- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.061
Ne duruyon kiiizzz!...korkuyomus hadi yapsana cadiiiiYok canm yapmadım daha korkuyorum
Yan etkileri icin dedim kız :)Ypmıo kız.. bnm progestrn hrmnm nrmldi adetm düzene grsn die 2kere kullndm brncide adetm 25gun gexkmşti onu söktrdü blere dha kullamdm adet oldm bda kullandm adet olmadm
Ne duruyon kiiizzz!...korkuyomus hadi yapsana cadiiii
Canim soyle dusun varsa eger gider ilacinin alirsin esin gelirse birliktelik konusunda dikkatli olursun onlem almak icin yapman lazim boyle dusun!...kizdirma beniiiiYok ya tuba yapamicam kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten. Dokunsalar ağlicam niye böyle bi salaklık yapıp da gidip aldıysam
Bnde ck korkmştm yaparkn.. insallah vardr canm.. seninde dedign gbi naspten ötesne geclmzYok canm yapmadım daha korkuyorum
Niye noldu yine atarliii ben gibiZaten bide kızın biriyle tartıştım çok sinirliyim keşke bi tane yapıştırsaydım çokta çirkindikaşar diyesim geldi vala
Bnde ck korkmştm yaparkn.. insallah vardr canm.. seninde dedign gbi naspten ötesne geclmz
He anladm kız:) mamsallah bnm bünye kazan gbi progestan o kdr yan etki yapar bnde bkere yptı snra uyku haricnde hç bse hssetmdm :))Yan etkileri icin dedim kız :)
Bosa gdrme kız :) seyettir hmn :)Allahım ya inşaallah da heyecandan çişim geldi he
Kizzzz yetistir cabıık tutmusken birakma bosuna:)))Allahım ya inşaallah da heyecandan çişim geldi he
O lafı bmde ck kullanırm annmle esm ck kızıoZaten bide kızın biriyle tartıştım çok sinirliyim keşke bi tane yapıştırsaydım çokta çirkindikaşar diyesim geldi vala
Geldiiimmmmm bebeğim kocam geldi onla takılıyoz ttlm :)
Abla ben alttan almıştım o yuzden yat etkisi olmamıştıBana onu tüpbebek tedavisinde vermişti bas dönmesi yapiyodi kullanmadan zaten hic bilgim yok şimdiki doktorumda 16.günümde duphaston veriyor 10 gün iciyorum bittikten 2 gün sonra regl oluyorum.
Aa oyle mi darisi basima o zamanBn o hapı kullandktn snra hamile kaldm canm
Tavan yaparsa ne olur pekirisk olmaz da vücudun ihtiyacı yoksa hormonlar tavan yapar o olur
Tahmin etttiiiimGeldiiimmmmm bebeğim kocam geldi onla takılıyoz ttlm :)
Mdk ablaaa mdk ablaKızlaaaar aldım teeest ama her aldığımda kendimi kötü hissediyorum
Çok sağol ttlmTahmin etttiiiimhadi gozun aydin canooo
Niye noldu yine atarliii ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?