- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.981
Ilk defa böyle bende şaşkınım ama diyorum yaz geldi sıcak ya artk aslında normal bu şekilde çıkması. Çünkü sıcak basıyo falan o etki etmiştir diye düşünüyorum
Dün düşmüş ama yüksek devam ediyor hadi hayırlısı
inşallah bu bir işarettir yaaaAnaaaa şuna bak zorla aklıma soktu pis
kayınvalidem de demin dedi ki işlerimizi bitirelim de şöyle bi dolaşmaya çıkalım gözde ablana da uğrarız didi. Yani eczaneyeeeeSende şimdi test falan diyon allah allah tesadüf mü bu kız yoksaaaaa
yok yok sende bebiş var bence:) bak bebeğim kardeş geliyor diyooo:))Amin de ben diyorum acaba yaz geldi ya sıcak oluyo ondan böyle yüksektir ne diyon?
inşallah bu bir işarettir yaaahadi bakalım al o zaman testi.d
yok yok sende bebiş var bence:) bak bebeğim kardeş geliyor diyooo:))
kız bence var kendimde hissetmiştim birden kalkıp yaptım silik çıkacak diye yerini bile gözlerim bulmuştu nedense sende onu hissediyorum yaa inşallah vardır:)Ya of hep senin yüzünden yaa eşşek kalbim puf pır oldu vala :))) ya yoksa peki? Ki öyle ama bildiğim halde hayal kırıklığı oluyo yinede
kız bence var kendimde hissetmiştim birden kalkıp yaptım silik çıkacak diye yerini bile gözlerim bulmuştu nedense sende onu hissediyorum yaa inşallah vardır:)
tamam ısrar etmeyeceğim ama ne zaman yaparsam yap bilmiyorum hissettim sanki yanlış olabilirmi Allah bilirYa canm benm sanmıyorum inanki yok vak çünkü denk gelmedi yumurtlama günüme eminim yani
Rahatsiz oldugunu hatirliyorum da inofolic kullandigini hatrlamadim kuzum...yan etkilerinde bastan mide rahatsizligi olabilir yaziyo ama geciciymis...bence tekrar kullanmaya basla canimm...yumurtlamaya yardımcı diye vermişti kız hatırlamıyonmu kaç gün evde yattım onu bırakınca zar zor düzeldim zaten bnd çok zor ilaç içen biriyim
Bende bilmiyorum ki cano dedi adetin yakin ondan sebeptir dedi...Iyi çok şükür canm. O zaman o ağrılar neydi öyle acep
Canim faydasi varsa alicam ben ya bi degisiklik sart artik...Canım ben inofolic kullandım hatta bir kutu daha var onu da adetim başlayınca icicem . bende yan etki falan yapmadı pahalı olmasa sürekli içerim o derece yani
tamam ısrar etmeyeceğim ama ne zaman yaparsam yap bilmiyorum hissettim sanki yanlış olabilirmi Allah bilir
Canim faydasi varsa alicam ben ya bi degisiklik sart artik...
Tabi canm orasını rabbim bilir biz nerden bilelim. Ama his diye bişey de var yani şimdi herşeyi yıkmayalım dimi ama
aleyküm selam canım ne oldu ne sorular kafandaslm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?