- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.801
Evet canm hakkaten. Benm de işim vardı bi ara ama görmedim yani girdiğimde de
Bat belirtisi var mi ? Benim yüzüm sivilce doldu ergen gibi bi de ayaklarim agriyor bekletmeden gelir benimkiler inşallah.
Bende geçmişi okudum yazmamış hic sayfasına baktım en son dun gece yazmış bisi yoktur inşallah
Canim varya senin fotograflaran bayiliyorum vallaa ben hic beceremem kendimi cekmeye falan ustelik bi foto bile koyamadim okadar beceriksizimKızlaaaar :))
Mrb kizlarr napiyonuzz
Aaa bende de var o ayak bacak ağrısı. Böyle sızlıyo gibi romatizma tarzı
Arada da sinyal veriyo kasıklarım ama göğsüm falan feci yaa yumurtlama günümde (25 nisan) bi oldu şişkinlik ve ağrı o günden beri katlanarak gidiyo. Bakalım cuma benmki canım
Canim varya senin fotograflaran bayiliyorum vallaa ben hic beceremem kendimi cekmeye falan ustelik bi foto bile koyamadim okadar beceriksizim
Mrb kizlarr napiyonuzz
Inşaallah tatlım işi falan vardır belki. Bazen oluyo onun böyle :))
Aynenn bazen esimi ise gonderdikten sonra acip bakiyom ben yokken neler yazilmis diye:))Gece muhabbeti yapıyoruz sabah girenlere okuyacak sayfa olsun
Kizz yokk bkac kere denedim ayyy dedim sildimAmaniin bana didiTişkür ettim kuzum dene sen dene öğrenir alışırsın kız :) benm hobim bu ama canm
Aynenn bazen esimi ise gonderdikten sonra acip bakiyom ben yokken neler yazilmis diye:))
Saat 12i geçtiğine gore benimde bugün bat. Benim goguslerde şişkinlik hic olmuyor. İlk evlendigim zaman hap kullanmistim korunmak için o zaman çok agrimisti bi de ilk gebeligimde adete 1 hafta varken şişip agrimisti . inşallah gelmez senin kırmızılar
Ahh zavallimlarr benimkide uyudu saniyo bende uymusumm oysa burda muhabbetteyimBenimde eşim bugün izinliydi berbere gitti hemen o ara girdim okudum sayfaları simdi de uyudu muhabette geldim
Benmde bikaç kez olmamıştır he onun dışında hep şişsanmıyorum be kuzum denk gelmedi ki yumurtlama günüme
Kizz yokk bkac kere denedim ayyy dedim sildimgece ruyama gelsen korkarim o derecee
Ahh zavallimlarr benimkide uyudu saniyo bende uymusumm oysa burda muhabbetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?