkıntı neMerhaba arkadaşlar yeni uyeyım acaba yardımcı olabılırmısınız bana
Kardesimle birlesip baza aldk biz kv ye almadım hic bi şey. Eşime kzdm hiç ilgilenmiyo ne alsak diye ben düşünüyorum 1 aydır. He he deyip geçiyo bana dert oluyo. Ben de almıyorum dedim.Kızlar annenize kayınvalidenize ne aldınız hediye? Ben anneme kızartma tenceresi aldım ama kaynanoşa ne alayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?