Gebe kalamayanlar buraya.....

GÜNAYDIIIIIN MİLLLEEEETTTTT BEN HORMON TESTİ VERDİM DÜN,BUGÜNDE GİDİP SONUÇLARI ALACAM DR ULTRASONLA BAKTI DEDİ RAHMİNDE YUMURTALARINDA HİÇ SORUN YOK KİST FALAN YOK SENDE AMA DEDİ SABRET SEN KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALACAKSIN HİÇ İLAÇ VERMİCEM DEDİ 3AY DAHA DENEMELERE DEVAM EDİN YİNE OLMASA O ZAMAN EŞİNLE GELİN BEN SİZE NELER YAPACAĞINIZI SÖYLERİM O ZAMAN TEDAVİYE BAŞLAYIN AMA ŞİMDİ NE SEN NEDE EŞİN İLAÇ KULLANMAYIN DEDİ....BİR TEK HORMONLARINA BAKALIM ONDA DA SORUN YOKSA SAKIN 3AY İLAÇ KULLANMA DEDİ

öyle tabiki.. ben söktürücü kullanıyodum hap bitti 1o güngecti gelmedi. 4 gün önce damla damla kanamam geldi.. ne oldugunu anlayamadım.. yarın doktora gidicem de cok korkuyorum kötü bişey cıkar diye..
Günaydın
Doktora gittiniz mi ne dedi? Merak ettim..

günaydın tubammmm ulen bende sordum seni onlara tekmil veriyosun aşk olsun sana al işte trip attım sana ohhhhh
Ayyy ablaaa gordum uslutuba nirdeee demissin olur mu oyle bi ara kaybolsam hemen beni cagiriyosun ne deemmmeeekk!...ama sayfalari okurken kafam fena zaten hep birbirine karisti hersey...bi de onlar manidar isi vardir demisler de cevap hakki dogdu banakusme bana ablacim yaaa opiiimmmibarisalim?

bu akşam elle tutulur bir dizimiz yok tv de eşime dedim lütfen rica ediyorum erken yatalım diye :)
eşim bndn önce evdeydi baktım bi yemek yapmamış zaten işten çıkarken arkadaş aramıştı mercimek köftesi yapmış üst katta oturuyo baktım yemek yok çıktım yedim ezana kadar oturduk balkon sefası yaptık eve geldim bnm ki yatmış sinirlenmiş snd yemek yapmamışın dedim neyse makarna yaptım yedi saat oldu 9 açtı diriliş ertuğrulu bnd uyuyakalmışım boynum ağrımış hergün erkenden uykum geliyo bugünde kocamın ailesi var ama kurtlar vadisine bakmak ister

öp yoksa affetmem ee söyle bakalım nerdeydin gerçekten dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…