Gebe kalamayanlar buraya.....

kıssslar selam nasılsınız , mechulum yusuf burcum nerelrdesizni , nilsede girmeiyor artık heralde

ya kızlar bişey sorcam yaa.geçen hafta muayne oldugum doktor bana ultrassondan çıkan kağıdı verdı üstünde rakamlar falan var ne anlama geliyor acaba anlayanız varmı

kiz melike senin dügünün güzel oldumu ve birbirinizi severekmi evlendiniz yoksa görücü usulümüp oldu. :1hug:alkisalkisalkis

evt harika oldu allahıma şükürler olsun temmuz 5 te evlendikk ama çok sıcaktıı gel gör kii evet canım 1yıl çıktık 1 da nişanlı kaldık özlüyorum o günleriii ozamanda bu geliyodu hiç gitmesin hiç ayrılmayalım diyodum e simdide evlendik yine işe yolayasım gelmiyo çok seviyom keratayııııı yaaaaaŞeniz

kızlar beklemek ne kadar zor ya.

evet cok zor canim gec olsun ama güc olmasin dimi?? ben tam 4 kere asilam oldum ve baska ümitli oldugum aylarda vardi inan heyecandan kafama hükmedemiyordum yani basimi tutamiyordum. günlerce yataktan kalkmadigimi bilirim. biraz bos verdim simdi daha iyiyim canim sende öyle yap bak tecrüblei biri olarak yaziyorum. sen ne yaparsan yap olmiyacagi varsa olamaz bir seylerde bahane olur. tamammi canim bak üzüldüm sana. bilmiyorumkismile:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…