- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.001
canı böyle piskolojin daha bozulur bence zaten 5 gün geçmiş sen test yap ama sonucu kötü olacağını düşünme olmazsa zaten bekleyeceksin yap benceher ay hüsran 5 aylık evliyken dr gittim yumurtalarım yavaş çalısıyomuş o yüzden gebe kalamıyormuşum ama tabi düzenli bi tedavi olmadım daha adetlerim çok düzensiz her ay geçer ama malum bu ay gene geçiyor suan 5 gün oldu benimki psklojikmi bilemiyorum gögüslerim 2hjaftadır baya şişti hep olur aslında ama nebiliyim bel agrım var hafif hafif sol kasık batmaları akıntım fazlalastı test yapmayada korkuyorum
Canim faydasi varsa alicam ben ya bi degisiklik sart artik...
işte o kadar kötü yıkım luyki eşimde kızıyor bana yapma diyecanı böyle piskolojin daha bozulur bence zaten 5 gün geçmiş sen test yap ama sonucu kötü olacağını düşünme olmazsa zaten bekleyeceksin yap bence
o zaman bayağı bekeleyceksin canım böyle daha iyi diye düşünüyorsan boşver bekleişte o kadar kötü yıkım luyki eşimde kızıyor bana yapma diye
hani nasıl bir belirti oldugunuda bilemiyorumo zaman bayağı bekeleyceksin canım böyle daha iyi diye düşünüyorsan boşver bekle
Rabbim nasip ederse bende 7 haftalık hamileyim canım . Rabbim olmayan herkese nasip etsinsen de varmı bebek canım
ay ne kadar güzel rabbim saglıklı hayırlı kucagınıza almayı nasip etsin senden bir ricada bulunabilirmiyimRabbim nasip ederse bende 7 haftalık hamileyim canım . Rabbim olmayan herkese nasip etsin
vallahi belirti olabiliyorda olmaya bliyorda benim yumurtlamadan sonra hep sol kasık ağrımoldu yırtılıyor gibi . ama olmayanlarda var daha hamile olduğumu öğrendikten sonra göğüslerin ucu yanmaya başladıhani nasıl bir belirti oldugunuda bilemiyorum
ne demek buyur canımay ne kadar güzel rabbim saglıklı hayırlı kucagınıza almayı nasip etsin senden bir ricada bulunabilirmiyim
adetinden ne kadar geçmiştivallahi belirti olabiliyorda olmaya bliyorda benim yumurtlamadan sonra hep sol kasık ağrımoldu yırtılıyor gibi . ama olmayanlarda var daha hamile olduğumu öğrendikten sonra göğüslerin ucu yanmaya başladı
canım ben yumurtlamanın 10. günü yani adet e 4 gün kala öğrendim testte çıktı idrarda.adetinden ne kadar geçmişti
hem kendin için okursun hamlelgin dogumun için benim niyetime meryem suresini okuyabilrmisin ben sayfamda böyle bir topluluk kurmaya çalıstım ama yapamadım sanırım sadece allah razı lsun bir arkadas okurum dedi ah daha fazla yayabilsem bu arada ismim edane demek buyur canım
yumutlamamı bile bilmiyorum bencanım ben yumurtlamanın 10. günü yani adet e 4 gün kala öğrendim testte çıktı idrarda.
göğüs ucu ağrımı diyorsan 5. hafta yoğunlaştı
ben yemekten geldim şuan mesela :)kızlaarrr nereye gittiniz yaaa yemeğemi diyecem ama geç oldu bayağı
Olur tatlim ama krndini herseye hazir hissederek al nolur nolmaz hayal kirikligi olmasin?hayirlisi olsun insallah....
tamam canım sen vesile ol burda ki herkes için şimdi gidiyorum namazımı kılayım inşallah okuyacağımhem kendin için okursun hamlelgin dogumun için benim niyetime meryem suresini okuyabilrmisin ben sayfamda böyle bir topluluk kurmaya çalıstım ama yapamadım sanırım sadece allah razı lsun bir arkadas okurum dedi ah daha fazla yayabilsem bu arada ismim eda
Test yapsana kiiiiiiiiizzz!...ya kızlar benim göğüslerim bu ay çok şişti ve acıyo eşim damarlar iyice belli olmuş KK kızlara bi sor onlar bilir diyo
bi güldüm bi güldüm herşeyi konuşuyosunuz ya diyo bide deli kocam benim ya
adet olmadan 1 hafta önceden bel ağrım olurdu şimdi 3 gün var bata hiç bir belirti yok anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?