- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.841
slm canım sonuç ne bat oldun muu?BEN OLDUM DÜNCanimm beraber bekleyelim benim ki dokuz gun gecti
heee olurmuşum demek bi söyledin nazar ettin bak uyuya kalmışımAbla sen bu saatte burada olur muydun
Yarın yine yemekli misafirim varmisafir değil artık onlar ablacım eltim yani abla diyorum ben ona ve annemler zeytin ekmek koysam onu bile yerler evimde misafir ağırlamak hoşuma gidiyo abla sende gel sana da yapayım
Bu arada yaş meselesini kafaya taktın haa sende gençsin duymuyayım bi daha
şükürki gece yarısına kadar olanları okumuştum :) vay çakallar sizi bize sayfa dolduruyorlar yaGece muhabbeti yapıyoruz sabah girenlere okuyacak sayfa olsun
bi gece yarısına kadar çene çalamadık erkenden uykum geliyoooooşükürki gece yarısına kadar olanları okumuştum :) vay çakallar sizi bize sayfa dolduruyorlar ya
Günaydınöyle tabiki.. ben söktürücü kullanıyodum hap bitti 1o güngecti gelmedi. 4 gün önce damla damla kanamam geldi.. ne oldugunu anlayamadım.. yarın doktora gidicem de cok korkuyorum kötü bişey cıkar diye..
günaydın cano
bu akşam elle tutulur bir dizimiz yok tv de eşime dedim lütfen rica ediyorum erken yatalım diye :)bi gece yarısına kadar çene çalamadık erkenden uykum geliyooooo
günaydın tubammmm ulen bende sordum seni onlara tekmil veriyosun aşk olsun sana
Gunaydin canoo:))nasilsin iste misin?günaydın cano
Ayyy ablaaa gordum uslutuba nirdeee demissin olur mu oyle bi ara kaybolsam hemen beni cagiriyosun ne deemmmeeekk!...ama sayfalari okurken kafam fena zaten hep birbirine karisti hersey...bi de onlar manidar isi vardir demisler de cevap hakki dogdu banagünaydın tubammmm ulen bende sordum seni onlara tekmil veriyosun aşk olsun sanaal işte trip attım sana ohhhhh
eşim bndn önce evdeydi baktım bi yemek yapmamış zaten işten çıkarken arkadaş aramıştı mercimek köftesi yapmış üst katta oturuyo baktım yemek yok çıktım yedim ezana kadar oturduk balkon sefası yaptık eve geldim bnm ki yatmış sinirlenmiş snd yemek yapmamışın dedimbu akşam elle tutulur bir dizimiz yok tv de eşime dedim lütfen rica ediyorum erken yatalım diye :)
malesef hiç istemeye istemeye geliyorum cano sn napıonGunaydin canoo:))nasilsin iste misin?
öp yoksa affetmemAyyy ablaaa gordum uslutuba nirdeee demissin olur mu oyle bi ara kaybolsam hemen beni cagiriyosun ne deemmmeeekk!...ama sayfalari okurken kafam fena zaten hep birbirine karisti hersey...bi de onlar manidar isi vardir demisler de cevap hakki dogdu banakusme bana ablacim yaaa opiiimmmi barisalim?
Allah yardimcin osun senin yillik iznin yokmu cano?napim bende evi topliip kahvalti yapicam tek basimamalesef hiç istemeye istemeye geliyorum cano sn napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?