Gebe kalamayanlar buraya.....

gerçekten mi canım yaaaa
ay eşim sakın birşeye elini sürme ben hafta sonu silerim tertemiz yaparım evimizi diyor. gerçekten ben kadar güzel siler sağolsun cam balkon var onu falanda silecek tümünü evin bakalım o zaman ona yaptırayım
ANKAkuşum benim tamam seni dinleyecem:))

Sağol bitanem daha güzelleri sizin olsun inşaallah
ay teşekkür ederim bizde Rabbim nasip ederse kayınvaldem de annemde başka şehirde . kv daha yakın eğer nasip olursa haftaya doktora gidince ultrason fotosunu hediye vericem başkada birşey alırım ama en büyük hediye o olucak galiba kv nin haberi yok daha:)) yanina haftaya gideriz doktorun hafta sonu 19 mayıs tatili birleşiyor eşimin o yüzden yakın diye başka şehirde olsa hafta sonu gidip geliriz:)) hediyesi o olucak inşallah:)) annem biliyor am inanamıyor ultrasonda görmedik ya daha ona da foto göndercem :))

çatlıcam yaniii ne ballıymışın bak öyle kapıya düşmüşün acnca bizimkiler de yokkk bişey

Kız ben aslında ömrüm boyunca çok şansız olmuş biriydim. Annem hep dalga geçerdi benmle aman sen evlencen de görcem sen yemek yapcan da ben görcem sen bi işi becercen de ben görcem gittiğin yerde ben gibi olmazlar baba evi gibi mi sanoyosun sen el evini diyodu sonra halamın gelini yenge öyle deme bak göreceniz o öyle bi yere düşcek ki hepiniz hayret etceniz demişti hiç unutmam. Hakkaten de öyle oldu çok şükür :))

ayy cano bn inanırım bi iş bilmeyen ballı yere düşüyo sende öyleysen düşmüşün işte hep öyle oluyo bn her işi biliyorum üstelik çalışan biriym de ne oluyo kıymet biliyolarmı nerdeeee

Çok güzel canm bencede en güzel hediye o allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşaallah. Darısı başımıza oksun da bende annemi kayınvalidemi sevindireyim kız

Çok güzel canm bencede en güzel hediye o allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşaallah. Darısı başımıza oksun da bende annemi kayınvalidemi sevindireyim kız
ay ay ay inşallah canım benim :)) ben inanıyorum güzel yürekli insanlar eninde sonnda ulaşır isteklerine.) aminnn

dua et hala gelini yengeye içinden dua etmiş etmiş ki :)

ayy cano bn inanırım bi iş bilmeyen ballı yere düşüyo sende öyleysen düşmüşün işte hep öyle oluyo bn her işi biliyorum üstelik çalışan biriym de ne oluyo kıymet biliyolarmı nerdeeee

Ama bana da şimdi kimse inanamıyo. Kayınvalidemle beraber oturduğuma ına yardımcı olduğuma hastanede yanında kaldığıma böyle olduğumuza falan. Bütün mahalle beni konuşuyomuş annem diyo vala helal olsun ona bu devirde hem birlik oturup hem kv bakması falan takdir ettik diyolarmış yemek yapmayı bilmiyodum evlendiğimde ama şimdi annem diyo boynuz kulağı geçmiş :) annem diyo yengelerin bile her ortamda senden bahsediyo övüyo ben çok gurur duyuyorum çok mutlu oluyorum diyo yaaa benmki de böyle

Allah nazardan esirgesin

bz çocukluğumuzdan beri her işi yaparız annem karışmaz elimizden herşey gelir dikiş nakış örgü her türlü yemek pasta flnda kader işte bi türlü o taraftan gülemiyoruz bnide çok övüyolar teyzemler geliyo arada dayım gelmişti dedemler fln gelmişti kim gelse gidip övüyolarda anaam bndn çok eşimi övüyolar gidipte enişte enişte hep onu anlatıyolar bana çok yardımcı oluyo bi dedimi iki etmiyo misafire çok önem veriyoz övülen o oluyo yanee

dua et hala gelini yengeye içinden dua etmiş etmiş ki :)

Öyledir vala sağolsun kayınvalidem yanınca o bile ağladı. Çok hürmetlidir benm ailem büyüklere karşı. Bide kayınvalidem elinde 2 varsa birini onlara verdi para olsun erzak olsun kıyafet olsun ayakkabı olsun hep en önce onlara yardım etti çocuklarına yardım etti durumları pek yok biliyon mu ondan herkesin sevgilisi gibi kayınvalidem. Bende çok mutlu oluyorum öyle yani yaa ne bileyim duygulandım

:) canm benmde öyle annem laf ettirmez damadına eşim bana da çok yardımcı olur misafir geldiğinde çayı servisi yapar toplamaya yardım eder kıyamaz bana. O yüzden annem hep bahseder çok ince fikirli diye. Hakkaten de öyle çok düşüncelidir bazen hayret ederim ben bile yani o derece. Zaten eşim de ben hep iyi olayım diye çabalar kimseye ezdirmez hep iyi gösterir kendi düşünse mdk da öyle demişti oda söyledi ama ben üşendim o söyledi ben izin vermedim falan diye hep ben iyi olayım diye çabalar. Bide bi sorun olduğunda bana söyle sen kendini kötü etme der hep. Ben bişeye sinir olsam söylüyorum o da gidiyo artk her kimse ona kendi fikriymiş gibi atlatıyo

ayy bizimkilerde öyle eşim bana yardım etmesede inanmıyolar sanki senmi yaptın diyolar beni sinir ediyolar tabi bnmki de iltifatları duyunca şımarıyo bn her işi yapıyom havasına giriyo eşten yana derdim yokra ailesi .......anladın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…