Gebe kalamayanlar buraya.....

Ilk defa böyle bende şaşkınım ama diyorum yaz geldi sıcak ya artk aslında normal bu şekilde çıkması. Çünkü sıcak basıyo falan o etki etmiştir diye düşünüyorum

Ateş işinden pek anlamıyorum ama ateşin şuan iyi sıcaklık ne kadar etki eder bilemiyorum. Ama mesela benim gecen ay adetim gelmeden 1 gün önce düştü adet günü de düştü kırmızılar geldi ama senin yükselme var .

inşallah bu bir işarettir yaaa hadi bakalım al o zaman testi.d

Ya of hep senin yüzünden yaa eşşek kalbim puf pır oldu vala :))) ya yoksa peki? Ki öyle ama bildiğim halde hayal kırıklığı oluyo yinede
kız bence var kendimde hissetmiştim birden kalkıp yaptım silik çıkacak diye yerini bile gözlerim bulmuştu nedense sende onu hissediyorum yaa inşallah vardır:)

yumurtlamaya yardımcı diye vermişti kız hatırlamıyonmu kaç gün evde yattım onu bırakınca zar zor düzeldim zaten bnd çok zor ilaç içen biriyim
Rahatsiz oldugunu hatirliyorum da inofolic kullandigini hatrlamadim kuzum...yan etkilerinde bastan mide rahatsizligi olabilir yaziyo ama geciciymis...bence tekrar kullanmaya basla canimm...

ya kızlar benim göğüslerim bu ay çok şişti ve acıyo eşim damarlar iyice belli olmuş KK kızlara bi sor onlar bilir diyo
bi güldüm bi güldüm herşeyi konuşuyosunuz ya diyo bide deli kocam benim ya
adet olmadan 1 hafta önceden bel ağrım olurdu şimdi 3 gün var bata hiç bir belirti yok anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…