Gebe kalamayanlar buraya.....

her ay hüsran 5 aylık evliyken dr gittim yumurtalarım yavaş çalısıyomuş o yüzden gebe kalamıyormuşum ama tabi düzenli bi tedavi olmadım daha adetlerim çok düzensiz her ay geçer ama malum bu ay gene geçiyor suan 5 gün oldu benimki psklojikmi bilemiyorum gögüslerim 2hjaftadır baya şişti hep olur aslında ama nebiliyim bel agrım var hafif hafif sol kasık batmaları akıntım fazlalastı test yapmayada korkuyorum

canı böyle piskolojin daha bozulur bence zaten 5 gün geçmiş sen test yap ama sonucu kötü olacağını düşünme olmazsa zaten bekleyeceksin yap bence

Canim faydasi varsa alicam ben ya bi degisiklik sart artik...

KK de inofolic le hamile kalanlar diye sayfalar bile var canım. Benim 3 4 ay önce adetim gecikmisti doktor o zaman vermişti bana 1 kutu kullandım adetim geldi. Yumurtaları geliştiriyor pkolu olanlar içinmiş genelde ama 1 ay bende kullanmistim

ne demek buyur canım
hem kendin için okursun hamlelgin dogumun için benim niyetime meryem suresini okuyabilrmisin ben sayfamda böyle bir topluluk kurmaya çalıstım ama yapamadım sanırım sadece allah razı lsun bir arkadas okurum dedi ah daha fazla yayabilsem bu arada ismim eda

tamam canım sen vesile ol burda ki herkes için şimdi gidiyorum namazımı kılayım inşallah okuyacağım

Test yapsana kiiiiiiiiizzz!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…