- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.101
Bnde önceki hamilelegmde kan hapyla vitamnden baska bse kullanmıodm. Bndada bu hap vr işte bakalm bda kntrle gttigmde 11+4 olck naspse 3aylk yani braktırırmı gecn gttigmde 3ktu yazdrdm 1aylık.Bende ilk defa bu sefer kullanmadim :) zaten ilk defa hamis olunca ilac kullandim aspirin bile icmeyen ben :)
Keske sabah ilk idrarinla yapsaydinCanlarım benim hanimiş çift çizgi korkularımla yüzleştim gördünüz mü
Eki Görüntüle 1520121
Eki Görüntüle 1520117
Üzlme canm yaCanlarım benim hanimiş çift çizgi korkularımla yüzleştim gördünüz mü
Eki Görüntüle 1520121
Eki Görüntüle 1520117
Senindmi adet gunun canmBenim demin kahverengi akintim oldu
Ge en ayin 8i olmustum ama benim reglim genelde gecikir bi kac gunSenindmi adet gunun canm
Keske sabah ilk idrarinla yapsaydin
Üzlme canm yavardr hersyde bi hayr en azndan içnde kalmamş oldu
erken olunca sabah idrari en iyisi yoksa yanilgi ola biliyoNe bileyim varsa çıkar deniliyo ya hep yaptım gitti amaaan napim nasip değilmiş bu ay da
Ben ilk defa bunda kan hapi kullandim o da tedbir amaçlı içiyorum. Bence biraktirir artık cok oldy çünküBnde önceki hamilelegmde kan hapyla vitamnden baska bse kullanmıodm. Bndada bu hap vr işte bakalm bda kntrle gttigmde 11+4 olck naspse 3aylk yani braktırırmı gecn gttigmde 3ktu yazdrdm 1aylık.
Canim tabiiki temennimiz pozitif olmasiydi ama kismet...hem ogrenince daha rahat olurdun kontrollerin ilaclarin...beraberlik...ben sirf bisey varsa riske atmayayim diye yapiyorum her ay adete yakin...tedbir amacli eskiden cizgi gorecem diye kosa kosa giderdim test alamaya ama artik alistim uzulmuyorum cok elbet bi gun bizde gorucez o gunleri...bak ben adet olmayayim diye dua ederdim simdi...bi an oncce olayim ilacima basliim diyorum zaman iste degistiriyo umutlarimizi..Canlarım benim hanimiş çift çizgi korkularımla yüzleştim gördünüz mü
Eki Görüntüle 1520121
Eki Görüntüle 1520117
erken olunca sabah idrari en iyisi yoksa yanilgi ola biliyo
olsun yinede kismette varsa zaten regl olmicaksin
keske olmasan
Hayırlısi canim inan bende buaydan umutsuzum yineAh canm benm keşkeee
Canim tabiiki temennimiz pozitif olmasiydi ama kismet...hem ogrenince daha rahat olurdun kontrollerin ilaclarin...beraberlik...ben sirf bisey varsa riske atmayayim diye yapiyorum her ay adete yakin...tedbir amacli eskiden cizgi gorecem diye kosa kosa giderdim test alamaya ama artik alistim uzulmuyorum cok elbet bi gun bizde gorucez o gunleri...bak ben adet olmayayim diye dua ederdim simdi...bi an oncce olayim ilacima basliim diyorum zaman iste degistiriyo umutlarimizi..
Hayırlısi canim inan bende buaydan umutsuzum yine
simdi ben su kahverengi akintiyi cok merak ettim
eger yumurtluyosam dun iliskimiz olmustu pek fazla uzanmadim ama 5 dk falan bilsem kalkmazdim
yarin regl olursam sogan kuru adetimi duzenlemis olucak
tabi hamilelik ihtimali de var oglumdad da kahverengi akintim olmustu regl oluyorum sanmistim
kismet artik
hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?