Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi çok güzel canım inş.en kısa zamanda hamıle kalırsın :CüvCüv:

günaydın arkadaşlar nasılsınız busemcim merhaba bitanem
kız melike_ece allah iyiliğini versin emi yedin tabii akşam golleri kalkamazsın şimdi bu kadar gol attırma kendine kızz yoksa uefa kupasına katılamazsın yorgunluktankaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben 2.5 yıldır gebe kalamayanlardanım hiç korunmadık birçok gebelik belirtisi yaşadım ama hep hüsran.
eşimle gereken kontrollerden geçtik artık en son hsg kaldı şimdiye kadar bir sorun çıkmadı doktorlara göre ama bana göre sorun var benim fsh 10.00 ve testesteron yüksek yüzümde tüylenme var.
neyse şu hsg yi de bi çektireyim ondan sonra bieşyler yaparlar artık.yalnız son 1 haftadır gebelik belirtileri yaşıyorum en son 02.01.2010 da adet gördüm 30.01.2010 da beklenen adet günüm 3 gün kaldı ve bugün sol kasığımda batmalar var ve kasığımdaki ağrı bacağıma vuruyor mide bulantısı hariç hemen hemen bütün belirtileri yaşıyorum.yinede umutlanmak istemiyorum inş hamileyimdir ama ya değilsem işte bu çok acı...

günaydın canım iyim sagol sen nasılsın.valla çok gol yedi galıma baksana kalkamamıs hala a.s

mrb canım sıkma canını inş.hamilesindir yada en kısa zamanda kalırsın canım moralını yüksek tut canım opuyorumnanaktan

kiz kocisine bu gün hangi karisimi hazirladinnnn. sonrada sikayet ediyon kocisin hakkinda soguk diyon ama seni fazlasiyla isitiyorrrrr şakkıdıalkisalkisalkis:1hug:

yokk be kim soguk dediii beni kociş sevip durur düngecede cevizli baklava almıl gelmişşş canım ders calışyo yaaa ondan kaldıryo beniii

merhaba tatlım üzme kendini canım inşaallah en kısa zamanda bebişlerimiz oacak sen takma kafaya takarsan olmaz zaten tamammı bebiş

ya bi topikteydim işte ben lojmanda degilim ama doguda oturum belki demiştim tanımadgım yeni gelmiş bitaneeesiiiiii walla öle diyenler çok gördüm...demişte bende gerekeni yazdım orayaaaaaa way halineeeeeeee

boşver canım takma kafaya sen öyle şeyleri çıkıyor arada öyle numuneler hangi topik kız merak ettim yaz şurayada bende bakimmm uyuyamam vallahi akşama meraktanbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

nasıl buldum ama senin topiğini merak ettim sende yazmadın bende girdim öğrendin arkadaşla dalaşmanızı yaaaa çok ktüyüm kızım ben yaahihoyyytalkisalkisalkis

ne alaka ben kimseyle bişi yapmadım sadece tanımadgım biri sert çıkışmış ona sinir oldumm kıs ne biçim konuşuyon ay agzın bendende bozuk beeeee

sağolun kızlar inş sizlerde umut ettiklerinize kavuşursunuz anne olmak en güzel şeydir bence üstüne başka şeref yoktur bu dünyada ben öyle tahmin ediyorum ama eminimki bu milyonlarca dua gökyüzünde patlayacak ve allah bizede o şeref tacını giydircek bizim bebeklerimiz çok şanslı olcak bi bilselerki bu kadar çok sevileceklerini koşa koşa gelirler ama zaman umut dua ve sabır dualarım sizinle.

ne alaka ben kimseyle bişi yapmadım sadece tanımadgım biri sert çıkışmış ona sinir oldumm kıs ne biçim konuşuyon ay agzın bendende bozuk beeeee

kızzım birşey demedimki ben hem ağzımı bozacak hiçbirşey yapmadım akşam golleri yiyince böyle oluyor herhalde:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…