Gebe kalamayanlar buraya.....

Canm eşim markete gitmiş kısmında itibaren anlamadım yaa eşin niye gitmiş markete? Sen mi söyledin de uğradı poşetler için? Kendini niye tuhaf hissediyon şimdi

Ne yazicami pek bilemedim. Sabah idrariyla yapsaydin belki ondan çıkmamıştır diye ümit mi versem ya da olsun üzülme mi desem bilemedim. . sana test yap derlerken ki heyecanını farkettim

Evet yaa içim pır pır ediyodu ama aldıktan sonra ki an kötü bi his oluştu olumsuz gudubet bi his yani. Üzüldüm tabiki de ama napalım yapcak bişey yok adeti beklemekten başka..

Canm eşim markete gitmiş kısmında itibaren anlamadım yaa eşin niye gitmiş markete? Sen mi söyledin de uğradı poşetler için? Kendini niye tuhaf hissediyon şimdi

Ben söyledim posetleri unuttum diye o da ben is çıkışı ugrarim belki emanete bırakmışlardır dedi ama yok. Ya beceriksiz gibi hissettim kendimi elime yüzüme bulastirdim gibi. Sıcak hava da aptallasiyorum . tuhaf oldum iste. Esim üzülme boşver falan diyor da iste offf adetimde gelmedi

Oyyy kıyamam ben sana yaa üzülme ne var bunda bunun için kendini yıpratıyosun yaa eşşek :)) ay şuan hatırlamıyorum ama benmde böyle hissettiğim bişey olmuştu yaa güzel değil evet ama geçiyo neticede üzülme bee aman dertlerimiz bu kadar basit olsa keşke :))

Evet yaa içim pır pır ediyodu ama aldıktan sonra ki an kötü bi his oluştu olumsuz gudubet bi his yani. Üzüldüm tabiki de ama napalım yapcak bişey yok adeti beklemekten başka..

Negatifi görmek bana terapi gibi geliyordu ben biliyordum zaten olmadığını diyordum ama birgün sonra yine test yapıyordum . . bigun pozitif goricez inşallah o gün ne hissederiz ne yaparız onu bilmiyorum

Negatifi görmek bana terapi gibi geliyordu ben biliyordum zaten olmadığını diyordum ama birgün sonra yine test yapıyordum . . bigun pozitif goricez inşallah o gün ne hissederiz ne yaparız onu bilmiyorum

Inan bende bilmiyorum hiç. Değişik bişey olsa gerek Gerçi sen tattın bilirsin kız :)

İste aslında uzulecek hic bisi yok ama bi an aptal gibi hissettim kendimi. Olabilir insanlık hali ama tuhaf oldum . aglayasim var o derece yani

İste aslında uzulecek hic bisi yok ama bi an aptal gibi hissettim kendimi. Olabilir insanlık hali ama tuhaf oldum . aglayasim var o derece yani
Eneeem noldu kiz sana merak etme anlik bi duygu bazen bana da oluyo hatta sabaha kadar uyuyamiyorum kafama takiyorum sabah uyaninca diyom ne aptalmisim kafayi taktigima degmez cok da fifi!..

Inan bende bilmiyorum hiç. Değişik bişey olsa gerek Gerçi sen tattın bilirsin kız :)

Ben 2 kere gördüm o çizgiyi ama toyluk zamanıydı . ben ilk yaptım çizgi bariz belli pembe adete 1 gün vardı ama yaninda ki çizgi kadar değildi. Yok herhalde dedim hissiyat sıfır anlican. İkincisinde o kadar silikti ki yoktu sanki oda oda ışık analizi yaptım onda da teste bakip oleyy pozitif duygusunu yaşam adım değer düşük olduğu için silikmis silik de değil yoktu resmen ..

Iyi geceler kizlar tam okuyamadim neler konustugunuzu yeni firsat buldum misafirlerim vardi yine ama A amorevole nin test sonucunun negatif oldugunu girdum uzulme canim bende de kirmizilar yine 3 gun onceden geldi bugun yeni bir ay yeni umut diyelim napalim keciboynuzu kuru bizi bekler artik

Oldunmu kuzumuzuldum...bende gelsin diye bekliyorum tabisssiii de yeni ay yeni umut...bebis haberi gelsiiiiiin!...

Eneeem noldu kiz sana merak etme anlik bi duygu bazen bana da oluyo hatta sabaha kadar uyuyamiyorum kafama takiyorum sabah uyaninca diyom ne aptalmisim kafayi taktigima degmez cok da fifi!..

İste aynen öyle bi durum. Hic kafa takacak bisi yok ama tuhaf hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…