Gebe kalamayanlar buraya.....

Bzm sac var hmde toprak sac tam gözleme yapmaya ama asada alt katta yani. Hem kndm yapamam bkere mantı yaptmda agrılndm.hmn anama ddm dedm dedm sen gelnce yapıverirm dedi saolsn anam olmasa napardm blmiorm hftaya gtmem lazm :)(
Sen yapma kuzum zaten annen yardım etsin madem öyle yiyiver :) alttakilerden fayda yok zaten

Tüm hamislerin canı da ceker mi ayni seyi yahu :) Allah razı olsun kuzum düşünmen yeter benimki yoğurdu ben yamuk yumuk actim ki ne actim dört tane yaptım ben dinleniyorum o da katmer yapacakmis bakalım

Hee iyi bari yaa nefsin körelsin en azından afiyet olsun şifa olsun kuzuma :))

İyi akşamlar kızlar
Ay bugün öldüm bittim ama evimi pırıl pırıl yaptım akşam üzeri dinlendim yemeğim vardı eltimi aradım iş çıkışı bana gel dedim tamam dedi sonra KV aradım sizde gelin diye geldiler bir çeşit daha yaptım sonra KV getirmiş yemek ve balkonuma hazırladım hava sıcaktı yedik içtik kahve çay derken şimdi gitttiler oofff çok yorulmuşum yeni anladım

Sen o kadar is yaptin birde misafiri cagirdin :) pesss yarin cagirsaydin ya gençlik bu olsa gerek :))))

Sen o kadar is yaptin birde misafiri cagirdin :) pesss yarin cagirsaydin ya gençlik bu olsa gerek :))))
Yarın yine yemekli misafirim var misafir değil artık onlar ablacım eltim yani abla diyorum ben ona ve annemler zeytin ekmek koysam onu bile yerler evimde misafir ağırlamak hoşuma gidiyo abla sende gel sana da yapayım
Bu arada yaş meselesini kafaya taktın haa sende gençsin duymuyayım bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…