- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.961
yaren92 tatlım ateş ölçmeye devam ediyo musun??
Yok canım bıraktım
yok canım arkadaşımınkini seveyim derken unuttum çekmesiniArkadaşının bebeği mi ooo ah canım benim yaa çok şirin
yok canım arkadaşımınkini seveyim derken unuttum çekmesinibunu nette gezinirken buldum çok güzel hoşuma gitti koyayımda uğur getirir belki dedim
şükürki gece yarısına kadar olanları okumuştum :) vay çakallar sizi bize sayfa dolduruyorlar ya
inşallah canımHadi bakalım o zaman inşaallah kuzum
ayy şimdi yap diyecem ama yapmazsın dimiii:) ben 4 gün kala yapmıştım belki çıkar seninkideKız yapma beni de heyecanlandırıyooon kalbim çarpıyo bak
ayy tabisiiideee:)Bizi düşünüyolar sevilmez mi onlar
Baktın mı peki benimkine? Bende bıraktım kuzum ama sadece son 1 hafta ölçtüm
buda öğrendi işin kolayını toptan hallediyorselamün aleyküm kızlarr..
Dün o kadar temizlikten sonra sabah eşimi işe gönderdim biraz daha uyuyayım kalkarım hemen dedim amanın uyuyup kalmışım ya telefon çalmasa uyanamıycaktım heraldeyorgunluğum gitmiş.. kızlar ayrı ayrı yazmıyayım diye hepinize yazıyorum
ciftsariliyumurta uykucu ablacım senden başlayayım nasılsın bakalım??
@uslutuba kız adet olmadın daha olunca gitmiycek miydin doktora??bide şekerin yine yükselmiş galiba o ilacı mecbur kullancaz Allah korusun hamile olunca insülin kullanılıyomuş
bebeem atletik annemiz yürü sen doğum daha kolay olurmuş
A amorevole canım ne düşünceli KV var maşallah inşallah hamile olursun da sende ona bu hediyeyi verirsin
@zeynepsibel kız kocayı evde bırakıp kendin yukarıda mı yedin benim ki olsa biraz tavır yapar bu arada kendi ailemizde eşler hep öyle el üstünde tutuluyor benimki de öyle annemin ilk damadı yani oğlu çok seviyorum sarılmak öpmek istiyorum yanlış anlar diye korkuyorum diyo annem
esoes1919 sen bırak yapsın eşin muhakkak eğilip doruluyo temizlik yaparken.. benim ki bile daha hol yok yumurta yok zorlama kendini birşey kaldırma diyip duruyo
ben salladım bu ay o işi :)))) çok germişti geçen ay beni :)yaren92 tatlım ateş ölçmeye devam ediyo musun??
inşallah canımsenin bat yarın mı?? ateşin yükseliyo gibi geldi bana da
ben salladım bu ay o işi :)))) çok germişti geçen ay beni :)
ayy şimdi yap diyecem ama yapmazsın dimiii:) ben 4 gün kala yapmıştım belki çıkar seninkide
Ay napayım abla herkese ayrı ayrı yazsam çok uğraşcam en iyisi senin gibi yapayım dedimbuda öğrendi işin kolayını toptan hallediyorkız ben gece 12 de yatıyorum hep ama eşimle dizi seyretmekten bana kalsa 10-11 de yatarım sabah hem namaz var hem iş var
Yuksekmis canım ateşin peki önce ki adet dönemlerinde nasildi ateşin .
Hadi inşallah diyelim o zamanEvet tatlım yarın ama bilemedim bana da gereğinden fazla yüksek geldi canm
Dün düşmüş ama yüksek devam ediyor hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?