Gebe kalamayanlar buraya.....

Tabiiki canim yaa hersey onlar icin zaten hele bi gelsinler hayatimiza...neselendirsinler evlerimizi...manevi maddi duzenleyelim de omru huzurlu olsun onlarinda...

Tabiiki canim yaa hersey onlar icin zaten hele bi gelsinler hayatimiza...neselendirsinler evlerimizi...manevi maddi duzenleyelim de omru huzurlu olsun onlarinda...

Amin canm nerde varsa isteyen rabbim herkese nasip etsin. Bizi de bekletmesin inşaallah daha fazla. Üzüldüm üzülmedim değil ama napalım herşeyin vakti var. O ne zaman dilerse..

Bende sana bakınıyodum nerde kaldı diye :))

Ben bugün markete gittim normalde esimle giderdim alışveriş yaptım marketin servisiyle eve geldim servis dolaştı bende sıcaktan bunaldiydim zaten sıcakta fenalarisirim eve geldim buzdolabına koyacaklarimi koydum temizliğe başladım 7 gibi pirinci falan şişeye koymadigimi farkettim bi baktım posetler yok serviste unutmusum eşim markete gitmiş is çıkışı ama gören olmamış çok kalabalıktı bugün . kendimi çok tuhaf hissediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…