- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.041
GEldimmm kızlar. Rabbim nasip etti duamı okudum geldim meryem suresini hepiniz hepimiz için okudum çookk dua ettim inşallah Rabbim kimseyi geri çevirmezkızlllarrr şimdi gidiyorum ben bi namazımı kılayım sonra meryem suresini hepiniz hepimiz için okuyacağım RAbbim kabul etsin dua ediceğim herkese tez zamanda sağlıkla bebişleriniz olsun hepimize rabbim nasip etsin diye
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bekleyelim görelim..Bende hissetmiyorum çook hafif kımıldanmalar var canm olcam heralde diyorum ya bakalım nasipten öte köy yok kuzum
Sanmam be kuzum zaten etrafin isisi dil altini etkilemediginden oradan ölçülüyorAmin de ben diyorum acaba yaz geldi ya sıcak oluyo ondan böyle yüksektir ne diyon?
Sanmam be kuzum zaten etrafin isisi dil altini etkilemediginden oradan ölçülüyor
Tamam da kuzum brnim anlamdigim benim yumrtam gelisiyo?adetten 2 gun once 20mm olmustu bu ilaci niye verdi onuda cozemedim ya???
Ne bileym gtmedm decbk toparlndm die gtsmde servsle gtcktm servste yolda ck ktu gdio sarsılıorm devmlı esime demem lazm sbh sen brk die kndi arabamzla ama yarnda dokten amelyt gnu off.. ck stres yptm
Cnm gecmş olsn bn yeni yeni atlatıorm hamilykn ck grip oluorm bn ya bünye zayf oluo ya ondndrkızlar nasılsınız bana dua edin grip oldum 2 gündür yatıyorum yatakta ilaçta içilmiyor ya zaten iyileşeyim
İmsallah canm.stres yapma canım bişeycik olmamıştır :)
GEldimmm kızlar. Rabbim nasip etti duamı okudum geldim meryem suresini hepiniz hepimiz için okudum çookk dua ettim inşallah Rabbim kimseyi geri çevirmez
çok geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur içsen limonlukızlar nasılsınız bana dua edin grip oldum 2 gündür yatıyorum yatakta ilaçta içilmiyor ya zaten iyileşeyim
Bana onu tüpbebek tedavisinde vermişti bas dönmesi yapiyodi kullanmadan zaten hic bilgim yok şimdiki doktorumda 16.günümde duphaston veriyor 10 gün iciyorum bittikten 2 gün sonra regl oluyorum.kizlar gecen ay benim adetim gecikinice doktor bana progestan yazmisti varsa tutunur yoksa adet olursun demisti
2 tane kullandim regl oldum hemen
acaba bu sefer regl gecer gecmez o ilaci kullansam mi varsa tutunsun diye
yoksa riski olur mu??
Bn o hapı kullandktn snra hamile kaldm canmkizlar gecen ay benim adetim gecikinice doktor bana progestan yazmisti varsa tutunur yoksa adet olursun demisti
yoksa riski olur mu??
Yptn mı canmKızlaaaar aldım teeest ama her aldığımda kendimi kötü hissediyorum
Heee anladım ama o zaman bu neeee çıldırıciiiiimilk defa böyle oluyo geçen aylarda hep 36.1 36.3 oldu acaba birden mi düşcek yarın ne bilim of yaa
risk olmaz da vücudun ihtiyacı yoksa hormonlar tavan yapar o olurkizlar gecen ay benim adetim gecikinice doktor bana progestan yazmisti varsa tutunur yoksa adet olursun demisti
yoksa riski olur mu??
Ypmıo kız.. bnm progestrn hrmnm nrmldi adetm düzene grsn die 2kere kullndm brncide adetm 25gun gexkmşti onu söktrdü blere dha kullamdm adet oldm bda kullandm adet olmadmrisk olmaz da vücudun ihtiyacı yoksa hormonlar tavan yapar o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?