Gebe kalamayanlar buraya.....

İste aslında uzulecek hic bisi yok ama bi an aptal gibi hissettim kendimi. Olabilir insanlık hali ama tuhaf oldum . aglayasim var o derece yani

Ayyy yeminle yaşadığım o hissi canlandırdın aynı böyle olmuştum bende çok mu duygusalız ondan mı oluyo acaba veyahut eşlerimizin gözünde küçülmekten saygınlığı yitirmekten falan mı korkuyoruz ne acaba manası

Sorma isyanlardayım sıkıldım artk yaa sinirden T ye bi kırmızı çizgi atıp psikolojimi düzeltesim geldi yani o derece :))

O zaman rabbim bu bilinçli halinle tekrar yaşatsın inşaallah canm

Çok duygusaliz ama güçlü görünmek istiyoruz hata yapınca da güçsüz gibi hissediyoruz galiba. Ben her ay liste yapar beraber gideriz markete ama bugün ben öğlenden gideyim aksama ezik şeyler kalıyor meyve sebzeleri alayım akşamda seninle geri kalanları alırız dedim eşime. Markete gittim baktım hava sıcak servisle donerim ne olsa diye herşeyi aldım ama arabada unutmusum.. Sözde tek basıma eşime zahmet olmadan alışverişi yaptım. Yapmasına yaptım ama araba kaldı

Olsun canm vardır herşeyde bi hayr üzülme sen :)

Yok kiiiiiz dun ultrasona bakti yok yumurta falan! . Yumurtlasam nolcak hem dollenmiyo kiii!...adet olucam ondan heralde...

Benimde bugün gelmesi gerekiyordu adetinin halbuki bütün belirtiler var 2 gündür ama gelen olmadı inşallah bu ay da geçikmez. Duzenim bozuldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…