Gebe kalamayanlar buraya.....

doğru canımhaklısın fazla takmayın.aşılama çokmu zor oluyorr çok acı falan hissediyormusunbilmiyorumkismile

doğru canımhaklısın fazla takmayın.aşılama çokmu zor oluyorr çok acı falan hissediyormusunbilmiyorumkismile

biraz zor oluyor ama benim vajinam biraz dar ondan zor olurmus. ilk aleti yerlestirdiginde zor oluyor. sonrasi kolay zaten 5 dakika sürmüyor. sonrasi ALLAH emanet canim. ne diyim bu gün yine cok hüzünlüyüm YARADANIMDAN diluyorumki hepimizin yüzü güler AMINNNNNN :Saruboceq::sm_cool::icecream:

ya aslında hiç umudumda yok ama kendi kendime heyecan yapıyorum işte.
eşimlede paylaşmak istemiyorum belirtilerimi bir kaç kez paylaştım canım kocam benden çok heyecanlandı sonra çok üzüldü artık gerçekten hamile olsamda inanmayacak vallakaydirigubbakcemile3 zaten sakın heveslenme bizden çocuk falan olmaz diyor.

amin canım inş.:Saruboceq: bolbol dua edelim.canım bilgi için sagol aşılamayı merak etmiştim hep sagol

çok teşekkür ederim canım açıklaman için ama ister istemez kendimi kasacağım kesin çünkü normal muayenede kasıyorum işte doktorun spekulumu sokmasıyla biraz kasıntım gidiyor 2.5 yıllık evliyim eşimle her ilişkimde halen kendimiş kasıyorum çünkü ilk gecem çok zor geçmişti.:kedi:
acaba araştırma hastaneleri devlet hastaneleri anestezi yaparlarmıki yapmıyorlarsa gidiyim özel bir yerde çektireyim o zaman.

canım hemen bunada cevap vereyim tam olarak aynı durumdayım hatta her muayenede doktor bana yine korkuyosun sende çok korkaksın diyor ama kasıyorum kendimi ne yapayım ha bu arada anestezi özelde yapıyolar devleti bilmemde arada bi 20-30 tl fark var bildiğim kadarıyla bencede anestezi yaptır yaptırabiliyosan çünkii bu muayeneler bizimgibi korkakları daha çok etkiliyo:lepi:

sana katılıyorum arkadaşım çok sevildiği içi çekemiyorlar arkadaşımızı :)
kesin melikeciğim moralını bozan kişiyi kimse sevmiyordur kıskançlıgınden ne yapacagını bilemeyip böyle saçmalamıs iştee.dogru biz seni çok seviyoz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…