- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.141
Neden yazmadın pekiYazık diiiimi bana
Ben bugün markete gittim normalde esimle giderdim alışveriş yaptım marketin servisiyle eve geldim servis dolaştı bende sıcaktan bunaldiydim zaten sıcakta fenalarisirim eve geldim buzdolabına koyacaklarimi koydum temizliğe başladım 7 gibi pirinci falan şişeye koymadigimi farkettim bi baktım posetler yok serviste unutmusum eşim markete gitmiş is çıkışı ama gören olmamış çok kalabalıktı bugün . kendimi çok tuhaf hissediyorum ya
Hmmm ne konusuyosunuz bakiiimmm
Ne yazicami pek bilemedim. Sabah idrariyla yapsaydin belki ondan çıkmamıştır diye ümit mi versem ya da olsun üzülme mi desem bilemedim. . sana test yap derlerken ki heyecanını farkettim
Iyi geceler hepinize ben yatar
Canm eşim markete gitmiş kısmında itibaren anlamadım yaaeşin niye gitmiş markete? Sen mi söyledin de uğradı poşetler için? Kendini niye tuhaf hissediyon şimdi
Ben söyledim posetleri unuttum diye o da ben is çıkışı ugrarim belki emanete bırakmışlardır dedi ama yok. Ya beceriksiz gibi hissettim kendimi elime yüzüme bulastirdim gibi. Sıcak hava da aptallasiyorum . tuhaf oldum iste. Esim üzülme boşver falan diyor da iste offf adetimde gelmedi
Evet yaa içim pır pır ediyodu ama aldıktan sonra ki an kötü bi his oluştu olumsuz gudubet bi his yani. Üzüldüm tabiki de ama napalım yapcak bişey yok adeti beklemekten başka..
Ahahaha bende geldim...az once miss gibi uykum geldi esim grip geciriyo hafif kalktim ona ihlamur yaptim gitti uykum yaa!...Daha yeni coreklendik sayfaya
Negatifi görmek bana terapi gibi geliyordu ben biliyordum zaten olmadığını diyordum ama birgün sonra yine test yapıyordum . . bigun pozitif goricez inşallah o gün ne hissederiz ne yaparız onu bilmiyorum
Oyyy kıyamam ben sana yaa üzülme ne var bunda bunun için kendini yıpratıyosun yaa eşşek :)) ay şuan hatırlamıyorum ama benmde böyle hissettiğim bişey olmuştu yaa güzel değil evet ama geçiyo neticede üzülme bee aman dertlerimiz bu kadar basit olsa keşke :))
Eneeem noldu kiz sana merak etme anlik bi duygu bazen bana da oluyo hatta sabaha kadar uyuyamiyorum kafama takiyorum sabah uyaninca diyom ne aptalmisim kafayi taktigima degmez cok da fifi!..İste aslında uzulecek hic bisi yok ama bi an aptal gibi hissettim kendimi. Olabilir insanlık hali ama tuhaf oldum . aglayasim var o derece yani
Inan bende bilmiyorum hiç. Değişik bişey olsa gerekGerçi sen tattın bilirsin kız :)
Oldunmu kuzum
Eneeem noldu kiz sana merak etme anlik bi duygu bazen bana da oluyo hatta sabaha kadar uyuyamiyorum kafama takiyorum sabah uyaninca diyom ne aptalmisim kafayi taktigima degmez cok da fifi!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?