- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.781
Sen yapma kuzum zaten annen yardım etsin madem öyle yiyiver :) alttakilerden fayda yok zatenBzm sac var hmde toprak sac tam gözleme yapmaya ama asada alt katta yani. Hem kndm yapamam bkere mantı yaptmda agrılndm.hmn anama ddm dedm dedm sen gelnce yapıverirm dedi saolsn anam olmasa napardm blmiorm hftaya gtmem lazm :)(
Şişiyor orasi bi de Karnım yamuluyor :) yeter ki doğsun kuzum hayirlisiyla yaEvt öle oluo. Bnmde öle olrdu sagıma toplanrdı orası sanki parmk batırıolrmş gbi acıo :))
Tüm hamislerin canı da ceker mi ayni seyi yahu :) Allah razı olsun kuzum düşünmen yeterbenimki yoğurdu ben yamuk yumuk actim ki ne actim dört tane yaptım ben dinleniyorum o da katmer yapacakmis bakalım
Amiiiiinnn :) hersey onun için zaten ya aklım çıkıyo zatenHee iyi bari yaa nefsin körelsin en azındanafiyet olsun şifa olsun kuzuma :))
Gel bana sana ellerimle açarım canım evimin üstünde küçük bir odanın içinde yer ocağı varEv yapımı gözleme istiyorum
:))))Yoğurmuş benimki kasla göz arasında
Sen o kadar is yaptin birde misafiri cagirdin :) pesss yarin cagirsaydin ya gençlik bu olsa gerek :))))İyi akşamlar kızlar
Ay bugün öldüm bittim ama evimi pırıl pırıl yaptımakşam üzeri dinlendim yemeğim vardı eltimi aradım iş çıkışı bana gel dedim tamam dedi sonra KV aradım sizde gelin diye geldiler bir çeşit daha yaptım sonra KV getirmiş yemek ve balkonuma hazırladım hava sıcaktı yedik içtik kahve çay derken şimdi gitttiler oofff çok yorulmuşum yeni anladım
Sen o kadar is yaptin birde misafiri cagirdin :) pesss yarin cagirsaydin ya gençlik bu olsa gerek :))))
Kızlaaaar :))
Canmm napıyon nasılsın
Yarın yine yemekli misafirim varSen o kadar is yaptin birde misafiri cagirdin :) pesss yarin cagirsaydin ya gençlik bu olsa gerek :))))
İyiyim canım çok şükür eşim bugün izinliydi gezdik alışveriş yaptıksimdi o uyuyor bende size bakayım dedim sen nasılsın
@uslutuba bugün hic girmemiş
İyi yapmışsınız canm iyiyim bende çok şükür. Bildiğin gibi ne olsun :)) tv izliyorum öyle bi bakayım dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?