- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.761
Amiiiiinnn :) valla yürüyüşe başladım bugün her gün bir saat yürüyecem bakalımALLAH sonumzu hayr etsngögsler göbkte olmasnda :)
Saol cnm bnmAllah sabır versin tatlım geçmiş olsun
İnşallah cnm cok gecmiş olsunGittim cnm kanaman azalmış endişe etme dedi alttan muyane etti tabi canım acidi biraz yine inşallah gecicek zor günler
Canim benim canin mi çekti senin oyy boyle daha sinir oluyorum uzagiz hepimiz birbirimizden diye yaaaaaEv yapımı gözleme istiyorum
Insallah haftaya halledicem tatlim yaa aşıyi sen ne zaman yaptircan?Cok ihmal etme onu bi an once kaydol zaten ücretsiz veriyor kan ilacini sağlık ocağı e igne zamanı falan yaklaşıyor ebe arayip duruyor beni sağolsun :)
Valla ya ne gzldi yiyemedn uyndmYaaa senin de mi of ya.. napsam yarın yapayım bari biraz öğlen benim çok zamandir istiyordu hazir yufkayla yaptim pazardan aldim yedim yok yerini tutmuyor iste illa da ev yapımı bakim becerebilcem mi
Bnm vr dha yuruys icn zamanm cnkü suan ayakta ck kalrsm agrm oluo 4-5ay derkn bnmde bslamam lazmAmiiiiinnn :) valla yürüyüşe başladım bugün her gün bir saat yürüyecem bakalım
Canim sana yemin ederim yaklasik 1 aydir o kadar canim istiyo ki gozleme ev yapimi anlatamam. Esimle o kadar disari ciktik kahvaltı yapmak için yok koskoca silivri de kahvaltida gozleme yapan 1 yere rastlamadikEv yapımı gözleme istiyorum
ya evet birbirine yakın olanlar şanslı vallaCanim benim canin mi çekti senin oyy boyle daha sinir oluyorum uzagiz hepimiz birbirimizden diye yaaaaa
Teflon sac gibi tavam var onda yaparim artık annem yufka acacam diyodu sacda olani da onda yerim inşallah keske yiyebilseymisin rüya da olsaValla ya ne gzldi yiyemedn uyndmneyde ypck pki sacta ck gzl oluo ya tavadaki sacın tadını tutmuo
Bende ancak baslayabildim iste hava acmadi ki bi. Benimki bazen yigiliyor bir kenara canım yaniyor yürütmüyo kerataBnm vr dha yuruys icn zamanm cnkü suan ayakta ck kalrsm agrm oluo 4-5ay derkn bnmde bslamam lazm
Sende miCanim sana yemin ederim yaklasik 1 aydir o kadar canim istiyo ki gozleme ev yapimi anlatamam. Esimle o kadar disari ciktik kahvaltı yapmak için yok koskoca silivri de kahvaltida gozleme yapan 1 yere rastlamadikasiri bi sekilde canim istiyo hicbisey yerini doldurmuyo ev yapimi gozlemenin hele kaynanamin yaptığı gozleme aklima geldikce cildiriyorm. Gecenlerde konusyoruz telde kaynanamla canim gozleme istiyo diyorm uzagiz ya kadini da aglattim senin canin istiyo ama yyiyemiyorsun diyo
Hadi yoğur bakalim :))))ya evet birbirine yakın olanlar şanslı vallacok zamandir istiyorum aslında yarın en gec öbür gün deneyecem yamuk yumuk da acsam biz yiyecez napim derken bnimki tepeme dikildi oklava soruyo yoğuralimmis
Teflon sac gibi tavam var onda yaparim artık annem yufka acacam diyodu sacda olani da onda yerim inşallah keske yiyebilseymisin rüya da olsa
Yoğurmuş benimki kasla göz arasındaHadi yoğur bakalim :))))
Tüm hamislerin canı da ceker mi ayni seyi yahu :) Allah razı olsun kuzum düşünmen yeterAh kıyamam sana ben yaa keşke imkan olsa yapıp göndersek kv yapıyo yaa sacımız var vala içime dert oldu üzüldüm
Bzm sac var hmde toprak sac tam gözleme yapmaya ama asada alt katta yani. Hem kndm yapamam bkere mantı yaptmda agrılndm.hmn anama ddm dedm dedm sen gelnce yapıverirm dedi saolsn anam olmasa napardm blmiorm hftaya gtmem lazm :)(Teflon sac gibi tavam var onda yaparim artık annem yufka acacam diyodu sacda olani da onda yerim inşallah keske yiyebilseymisin rüya da olsa
Evt öle oluo. Bnmde öle olrdu sagıma toplanrdı orası sanki parmk batırıolrmş gbi acıo :))Bende ancak baslayabildim iste hava acmadi ki bi. Benimki bazen yigiliyor bir kenara canım yaniyor yürütmüyo kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?