Gebe kalamayanlar buraya.....

selamün aleyküm kızlarr..
Dün o kadar temizlikten sonra sabah eşimi işe gönderdim biraz daha uyuyayım kalkarım hemen dedim amanın uyuyup kalmışım ya telefon çalmasa uyanamıycaktım heralde yorgunluğum gitmiş.. kızlar ayrı ayrı yazmıyayım diye hepinize yazıyorum
@zumrutanka uykucu ablacım senden başlayayım nasılsın bakalım??
@uslutuba kız adet olmadın daha olunca gitmiycek miydin doktora??bide şekerin yine yükselmiş galiba o ilacı mecbur kullancaz Allah korusun hamile olunca insülin kullanılıyomuş
bebeem atletik annemiz yürü sen doğum daha kolay olurmuş
A amorevole canım ne düşünceli KV var maşallah inşallah hamile olursun da sende ona bu hediyeyi verirsin
zeynepsibel kız kocayı evde bırakıp kendin yukarıda mı yedin benim ki olsa biraz tavır yapar bu arada kendi ailemizde eşler hep öyle el üstünde tutuluyor benimki de öyle annemin ilk damadı yani oğlu çok seviyorum sarılmak öpmek istiyorum yanlış anlar diye korkuyorum diyo annem
esoes1919 sen bırak yapsın eşin muhakkak eğilip doruluyo temizlik yaparken.. benim ki bile daha hol yok yumurta yok zorlama kendini birşey kaldırma diyip duruyo

Ne diyosun ya benim midem hassas naoicam o zaman bensendr pko yoktu?niye ondan verdi ki?kullan bence etkisi vardir yine de

Canım ben inofolic kullandım hatta bir kutu daha var onu da adetim başlayınca icicem . bende yan etki falan yapmadı pahalı olmasa sürekli içerim o derece yani

ayy benim kocammda çokkk düşünceli bebeğim benim yaa seviyorum ben onu çok çok çok çokkk:)
evet sende dikkat et ya varsa doğru diyor eşin

Canım benimm amin inşaallah yaa sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…