- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.161
İste aslında uzulecek hic bisi yok ama bi an aptal gibi hissettim kendimi. Olabilir insanlık hali ama tuhaf oldum . aglayasim var o derece yani
Evet canim malesef oldum aksam uzeriOldunmu kuzumuzuldum...bende gelsin diye bekliyorum tabisssiii de yeni ay yeni umut...bebis haberi gelsiiiiiin!...
Ben 2 kere gördüm o çizgiyi ama toyluk zamanıydı . ben ilk yaptım çizgi bariz belli pembe adete 1 gün vardı ama yaninda ki çizgi kadar değildi. Yok herhalde dedim hissiyat sıfır anlican. İkincisinde o kadar silikti ki yoktu sanki oda oda ışık analizi yaptım onda da teste bakip oleyy pozitif duygusunu yaşam adım değer düşük olduğu için silikmis silik de değil yoktu resmen ..
Olsun hayirlisi olsun canim...benim batmalar var hatta sag tarafim resmen kasiliyo yumruk gibi aci var...bekliyom canim yumurta takibi olcak...ilaca baslicam 3. gunu adetinEvet canim malesef oldum aksam uzeriesime keciboynuzu kuru deniycem artik sende durumlar ne
Ayyy yeminle yaşadığım o hissi canlandırdın aynı böyle olmuştum bendeçok mu duygusalız ondan mı oluyo acaba veyahut eşlerimizin gözünde küçülmekten saygınlığı yitirmekten falan mı korkuyoruz ne acaba manası
Olsun hayirlisi olsun canim...benim batmalar var hatta sag tarafim resmen kasiliyo yumruk gibi aci var...bekliyom canim yumurta takibi olcak...ilaca baslicam 3. gunu adetin
Test yapmamistim daha sabah yapayim diyodum ama bekletmeden geldi iyi oldu diyorum anliyorum seni canim hayirlisi diyelimSorma isyanlardayım sıkıldım artk yaa sinirden T ye bi kırmızı çizgi atıp psikolojimi düzeltesim geldi yani o derece :))
O zaman rabbim bu bilinçli halinle tekrar yaşatsın inşaallah canm
Yok kiiiiiz dun ultrasona bakti yok yumurta falan! . Yumurtlasam nolcak hem dollenmiyo kiii!...adet olucam ondan heralde...Kız sen boyuna yumurtluyon heralde hetavuk seni
Çok duygusaliz ama güçlü görünmek istiyoruz hata yapınca da güçsüz gibi hissediyoruz galiba. Ben her ay liste yapar beraber gideriz markete ama bugün ben öğlenden gideyim aksama ezik şeyler kalıyor meyve sebzeleri alayım akşamda seninle geri kalanları alırız dedim eşime. Markete gittim baktım hava sıcak servisle donerim ne olsa diye herşeyi aldım ama arabada unutmusum.. Sözde tek basıma eşime zahmet olmadan alışverişi yaptım. Yapmasına yaptım ama araba kaldı
Yok kiiiiiz dun ultrasona bakti yok yumurta falan! . Yumurtlasam nolcak hem dollenmiyo kiii!...adet olucam ondan heralde...
İnşallah canım benim, inşallah beraber paylasiriz o duyguları .
Insallah baska biseydir dicem ama sonuc negatif diyon hayirlisi canim yaOlsun hayirlisi olsun canim...benim batmalar var hatta sag tarafim resmen kasiliyo yumruk gibi aci var...bekliyom canim yumurta takibi olcak...ilaca baslicam 3. gunu adetin
Yok kiiiiiz dun ultrasona bakti yok yumurta falan! . Yumurtlasam nolcak hem dollenmiyo kiii!...adet olucam ondan heralde...
Isteee asil soru bu!...bunun icin doktora gitmen lazim ama kuzum??sende bak bu islere bi an once!...Benmde mi öyle acep ???
Yok cano kaaac tane test yaptim tek cizgii!hadi olayim modundayim adeti dort gozle bekliyomInsallah baska biseydir dicem ama sonuc negatif diyon hayirlisi canim ya
Test yaptin mi?Benimde bugün gelmesi gerekiyordu adetinin halbuki bütün belirtiler var 2 gündür ama gelen olmadı inşallah bu ay da geçikmez. Duzenim bozuldu hep
Olsun canm vardır herşeyde bi hayr üzülme sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?