- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.181
hoşbulduk canım...inşallah burdan anne daylarına terfi dedip doğum için gün saymaya başalrız....benim yumurtlamam düzenli adetlerimde öle.....herhangi bir problemim yok..doktorum olur dedi 13-14. ayda gel olmasa eğer...bakalım bizde beklemediyiz şu an kısmetse olur...
benimde baglantim koptu neyseki yapildi. nasilsin ne yapiyorsun kizzz bilmiyorumkismile
günaydın arkadaşlar nasılsınız busemcim merhaba bitanem
kız melike_ece allah iyiliğini versin emi yedin tabii akşam golleri kalkamazsın şimdi bu kadar gol attırma kendine kızz yoksa uefa kupasına katılamazsın yorgunluktankaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ben 2.5 yıldır gebe kalamayanlardanım hiç korunmadık birçok gebelik belirtisi yaşadım ama hep hüsran.
eşimle gereken kontrollerden geçtik artık en son hsg kaldı şimdiye kadar bir sorun çıkmadı doktorlara göre ama bana göre sorun var benim fsh 10.00 ve testesteron yüksek yüzümde tüylenme var.
neyse şu hsg yi de bi çektireyim ondan sonra bieşyler yaparlar artık.yalnız son 1 haftadır gebelik belirtileri yaşıyorum en son 02.01.2010 da adet gördüm 30.01.2010 da beklenen adet günüm 3 gün kaldı ve bugün sol kasığımda batmalar var ve kasığımdaki ağrı bacağıma vuruyor mide bulantısı hariç hemen hemen bütün belirtileri yaşıyorum.yinede umutlanmak istemiyorum inş hamileyimdir ama ya değilsem işte bu çok acı...
günaydın canım iyim sagol sen nasılsın.valla çok gol yedi galıma baksana kalkamamıs hala a.s
yok kıs burdayım baska bi topikte bi yorum yapmışlarda ona bakıyodummm sinir oldum zatennn ufffffffffffff:dilcikar:
kiz kocisine bu gün hangi karisimi hazirladinnnn. sonrada sikayet ediyon kocisin hakkinda soguk diyon ama seni fazlasiyla isitiyorrrrr şakkıdıalkisalkisalkis:1hug:
merhaba kızlar ben 2.5 yıldır gebe kalamayanlardanım hiç korunmadık birçok gebelik belirtisi yaşadım ama hep hüsran.
eşimle gereken kontrollerden geçtik artık en son hsg kaldı şimdiye kadar bir sorun çıkmadı doktorlara göre ama bana göre sorun var benim fsh 10.00 ve testesteron yüksek yüzümde tüylenme var.
neyse şu hsg yi de bi çektireyim ondan sonra bieşyler yaparlar artık.yalnız son 1 haftadır gebelik belirtileri yaşıyorum en son 02.01.2010 da adet gördüm 30.01.2010 da beklenen adet günüm 3 gün kaldı ve bugün sol kasığımda batmalar var ve kasığımdaki ağrı bacağıma vuruyor mide bulantısı hariç hemen hemen bütün belirtileri yaşıyorum.yinede umutlanmak istemiyorum inş hamileyimdir ama ya değilsem işte bu çok acı...
neye sinir oldun kızz koca memişli
ya bi topikteydim işte ben lojmanda degilim ama doguda oturum belki demiştim tanımadgım yeni gelmiş bitaneeesiiiiii walla öle diyenler çok gördüm...demişte bende gerekeni yazdım orayaaaaaa way halineeeeeeee
kizzzzzzzz melikeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ordamisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohaoldumsmile :gitme::gitme:
hadi kızzz melike_ece yaz bekliyorum vallahi
kısssssssss yusufburcıu meraklı melehat çık artık gelseneeeeeeeee
nasıl buldum ama senin topiğini merak ettim sende yazmadın bende girdim öğrendin arkadaşla dalaşmanızı yaaaa çok ktüyüm kızım ben yaahihoyyytalkisalkisalkis
ne alaka ben kimseyle bişi yapmadım sadece tanımadgım biri sert çıkışmış ona sinir oldumm kıs ne biçim konuşuyon ay agzın bendende bozuk beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?