Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaaa senin de mi of ya.. napsam yarın yapayım bari biraz öğlen benim çok zamandir istiyordu hazir yufkayla yaptim pazardan aldim yedim yok yerini tutmuyor iste illa da ev yapımı bakim becerebilcem mi
Valla ya ne gzldi yiyemedn uyndm neyde ypck pki sacta ck gzl oluo ya tavadaki sacın tadını tutmuo

Ev yapımı gözleme istiyorum
Canim sana yemin ederim yaklasik 1 aydir o kadar canim istiyo ki gozleme ev yapimi anlatamam. Esimle o kadar disari ciktik kahvaltı yapmak için yok koskoca silivri de kahvaltida gozleme yapan 1 yere rastlamadik asiri bi sekilde canim istiyo hicbisey yerini doldurmuyo ev yapimi gozlemenin hele kaynanamin yaptığı gozleme aklima geldikce cildiriyorm. Gecenlerde konusyoruz telde kaynanamla canim gozleme istiyo diyorm uzagiz ya kadini da aglattim senin canin istiyo ama yyiyemiyorsun diyo

Canim benim canin mi çekti senin oyy boyle daha sinir oluyorum uzagiz hepimiz birbirimizden diye yaaaaa
ya evet birbirine yakın olanlar şanslı valla cok zamandir istiyorum aslında yarın en gec öbür gün deneyecem yamuk yumuk da acsam biz yiyecez napim derken bnimki tepeme dikildi oklava soruyo yoğuralimmis

Sende mi nedir bu bizdeki gözleme aski bilmem benim iki üç aydır istiyor. Bi yufka açamıyorum aksine olmadi sende dene evde olmaz mı?

Ah kıyamam sana ben yaa keşke imkan olsa yapıp göndersek kv yapıyo yaa sacımız var vala içime dert oldu üzüldüm
Tüm hamislerin canı da ceker mi ayni seyi yahu :) Allah razı olsun kuzum düşünmen yeter benimki yoğurdu ben yamuk yumuk actim ki ne actim dört tane yaptım ben dinleniyorum o da katmer yapacakmis bakalım

Teflon sac gibi tavam var onda yaparim artık annem yufka acacam diyodu sacda olani da onda yerim inşallah keske yiyebilseymisin rüya da olsa
Bzm sac var hmde toprak sac tam gözleme yapmaya ama asada alt katta yani. Hem kndm yapamam bkere mantı yaptmda agrılndm.hmn anama ddm dedm dedm sen gelnce yapıverirm dedi saolsn anam olmasa napardm blmiorm hftaya gtmem lazm :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…