- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.241
ne olsun canım çaılışıyorum işteyim...hos geldin sende melikenin cani sikkin e birde bildigin seyler sen neler yaptin bilmiyorumkismilezemuszemus
melikecim hayırdır canın sıkkınmışhoşgeldin canım arkadasım nerelerdesin yawwwwa.s.
evet cok zor canim gec olsun ama güc olmasin dimi?? ben tam 4 kere asilam oldum ve baska ümitli oldugum aylarda vardi inan heyecandan kafama hükmedemiyordum yani basimi tutamiyordum. günlerce yataktan kalkmadigimi bilirim. biraz bos verdim simdi daha iyiyim canim sende öyle yap bak tecrüblei biri olarak yaziyorum. sen ne yaparsan yap olmiyacagi varsa olamaz bir seylerde bahane olur. tamammi canim bak üzüldüm sana. bilmiyorumkismile:gitme::gitme:
busecim hiç bi fikrim yokkk
doğru canımhaklısın fazla takmayın.aşılama çokmu zor oluyorr çok acı falan hissediyormusunbilmiyorumkismile
biraz zor oluyor ama benim vajinam biraz dar ondan zor olurmus. ilk aleti yerlestirdiginde zor oluyor. sonrasi kolay zaten 5 dakika sürmüyor. sonrasi ALLAH emanet canim. ne diyim bu gün yine cok hüzünlüyüm YARADANIMDAN diluyorumki hepimizin yüzü güler AMINNNNNN :Saruboceq::sm_cool::icecream:
ayy kızlar bende hsg çektircem çok korkuyorum normal muayene gibimi yoksa onun kaç katı.[/QUO
meraba pptya87 ben forumda yeniyim ama senin sorunu görünce hemen cevap yazayım dedim hsg için çok kolay diyemem insan ister istemez kendini kasıyor ve içeri enjekteedilen sıvı adet sancısı gibi bir ağrı hissetmene neden oluyor sonrasında o gün yine kasıkların ağrıyoo biraz kanama olabiliyo en zor kısmı bir alet takıyo dr o an ama dayanılmıycak gibi değilll ayrıca çok kasarsan kendni kasların tepki veriyomuş va açık olan kanal kapalı gibi görünebiliyomuş Allahım inşallah bizi en kısa sürede bu muayenelerden sürekli doktora gidip gelmekten ve stresten kurtarır...
çok teşekkür ederim canım açıklaman için ama ister istemez kendimi kasacağım kesin çünkü normal muayenede kasıyorum işte doktorun spekulumu sokmasıyla biraz kasıntım gidiyor 2.5 yıllık evliyim eşimle her ilişkimde halen kendimiş kasıyorum çünkü ilk gecem çok zor geçmişti.:kedi:
acaba araştırma hastaneleri devlet hastaneleri anestezi yaparlarmıki yapmıyorlarsa gidiyim özel bir yerde çektireyim o zaman.
canımın içi bakma sen onlara biz sana desteğiz....kaydirigubbakcemile5gel de anlatttt ya ben bu topikte kapanmasın diye caba ediyorum
sonucta evden dısarı cıkamayan arladslar var benim gibi fazla aktif degilimmm
tatlım burda sen herkese yardım etmeye çalışıyorsun...seni kıskanmışlardır..boşver asıl senden allah razı olsun herkese moral ve destek olmaya çalışıyorsun...kıs sıkma biz seni çok seviyoruz..sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile:
kızlarr ben regli oldumm yani bu ayda yok kısmetse bidahaki aya
kızlarr ben regli oldumm yani bu ayda yok kısmetse bidahaki aya
üzülme canım...inşallah bidahi ki ay...kızlarr ben regli oldumm yani bu ayda yok kısmetse bidahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?