Gebe kalamayanlar buraya.....

Kardesimle birlesip baza aldk biz kv ye almadım hic bi şey. Eşime kzdm hiç ilgilenmiyo ne alsak diye ben düşünüyorum 1 aydır. He he deyip geçiyo bana dert oluyo. Ben de almıyorum dedim.

Ayy benimki de öyle ama kıyamam hiç vakti yok ki daha mühim meselelerimiz var maalesef baza da iyi olmuş he ben ne alsam kayınvalideme bilemedim yaa

Hosbulduk ya sizin başınıza geldımı hiç bende afedersiniz acık renkte kanama oluo gecen ay 15 gün gectı hıc ağrım sızım yok sadece cok ayakta kalınca oluyo

Canim bende su an sadece decavit kullaniyor doktor birkac haftaya kan ilaci vercem dedi. Ben saglik ocagina hic kayit yaptirmadm daha saglik ocaginin nerde oolduğunu bilmedigimden ama haftaya esim izin alicak haftaici gidip yaptiricaz insallah
Cok ihmal etme onu bi an once kaydol zaten ücretsiz veriyor kan ilacini sağlık ocağı e igne zamanı falan yaklaşıyor ebe arayip duruyor beni sağolsun :)

Ay valla dun gece ruyama grdi bn ypıodm hmde ck gzl olmşlrdı bfnde facede görm adamn bri dükkn acmş ev yapımı gözleme bulunr yazıodu..
Yaaa senin de mi of ya.. napsam yarın yapayım bari biraz öğlen benim çok zamandir istiyordu hazir yufkayla yaptim pazardan aldim yedim yok yerini tutmuyor iste illa da ev yapımı bakim becerebilcem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…