Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende ilk defa bu sefer kullanmadim :) zaten ilk defa hamis olunca ilac kullandim aspirin bile icmeyen ben :)
Bnde önceki hamilelegmde kan hapyla vitamnden baska bse kullanmıodm. Bndada bu hap vr işte bakalm bda kntrle gttigmde 11+4 olck naspse 3aylk yani braktırırmı gecn gttigmde 3ktu yazdrdm 1aylık.

Boyle uzayan akintim var ama dedigim gibi kahverengi
Hatta baya kahve kirmizi kahve degil yani
Yumurtluyor ola bilir miyim bu kadar geç
Bu ay neredeyse akintim olmamisti

Bnde önceki hamilelegmde kan hapyla vitamnden baska bse kullanmıodm. Bndada bu hap vr işte bakalm bda kntrle gttigmde 11+4 olck naspse 3aylk yani braktırırmı gecn gttigmde 3ktu yazdrdm 1aylık.
Ben ilk defa bunda kan hapi kullandim o da tedbir amaçlı içiyorum. Bence biraktirir artık cok oldy çünkü

simdi ben su kahverengi akintiyi cok merak ettim
eger yumurtluyosam dun iliskimiz olmustu pek fazla uzanmadim ama 5 dk falan bilsem kalkmazdim
yarin regl olursam sogan kuru adetimi duzenlemis olucak
tabi hamilelik ihtimali de var oglumdad da kahverengi akintim olmustu regl oluyorum sanmistim
kismet artik
hayirlisi neyse o olsun

Canlarım benim hanimiş çift çizgi korkularımla yüzleştim gördünüz mü

Eki Görüntüle 1520121
Eki Görüntüle 1520117
Canim tabiiki temennimiz pozitif olmasiydi ama kismet...hem ogrenince daha rahat olurdun kontrollerin ilaclarin...beraberlik...ben sirf bisey varsa riske atmayayim diye yapiyorum her ay adete yakin...tedbir amacli eskiden cizgi gorecem diye kosa kosa giderdim test alamaya ama artik alistim uzulmuyorum cok elbet bi gun bizde gorucez o gunleri...bak ben adet olmayayim diye dua ederdim simdi...bi an oncce olayim ilacima basliim diyorum zaman iste degistiriyo umutlarimizi..

Haklısın tatlım napalım bu ay da değişmedi kaderimiz. Nasip yaa üzülmek yersiz olur sabrın sonu selamet demişler belki de ettiğimiz bu sabırlardan ötürü güzel şeylerle mükafatlandırcak rabbim bizi. Yani illa bebek olmayabilir. Şahsen bizim bebekten önce daha mühim meselelerimiz var aslında. Yoluna koyalım ki ona iyi bi gelecek hazırlayalım demi

Yoksaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…