Gebe kalamayanlar buraya.....

Ama sen zaten zamanında gebe kalmışsın kuzum

Benim ki biliyor benim gece uyku problemim var bisi demiyor zaten. Sadece arada laf ediyor ben kızlarla konuşuyoruz diyorum o nereden biliyorsun diyor
Valla ben bekarken aksam on oldu uyurdum ama evlenince isler degisti aksam uyuyamiyom sabah uyanamiyom esim benim cok kizar aslinda ama ocok yoruldugu icin beni hic duymuyo oysa cok sesli hareketli biriyimdir

Ama sen zaten zamanında gebe kalmışsın kuzum

Kuzum benim yum zamanı adetin 16 17. Günü. Ben adetten sonra ki 3 4 gün ilişkiye önem veriyordum . ben kanda gebeliği gördüm herkese söyledik o zaman hic kimyasaldi keseydi kalp atışıydı bilmiyordum . ben zaten o ay olmaz diyordum annemlere gittiydim bayram temizliği falan yaptiydim eşimin izni yoktu tek gittiydim . yum tarihleride hep ayni olmuyor ben adetin 12. Günü doktora gittiğimde doktor çatlamış dediydi

Hımm anladım tatlım rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Vala heyecanla bekliyorum cumayı. Sanmıyorum biliyorum olmadığını ama yinede bi ümit işte..

Hımm anladım tatlım rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Vala heyecanla bekliyorum cumayı. Sanmıyorum biliyorum olmadığını ama yinede bi ümit işte..

Benim haftaya cumartesi doktor randevum var. Sonrasında düşünmek istemiyorum artik puzzle mi yaparım ne yaparım bilmiyorum. . bizim için her ay bi ümit zaten ama hayirlisiyla olacak inşallah

Benim haftaya cumartesi doktor randevum var. Sonrasında düşünmek istemiyorum artik puzzle mi yaparım ne yaparım bilmiyorum. . bizim için her ay bi ümit zaten ama hayirlisiyla olacak inşallah

Inşaallah tatlım iyi düşünmüşsün kafayı meşgul etmek lazım. Ben puzzle dan sıkılıyorum daha doğrusu öyle 1000lik olunca falan. Ama onun dışında zaten gezmekten bebeği düşünmeye fırsat kalmıyo

Ben severim puzzle bu ay alicaktim ama bi daha ki ay artik yeni Cicikler almak puzzleden daha iyi geldi KV gez sen ben sıcakta hic cikamiyorum fenalasiyorum ama yazın yegenim gelirse bol bol gezeriz teyze yeğen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…