Gebe kalamayanlar buraya.....

Bir iki hafta daha sürer o ağrı o zamana kadar sabret annesi :) bende bugün stada geldim yürüyüşe sshalara geri döndüm :))

Bir iki hafta daha sürer o ağrı o zamana kadar sabret annesi :) bende bugün stada geldim yürüyüşe sshalara geri döndüm :))
ay ay ay annesi yazınca bir hoş oldum ben yaaa daha göremedim ya farkına varamadım galiba:) o oh oh sahalar senin tozun olsun yavyuuumm:)

Aldığın puaneğerlendirme: 1-10 puan arası normal, 11-16 puan arası hafif ruhsal sıkıntı, 17-20 puan arası sınırda klinik depresyon, 21-30 puan arası orta depresyon, 31-40 puan arası ciddi depresyon, 40 üzeri çok ciddi depresyon. 24 Normalsiniz!

zaten farkındaydım bunalım takılıyorum ya bu ay işte kanıtı

Canm allah mutluluğunuzu muhabbetinizi daim etsin o anasıgili de ıslah etsin zor vala yaa huzur bozuluyo hep ev içinde

kızlar 3 gün gecikti.adetim böbreklerimde hafif ağırlık tarzı ağrı var.bugün sanki pembemsi bi akıntı geldi başka çıt yok.kendimi hangi kategoriye koyayım bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…