Gebe kalamayanlar buraya.....

inşaallah canım benim yazdığın yazıyım çok beğendim inşaallah bizimde meleklerimiz hayırlı zamanda gelicekler annelerine allahımın izniyle

bizim bu günlerde baslamamiz gerek ama esimdede hele bende cok ta yok. ben artik ALLAH tan istiyorum sadece eh biraz bizde alt yapi calismalari yapsak hic fena olamz dimi ??? kaydirigubbakcemile:kedi:

çok komiksinnnnnkaydirigubbakcemile3 kıs dakka bası çocuk için mi vakit harcıcaz siz beni hiç dinlemiyosunuz yaaa tamam yazmıyom bidahaaaa:dilcikar:klava:

yaz kizz ben genel olarak sordum arkadaslaraa senin bir önceki gün yaptigin alt yapi calismasi yeter canim. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

suanda kahvalti yapiyorum bir yandanda sana yaziyorum öteki ziller henüz cevap vermediler. niye kötü basladin kizzzzzzzz merak ettim. günün sonu hayirli biter INSALLAH :Saruboceq:turkbayragi

suanda kahvalti yapiyorum bir yandanda sana yaziyorum öteki ziller henüz cevap vermediler. niye kötü basladin kizzzzzzzz merak ettim. günün sonu hayirli biter INSALLAH :Saruboceq:turkbayragi

aman sallaaaaaaaaa konuşmayı bilmiyolar sonra alıngansın diolar hele bi konuşma adabınızı bi düzeltin sonra konusun dimi kankaaaaaaaa

canim cok kafana takma ya bu stres insanin hem pisikolisini hemde inancini sarsiyor. heeseyin hayirlisini iste ALLAH tan birde ameliyatla rahmine baktir disardan hic görünmeyen seyler ameliyatla cok daha iyi görünüyor benim doktorumda bana 3 yil hersey yolunda dedi . sonra 2 dikislik bir ameliyat la bür sürü problemimi halletti
:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…