Gebe kalamayanlar buraya.....

buda öğrendi işin kolayını toptan hallediyor kız ben gece 12 de yatıyorum hep ama eşimle dizi seyretmekten bana kalsa 10-11 de yatarım sabah hem namaz var hem iş var

ayy şimdi yap diyecem ama yapmazsın dimiii:) ben 4 gün kala yapmıştım belki çıkar seninkide

Anaaaa şuna bak zorla aklıma soktu pis
kayınvalidem de demin dedi ki işlerimizi bitirelim de şöyle bi dolaşmaya çıkalım gözde ablana da uğrarız didi. Yani eczaneyeeee Sende şimdi test falan diyon allah allah tesadüf mü bu kız yoksaaaaa

buda öğrendi işin kolayını toptan hallediyor kız ben gece 12 de yatıyorum hep ama eşimle dizi seyretmekten bana kalsa 10-11 de yatarım sabah hem namaz var hem iş var
Ay napayım abla herkese ayrı ayrı yazsam çok uğraşcam en iyisi senin gibi yapayım dedim çok mu yoruluyosun işte abla o kadar erken yatma naptın sen ben evlenmeden önce senin dediğin gibi 10-11 dedimi yatardım ama şimdi 1-2 oluyo bazen kociş uyumuyo erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…