- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.921
Bir iki hafta daha sürer o ağrı o zamana kadar sabret annesi :) bende bugün stada geldim yürüyüşe sshalara geri döndüm :))günaydın canımm:) oh mis gibi yürü bakalım bende yürümek istiyorum ama senin dediğin gibi 3 ayı bekleyecem bi duruyum :)) kasık ağrın ne zaman bitti canım senin. benim azaldı ama arada vuruyor bakalım:))
ay ay ay annesi yazınca bir hoş oldum ben yaaaBir iki hafta daha sürer o ağrı o zamana kadar sabret annesi :) bende bugün stada geldim yürüyüşe sshalara geri döndüm :))
Ettim valla :) artik erkenciyim gece cok dayanamıyorum yaOoo teşrif etmişsin :))
Görünce de inanmıyor ki insan :) bir zamanlar ne kosardim be burada simdi ördek gibi badi badi yürüyorum :))ay ay ay annesi yazınca bir hoş oldum ben yaaadaha göremedim ya farkına varamadım galiba:) o oh oh sahalar senin tozun olsun yavyuuumm:)
Teşekkür ettik teyzesi yalnız bu güneşte kunta kinte olcamhey yavrum heyyy sportmen annemiz hadi bakalım kolay gelsin size ana oğul :)
ayyy yerim seniii:)) badi badi yürü bakim bebişi rahatsız etme annesi:)Görünce de inanmıyor ki insan :) bir zamanlar ne kosardim be burada simdi ördek gibi badi badi yürüyorum :))
kız oğlan bronz bronz doğmasın bideTeşekkür ettik teyzesi yalnız bu güneşte kunta kinte olcam
Tam Behlül olurkız oğlan bronz bronz doğmasın bide
Öle canm yetrki saglklı olsnlrŞişiyor orasi bi de Karnım yamuluyor :) yeter ki doğsun kuzum hayirlisiyla ya
Yk kız ne faydası.. 2-3aksmda Bir sut gnderylr fln öle işte kmse sen hamilesn deypte bi kap ymk yapıp al sunu demio yaniSen yapma kuzum zaten annen yardım etsin madem öyle yiyiver :) alttakilerden fayda yok zaten
Oyy etmem ki o etsin ama yesin onu annesiii :))ayyy yerim seniii:)) badi badi yürü bakim bebişi rahatsız etme annesi:)
seninkiyle bnm ki ikiz kesin bnm kide demeeeezzzYk kız ne faydası.. 2-3aksmda Bir sut gnderylr fln öle işte kmse sen hamilesn deypte bi kap ymk yapıp al sunu demio yani
Iste sonra torun sevdirmiyo derler giciklarYk kız ne faydası.. 2-3aksmda Bir sut gnderylr fln öle işte kmse sen hamilesn deypte bi kap ymk yapıp al sunu demio yani
tak :))))Tam Behlül olurdedeler gibi semsiye sapka takcam
ayy bizimkilerde öyle eşim bana yardım etmesede inanmıyolar sanki senmi yaptın diyolar beni sinir ediyolar tabi bnmki de iltifatları duyunca şımarıyo bn her işi yapıyom havasına giriyo eşten yana derdim yokra ailesi .......anladın sen
Ettim valla :) artik erkenciyim gece cok dayanamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?