Gebe kalamayanlar buraya.....

Mdk ablaaa mdk abla
Ne var
Ateşin var mı
Var var
Yapcak test var mı
Var var
Çişin ve mı
Var var
E ne duruyosun WC ye koşsana Wc ye koşana vay vay wc ye koşsanaaaa
Bak sana özel şarkı yazdm

Ayyy allah seni bildiği gibi yapsın yaaa koptummm çok güzel olmuş kuzum evet herşey var maşaallah tam tekmil

kızlar nasılsınız bana dua edin grip oldum 2 gündür yatıyorum yatakta ilaçta içilmiyor ya zaten iyileşeyim
Amaanm çok ğeçmiş olsun ihlamur iç ama çok içme ne olur ne olmaz. Bol sıvı ve dinlenme. Ama cnm eğer geçmezse doktora mutlaka git gebelikte kullanilabilen ilaçlar da var. Allah korusun ilaç almamak için daha kötü durumlara düşmek var

Catlak yaaa niye tuttun icinde kiz soyleseydin yaaa!...bi daha git ayni yere bu sefer sen vur kafasinaaynen benimde dun sinirim geldi...apartmandan iniyorum asansor yok ayagimda topuklu ayakkabi vardi doktora gidiyoz ya suslenelim dedik topuklu giymeyen ben zorlana zorlana iniyorum merdivenden tam asagi indim alt kattaki adam cikti hayret bisey yaa dedi kapadi kapiyi bende noluyo yaaa ne diyosun ben apartmanda ne ses duyuyorum cikmiyorum ne tepkisi bu dedim...dicektim kari kilikli evi supuruyo hatta kapinin onune kadar cikiyo bizi gorunce de alistik artik diyo pis pis siritarak nonoş karisindan izin almis da bana horozluk yapiyo salak sey!...

Kızlar bugün nedense çok kötü hissediyorum kendimi.. Durduk yere ağlamak geliyo içimden..
Sanki hiç bebeğim gelmeyecek gibi

Insanlar artk kafayı yemiş canm. Herkes bi tuhaf uyuşturucu kullanmış gibi geziyolar etrafta

Yok bitanem yapmadım sabah ilk idrarla mı yapsam diye düşünüyorum yaa kuzum ben biliyorum zaten sonucu boşu boşuna kendime işkence çektiriyorum aslında
Yap gitsin yaaaa ben ne zaman ilk idrar gun icinde idrarla yaptim negatfti tabi ama sonuc dogruydu yani!...

Abla ben alttan almıştım o yuzden yat etkisi olmamıştı

Aa oyle mi darisi basima o zaman
Hamile kaldigin ay ne zaman baslamishdin icmeye?

Tavan yaparsa ne olur peki
adetn 15-25arası kullanıodm.cnm brktktn 2-3gun snra adet oldm bda kullndm snrada adet olmadm ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…