Gebe kalamayanlar buraya.....

GEldimmm kızlar. Rabbim nasip etti duamı okudum geldim meryem suresini hepiniz hepimiz için okudum çookk dua ettim inşallah Rabbim kimseyi geri çevirmez

Tamam da kuzum brnim anlamdigim benim yumrtam gelisiyo?adetten 2 gun once 20mm olmustu bu ilaci niye verdi onuda cozemedim ya???

Benimde yum gelişiyor ama doktor sana bebeğine yumurta na vitamin bu dedi. Bende pko yok ama verdi. Belki de klomen gibi etkisi vardır yum gelişimine .

kızlar nasılsınız bana dua edin grip oldum 2 gündür yatıyorum yatakta ilaçta içilmiyor ya zaten iyileşeyim

kizlar gecen ay benim adetim gecikinice doktor bana progestan yazmisti varsa tutunur yoksa adet olursun demisti
2 tane kullandim regl oldum hemen
acaba bu sefer regl gecer gecmez o ilaci kullansam mi varsa tutunsun diye
yoksa riski olur mu??

kizlar gecen ay benim adetim gecikinice doktor bana progestan yazmisti varsa tutunur yoksa adet olursun demisti
yoksa riski olur mu??
Bana onu tüpbebek tedavisinde vermişti bas dönmesi yapiyodi kullanmadan zaten hic bilgim yok şimdiki doktorumda 16.günümde duphaston veriyor 10 gün iciyorum bittikten 2 gün sonra regl oluyorum.

yoksa riski olur mu??
Bn o hapı kullandktn snra hamile kaldm canm

yoksa riski olur mu??
risk olmaz da vücudun ihtiyacı yoksa hormonlar tavan yapar o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…