- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.081
O lafı bmde ck kullanırm annmle esm ck kızıo
Mdk ablaaa mdk abla
Ne var
Ateşin var mı
Var var
Yapcak test var mı
Var var
Çişin ve mı
Var var
E ne duruyosun WC ye koşsana Wc ye koşana vay vay wc ye koşsanaaaa
Bak sana özel şarkı yazdm
Amaanm çok ğeçmiş olsun ihlamur iç ama çok içme ne olur ne olmaz. Bol sıvı ve dinlenme. Ama cnm eğer geçmezse doktora mutlaka git gebelikte kullanilabilen ilaçlar da var. Allah korusun ilaç almamak için daha kötü durumlara düşmek varkızlar nasılsınız bana dua edin grip oldum 2 gündür yatıyorum yatakta ilaçta içilmiyor ya zaten iyileşeyim
Catlak yaaa niye tuttun icinde kiz soyleseydin yaaa!...bi daha git ayni yere bu sefer sen vur kafasinaKız elbise bakıyodum ben oda çalışandı böyle kıçımın dibinde durmuş askı elinde elbise takıyo askıya. Başıma değdi bende refleks olarak döndüm haliyle ne değdi başıma diye bakıyo öküz trene baktığı gibi suratıma hani ne bi pardon be bi k.bakmayın falan. Bide çok pis bakıyo ama insanın dalası geliyo kıza suratsız. Bide yol da vermiyo öteki tarafa geçelim. Bende dikeldim baktım yüzüne dik dik geçti öteki tarafa bizde gidiyoduk tövbe tövbe dedi duydum bende ne dedi o bana mı dedi dedim döndü bişeyler söyledi ne diyon sem ya dedim başıma askıyı çarpıyon bide suratıma bakıyon ne pardon ne bişey dedm e olabilir ne var bunda diyo kv tuttu beni boşver gidelim dedi dur anne ya ne konuşuyo bu dedim sustu ama ben çok sinir oldum salağa bak ya mal mal konuşuyo dedim bide giderken. Ama nası bi tip görmeniz lazımdı yaa keşke bağırsaydım liseli kızlar gibi kaşaaaaaar diyetüh içimde kaldı
Bende onun daha agir ama hafifletilmis versiyonu var benimkide kiziyo ama hakikaten hakedince yagdiriyorum!..Benm eşim de çok kızar yaa ama napim hakedenler var
Catlak yaaa niye tuttun icinde kiz soyleseydin yaaa!...bi daha git ayni yere bu sefer sen vur kafasinaaynen benimde dun sinirim geldi...apartmandan iniyorum asansor yok ayagimda topuklu ayakkabi vardi doktora gidiyoz ya suslenelim dedik topuklu giymeyen ben zorlana zorlana iniyorum merdivenden tam asagi indim alt kattaki adam cikti hayret bisey yaa dedi kapadi kapiyi bende noluyo yaaa ne diyosun ben apartmanda ne ses duyuyorum cikmiyorum ne tepkisi bu dedim...dicektim kari kilikli evi supuruyo hatta kapinin onune kadar cikiyo bizi gorunce de alistik artik diyo pis pis siritarak nonoş karisindan izin almis da bana horozluk yapiyo salak sey!...
Yap gitsin yaaaa ben ne zaman ilk idrar gun icinde idrarla yaptim negatfti tabi ama sonuc dogruydu yani!...Yok bitanem yapmadım sabah ilk idrarla mı yapsam diye düşünüyorum yaa kuzum ben biliyorum zaten sonucu boşu boşuna kendime işkence çektiriyorum aslında
Bana sokmez o havasi agzina geri sokarim lafi gerizekali sey!...Insanlar artk kafayı yemiş canm. Herkes bi tuhaf uyuşturucu kullanmış gibi geziyolar etrafta
Var olmzmıı.. kız ne tip insanlar var bde aksi gbi bze denk gelr.Benm eşim de çok kızar yaa ama napim hakedenler var
Bana sokmez o havasi agzina geri sokarim lafi gerizekali sey!...
adetn 15-25arası kullanıodm.cnm brktktn 2-3gun snra adet oldm bda kullndm snrada adet olmadm ztnAbla ben alttan almıştım o yuzden yat etkisi olmamıştı
Aa oyle mi darisi basima o zaman
Hamile kaldigin ay ne zaman baslamishdin icmeye?
Tavan yaparsa ne olur peki
Ahahaaha keske deseydin kizzzzIyi yapmışsın ohh! Keşke bende gidip şikayet etseydim veya deseydim al bu elbiseyi ben almaktan vazgeçtim sayende ama boşa gitmesin sen bi tarafına sok
Bana uyku ve uyusukluk yapmıştı kafa çok güzel oluyo yaaHe anladm kız:) mamsallah bnm bünye kazan gbi progestan o kdr yan etki yapar bnde bkere yptı snra uyku haricnde hç bse hssetmdm :))
Yan etkileri için dedim de alttan alıyorsan sorun yokAbla ben alttan almıştım o yuzden yat etkisi olmamıştı
Aa oyle mi darisi basima o zaman
Hamile kaldigin ay ne zaman baslamishdin icmeye?
Tavan yaparsa ne olur peki
DmiBana uyku ve uyusukluk yapmıştı kafa çok güzel oluyo yaa
Bende ilk defa bu sefer kullanmadim :) zaten ilk defa hamis olunca ilac kullandim aspirin bile icmeyen ben :)Dmisarhos edio ilk aldgmda basımı fln döndrmştü resmn tum vucudu uyustryo artk alstm bn ama hala kullanıorm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?