- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.941
bebeğimmm yarın regl gününmü???? e o zaman belkideeeeeCanm dana bişi sorabilir miyim?
Yarın regl olacak birine göre ateş düzeyi ne şekilde olur sence?
Onun vr 3tane torunu. Hele buyugu vr eltmn onun içn ölüo o bambaska dio kızının cocugnu ble öle sevmio bzm kaynana busra bambaska bse demio smdide oglan torunu beklio oglan dio bska bse demio pis kadınIste sonra torun sevdirmiyo derler giciklar
Kesiinn.. seninki kç yasnda kızseninkiyle bnm ki ikiz kesin bnm kide demeeeezzz
aynen öyle cano içinden gelerek bile gidemiyosun gitsende diken üstünde oturuyosun işteCanm allah mutluluğunuzu muhabbetinizi daim etsin o anasıgili de ıslah etsin zor vala yaa huzur bozuluyo hep ev içinde
55 faln senin kiKesiinn.. seninki kç yasnda kız
bebeğimmm yarın regl gününmü???? e o zaman belkideeeee
inşallah bebeğim :)) hadi güzel haberle gel yarın yapcan dimi testKeşke canm yaa
Oda 52 fln dha gencler anam tam fitnelik dusunme zamanları55 faln senin ki
Olacaksan dusmesi olmayacaksan sabit kalmasi veya yükselmesi lazımCanm dana bişi sorabilir miyim?
Yarın regl olacak birine göre ateş düzeyi ne şekilde olur sence?
Ne diyosun ya benim midem hassas naoicam o zaman bensendr pko yoktu?niye ondan verdi ki?kullan bence etkisi vardir yine de
inşallah bebeğim :)) hadi güzel haberle gel yarın yapcan dimi test
ayy benim kocammda çokkk düşünceli bebeğim benim yaa seviyorum ben onu çok çok çok çokkk:)selamün aleyküm kızlarr..
Dün o kadar temizlikten sonra sabah eşimi işe gönderdim biraz daha uyuyayım kalkarım hemen dedim amanın uyuyup kalmışım ya telefon çalmasa uyanamıycaktım heraldeyorgunluğum gitmiş.. kızlar ayrı ayrı yazmıyayım diye hepinize yazıyorum
@zumrutanka uykucu ablacım senden başlayayım nasılsın bakalım??
@uslutuba kız adet olmadın daha olunca gitmiycek miydin doktora??bide şekerin yine yükselmiş galiba o ilacı mecbur kullancaz Allah korusun hamile olunca insülin kullanılıyomuş
bebeem atletik annemiz yürü sen doğum daha kolay olurmuş
A amorevole canım ne düşünceli KV var maşallah inşallah hamile olursun da sende ona bu hediyeyi verirsin
zeynepsibel kız kocayı evde bırakıp kendin yukarıda mı yedin benim ki olsa biraz tavır yapar bu arada kendi ailemizde eşler hep öyle el üstünde tutuluyor benimki de öyle annemin ilk damadı yani oğlu çok seviyorum sarılmak öpmek istiyorum yanlış anlar diye korkuyorum diyo annem
esoes1919 sen bırak yapsın eşin muhakkak eğilip doruluyo temizlik yaparken.. benim ki bile daha hol yok yumurta yok zorlama kendini birşey kaldırma diyip duruyo
selamün aleyküm kızlarr..
Dün o kadar temizlikten sonra sabah eşimi işe gönderdim biraz daha uyuyayım kalkarım hemen dedim amanın uyuyup kalmışım ya telefon çalmasa uyanamıycaktım heraldeyorgunluğum gitmiş.. kızlar ayrı ayrı yazmıyayım diye hepinize yazıyorum
@zumrutanka uykucu ablacım senden başlayayım nasılsın bakalım??
@uslutuba kız adet olmadın daha olunca gitmiycek miydin doktora??bide şekerin yine yükselmiş galiba o ilacı mecbur kullancaz Allah korusun hamile olunca insülin kullanılıyomuş
bebeem atletik annemiz yürü sen doğum daha kolay olurmuş
A amorevole canım ne düşünceli KV var maşallah inşallah hamile olursun da sende ona bu hediyeyi verirsin
zeynepsibel kız kocayı evde bırakıp kendin yukarıda mı yedin benim ki olsa biraz tavır yapar bu arada kendi ailemizde eşler hep öyle el üstünde tutuluyor benimki de öyle annemin ilk damadı yani oğlu çok seviyorum sarılmak öpmek istiyorum yanlış anlar diye korkuyorum diyo annem
esoes1919 sen bırak yapsın eşin muhakkak eğilip doruluyo temizlik yaparken.. benim ki bile daha hol yok yumurta yok zorlama kendini birşey kaldırma diyip duruyo
ayy yap mutlu haberi alalım ayy heyecanlandım:)Regl olmazsam yaparım tabi
ayy yap mutlu haberi alalım ayy heyecanlandım:)
Bizi düşünüyolar sevilmez mi onlarayy benim kocammda çokkk düşünceli bebeğim benim yaa seviyorum ben onu çok çok çok çokkk:)
evet sende dikkat et ya varsa doğru diyor eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?