Gebe kalamayanlar buraya.....

Yok ya tuba yapamicam kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten. Dokunsalar ağlicam niye böyle bi salaklık yapıp da gidip aldıysam
Canim soyle dusun varsa eger gider ilacinin alirsin esin gelirse birliktelik konusunda dikkatli olursun onlem almak icin yapman lazim boyle dusun!...kizdirma beniiii

Bana onu tüpbebek tedavisinde vermişti bas dönmesi yapiyodi kullanmadan zaten hic bilgim yok şimdiki doktorumda 16.günümde duphaston veriyor 10 gün iciyorum bittikten 2 gün sonra regl oluyorum.
Abla ben alttan almıştım o yuzden yat etkisi olmamıştı
Bn o hapı kullandktn snra hamile kaldm canm
Aa oyle mi darisi basima o zaman
Hamile kaldigin ay ne zaman baslamishdin icmeye?
risk olmaz da vücudun ihtiyacı yoksa hormonlar tavan yapar o olur
Tavan yaparsa ne olur peki

Kızlaaaar aldım teeest ama her aldığımda kendimi kötü hissediyorum
Mdk ablaaa mdk abla
Ne var
Ateşin var mı
Var var
Yapcak test var mı
Var var
Çişin ve mı
Var var
E ne duruyosun WC ye koşsana Wc ye koşana vay vay wc ye koşsanaaaa
Bak sana özel şarkı yazdm

Niye noldu yine atarliii ben gibi

Kız elbise bakıyodum ben oda çalışandı böyle kıçımın dibinde durmuş askı elinde elbise takıyo askıya. Başıma değdi bende refleks olarak döndüm haliyle ne değdi başıma diye bakıyo öküz trene baktığı gibi suratıma hani ne bi pardon be bi k.bakmayın falan. Bide çok pis bakıyo ama insanın dalası geliyo kıza suratsız. Bide yol da vermiyo öteki tarafa geçelim. Bende dikeldim baktım yüzüne dik dik geçti öteki tarafa bizde gidiyoduk tövbe tövbe dedi duydum bende ne dedi o bana mı dedi dedim döndü bişeyler söyledi ne diyon sem ya dedim başıma askıyı çarpıyon bide suratıma bakıyon ne pardon ne bişey dedm e olabilir ne var bunda diyo kv tuttu beni boşver gidelim dedi dur anne ya ne konuşuyo bu dedim sustu ama ben çok sinir oldum salağa bak ya mal mal konuşuyo dedim bide giderken. Ama nası bi tip görmeniz lazımdı yaa keşke bağırsaydım liseli kızlar gibi kaşaaaaaar diye tüh içimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…