- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.741
aynen canooPis yaa sevgisiz kızım ondan. Hiçbişeyi haketmiyo böyleleri. Haklısın yani dinine kadar!
Kardesimle birlesip baza aldk biz kv ye almadım hic bi şey. Eşime kzdm hiç ilgilenmiyo ne alsak diye ben düşünüyorum 1 aydır. He he deyip geçiyo bana dert oluyo. Ben de almıyorum dedim.
nasıl cvp :))beğendn mı:)))bu cevap günün cevabıydı kızlar
Begenmezmiyim se naptin transfer isini hic bahsetmiyosun hanimmmmnasıl cvp :))beğendn mı:)))
bi türlü adet olamadım bacım:))bıde normal yolla hamıle kalırmışım:))Begenmezmiyim se naptin transfer isini hic bahsetmiyosun hanimmmm
Begenmezmiyim se naptin transfer isini hic bahsetminasıl cvp :))beğendn mı:)))
Daha ne super olur :)bi türlü adet olamadım bacım:))bıde normal yolla hamıle kalırmışım:))
o parayla dizerim kollarıma adana burmasıBegenmezmiyim se naptin transfer isini hic bahsetmi
Daha ne super olur :)
Cok ihmal etme onu bi an once kaydol zaten ücretsiz veriyor kan ilacini sağlık ocağı e igne zamanı falan yaklaşıyor ebe arayip duruyor beni sağolsun :)Canim bende su an sadece decavit kullaniyor doktor birkac haftaya kan ilaci vercem dedi. Ben saglik ocagina hic kayit yaptirmadm daha saglik ocaginin nerde oolduğunu bilmedigimden ama haftaya esim izin alicak haftaici gidip yaptiricaz insallah
Bana da esimin akrabalari göstermiyor karnin yanlara büyüyor kesin kiz diyordu tutmuyor o işSmdi esimn akrabaları derki erkek kesn erkek :))öne dogru gsnce huya erkekmş bnm öncekide öndydi top gbiydi yanlarma dgru yaylmamstm hç :)
Doktora gittin mi pekiHosbulduk ya sizin başınıza geldımı hiç bende afedersiniz acık renkte kanama oluo gecen ay 15 gün gectı hıc ağrım sızım yok sadece cok ayakta kalınca oluyo
Maşallah maşallah :)) bakalım 9.ayda nasıl bir tablo cizecegiz meraklardayim :)Valla füze gbi gdiorz işte teyzesi :)) ama öncekndede böle olmştu 2-3 aylk hamilykn 5-6sanıolrdı ck byk olck senin karnın diolrdı snra az bse dha sivreldi 7.ayıma kdrda öle kaldı hç buyumedn
Gittim cnm kanaman azalmış endişe etme dedi alttan muyane etti tabi canım acidi biraz yine inşallah gecicek zor günlerftst: 40831408 .!.:Ttlm gunaydın gittin mi doktra merak ettm
Yk tutmuo ya öncekndede oglan o ogal diolrdı hçte pipi deildi pempüştü :)Bana da esimin akrabalari göstermiyor karnin yanlara büyüyor kesin kiz diyordu tutmuyor o iş
Ay valla dun gece ruyama grdi bn ypıodm hmde ck gzl olmşlrdı bfnde facede görm adamn bri dükkn acmş ev yapımı gözleme bulunr yazıodu..Ev yapımı gözleme istiyorum
ALLAH sonumzu hayr etsnMaşallah maşallah :)) bakalım 9.ayda nasıl bir tablo cizecegiz meraklardayim :)
Allah sabır versin tatlım geçmiş olsunGittim cnm kanaman azalmış endişe etme dedi alttan muyane etti tabi canım acidi biraz yine inşallah gecicek zor günler
Yaaa senin de mi of ya.. napsam yarın yapayım bari biraz öğlen benim çok zamandir istiyordu hazir yufkayla yaptim pazardan aldim yedim yok yerini tutmuyor iste illa da ev yapımı bakim becerebilcem miAy valla dun gece ruyama grdi bn ypıodm hmde ck gzl olmşlrdı bfnde facede görm adamn bri dükkn acmş ev yapımı gözleme bulunr yazıodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?