- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.021
kızlaarrr nereye gittiniz yaaa yemeğemi diyecem ama geç oldu bayağı
allah razı lsun canım tüm dilyenden okuyandan allah razı olsuntamam canım sen vesile ol burda ki herkes için şimdi gidiyorum namazımı kılayım inşallah okuyacağım
Tamam da kuzum brnim anlamdigim benim yumrtam gelisiyo?adetten 2 gun once 20mm olmustu bu ilaci niye verdi onuda cozemedim ya???KK de inofolic le hamile kalanlar diye sayfalar bile var canım. Benim 3 4 ay önce adetim gecikmisti doktor o zaman vermişti bana 1 kutu kullandım adetim geldi. Yumurtaları geliştiriyor pkolu olanlar içinmiş genelde ama 1 ay bende kullanmistim
Olur tatlim ama krndini herseye hazir hissederek al nolur nolmaz hayal kirikligi olmasin?hayirlisi olsun insallah....
Eşime söylüyeyim getirsin bari yapayım biTest yapsana kiiiiiiiiizzz!...
Eşime söylüyeyim getirsin bari yapayım bi
3 gün sonra pazar günü canımNe zaman canm senin BAT
Bende yok kuzum bebis insallah sende vardirEşime söylüyeyim getirsin bari yapayım bi
Oyle deme cok hayal kurma ama umitsiz de olma!...hayrlisini versin Rabbim o biliyo zamanini...bugun mu yapicaksin?Bilmiyorum canm yaa korkuyorum aslındaama yok onu da biliyorum..
hemen nerden anladın olmadığını canım?? bende olacaksam olayım bir an öncede eşimle kürlere başlıycazBende yok kuzum bebis insallah sende vardiradet olacaksam olsamda ilaclari kullanmaya baslasam artik ozellikle yumrta takibini?
3 gün sonra pazar günü canım
kızlar adetim 1 gün geçti..idrar testi yapsam görr muyumOyle deme cok hayal kurma ama umitsiz de olma!...hayrlisini versin Rabbim o biliyo zamanini...bugun mu yapicaksin?
Oyle deme cok hayal kurma ama umitsiz de olma!...hayrlisini versin Rabbim o biliyo zamanini...bugun mu yapicaksin?
E dun erken gebelik yaptim doktora gtmeden nolur nolmaz alttan usg bakicak diye korkumdan...negatif tabikiiidehemen nerden anladın olmadığını canım?? bende olacaksam olayım bir an öncede eşimle kürlere başlıycaz
Yap gitsin bugun yaaaa tut idrarini yap gun icindeTabiki canm öyle de ne bileyim artk negatifi göre göre insan düşüncesine dahi inanamıyo ki :) bilmem ki bugün mü yapayım yarın mı?
inşaallah canım ama hiç birşey hissetmiyorum adet olucam galibaHadi hayırlısı kuzum inşaallah hamilesindir
hm anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ya bende adet olucam galiba geçen ay gibi erken gelcek gibi hafif karın ağrım başladıE dun erken gebelik yaptim doktora gtmeden nolur nolmaz alttan usg bakicak diye korkumdan...negatif tabikiiide
Yap gitsin bugun yaaaa tut idrarini yap gun icinde
inşaallah canım ama hiç birşey hissetmiyorum adet olucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?