Gebe kalamayanlar buraya.....

Bat belirtisi var mi ? Benim yüzüm sivilce doldu ergen gibi bi de ayaklarim agriyor bekletmeden gelir benimkiler inşallah.

Aaa bende de var o ayak bacak ağrısı. Böyle sızlıyo gibi romatizma tarzı
Arada da sinyal veriyo kasıklarım ama göğsüm falan feci yaa yumurtlama günümde (25 nisan) bi oldu şişkinlik ve ağrı o günden beri katlanarak gidiyo. Bakalım cuma benmki canım

Saat 12i geçtiğine gore benimde bugün bat. Benim goguslerde şişkinlik hic olmuyor. İlk evlendigim zaman hap kullanmistim korunmak için o zaman çok agrimisti bi de ilk gebeligimde adete 1 hafta varken şişip agrimisti . inşallah gelmez senin kırmızılar

Benmde bikaç kez olmamıştır he onun dışında hep şiş sanmıyorum be kuzum denk gelmedi ki yumurtlama günüme

Benmde bikaç kez olmamıştır he onun dışında hep şiş sanmıyorum be kuzum denk gelmedi ki yumurtlama günüme

Belli de olmaz ki canım. Ben ilk gebelikte adetten sonra ki 2 3 gün önemli diye biliyordum 1 hafta sonrasında ihtimal azdır diye kulaktan dolma biliyordum o zaman gebelik oldu ama simdi yum zamanı yok çatlaması herşeyi biliyorum ama gebelik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…