- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.201
sağolun kızlar inş sizlerde umut ettiklerinize kavuşursunuz anne olmak en güzel şeydir bence üstüne başka şeref yoktur bu dünyada ben öyle tahmin ediyorum ama eminimki bu milyonlarca dua gökyüzünde patlayacak ve allah bizede o şeref tacını giydircek bizim bebeklerimiz çok şanslı olcak bi bilselerki bu kadar çok sevileceklerini koşa koşa gelirler ama zaman umut dua ve sabır dualarım sizinle.
kızzım birşey demedimki ben hem ağzımı bozacak hiçbirşey yapmadım akşam golleri yiyince böyle oluyor herhalde:lepi:
ben geldimmmmmmmmmmmm zemuszemus
zillerrrrrrrr nasilsiniz bu gün bakemmmm bilmiyorumkismile:hulya:
nihayet gündüz bulustuk bu gün morallariniz nasil bebek calismasi yaptinizmi kaydirigubbakcemile
çok komiksinnnnnkaydirigubbakcemile3 kıs dakka bası çocuk için mi vakit harcıcaz siz beni hiç dinlemiyosunuz yaaa tamam yazmıyom bidahaaaa:dilcikar:klava:
yaz kizz ben genel olarak sordum arkadaslaraa senin bir önceki gün yaptigin alt yapi calismasi yeter canim. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
suanda kahvalti yapiyorum bir yandanda sana yaziyorum öteki ziller henüz cevap vermediler. niye kötü basladin kizzzzzzzz merak ettim. günün sonu hayirli biter INSALLAH :Saruboceq:turkbayragi
merhaba kızlar ben 2.5 yıldır gebe kalamayanlardanım hiç korunmadık birçok gebelik belirtisi yaşadım ama hep hüsran.
eşimle gereken kontrollerden geçtik artık en son hsg kaldı şimdiye kadar bir sorun çıkmadı doktorlara göre ama bana göre sorun var benim fsh 10.00 ve testesteron yüksek yüzümde tüylenme var.
neyse şu hsg yi de bi çektireyim ondan sonra bieşyler yaparlar artık.yalnız son 1 haftadır gebelik belirtileri yaşıyorum en son 02.01.2010 da adet gördüm 30.01.2010 da beklenen adet günüm 3 gün kaldı ve bugün sol kasığımda batmalar var ve kasığımdaki ağrı bacağıma vuruyor mide bulantısı hariç hemen hemen bütün belirtileri yaşıyorum.yinede umutlanmak istemiyorum inş hamileyimdir ama ya değilsem işte bu çok acı...
aman sallaaaaaaaaa konuşmayı bilmiyolar sonra alıngansın diolar hele bi konuşma adabınızı bi düzeltin sonra konusun dimi kankaaaaaaaa
ya benim gözümden bir seymi kacti ben anlamadim. neyse sen aliniyorsan demekki zorruna giden birseyler olmus :sinifsinif:alkisalkisalkis
yok kıs burdayım baska bi topikte bi yorum yapmışlarda ona bakıyodummm sinir oldum zatennn ufffffffffffff:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?