- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.261
hoşgeldin canım...merhaba kızlar aranıza yeni katıldım...melike_ece sayesindede bu topiği buldum...melikecim iyiki seninle tanıştım.burada çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz.umarım benide aranıza alırsınız?adım tuğba 4 aylık evliyim bende bebiş istiyorum
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım...melike_ece sayesindede bu topiği buldum...melikecim iyiki seninle tanıştım.burada çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz.umarım benide aranıza alırsınız?adım tuğba 4 aylık evliyim bende bebiş istiyorum
melike dün kan verdim sonuçlar pek iyi değil ya...:sinifsinif:
prolaktin ve progesteron için...ne için canımmm
hayırlısı tatlım...inşallah hamişsindirkızlar ben umutlanmayımda kimler umutlansın yakaydirigubbakcemile3
bakın şimdi adetime son 3 gün kaldı ben 3 4 gündür şunları yaşıyorum;
1)başağrısı ve başdönmesisempatiksalakcinni
2)gögüs ağrısı gögüs şişmesi ve gögüs uçlarında koyuluksositososito
3)sol kasıkta bi şişlik var ve dokununca ağrı yapıyor dokunmasam bile ara ara batmalar yaşıyorum.CADIARZUacaba kistmi var diye şüpheleniyorum ama sürekli kontrollerden geçiyorum bende öyle büyük çapta bir kist yok.
4)bu sol kasık ağrısı bacağıma da vuruyor.:bbo:
5)vajinamda bi ağırlık hissi ve içinde dolaşan dışarıya çıkmayan akıntı hali.eyvahedigeldismile
6)halsizlik uykusuzluk....kafamçokkarıştı
7)normalde bilirizki adet tarihimiz yakınlaştıkça şişkinlik ve gaz hali olur bunlar bende var ve bu şişkinlik tartıya çıktığımızda 2 3 kilo artış olarak karşımıza çıkar.
şimdi kızlar bende iştah aldı başını gidiyor hiç doymuyorum şişkinlikte var ama gelgelelim halen 64 kilodayım zaten 64 kiloyum normalde.
valla anlamadım eğer bunlara rağmen gebe değilsem yuhhh diyecem kendime başkada birşey diyemicem.kaydirigubbakcemile3
hayırlısını dile inşallah olur çok sevinirim aramızdan biri hamiş olur..inş canım ama nerde bende o şans:roflol:
kızlar ben umutlanmayımda kimler umutlansın yakaydirigubbakcemile3
3)sol kasıkta bi şişlik var ve dokununca ağrı yapıyor dokunmasam bile ara ara batmalar yaşıyorum.CADIARZUacaba kistmi var diye şüpheleniyorum ama sürekli kontrollerden geçiyorum bende öyle büyük çapta bir kist yok.
5)vajinamda bi ağırlık hissi ve içinde dolaşan dışarıya çıkmayan akıntı hali.eyvahedigeldismile
7)normalde bilirizki adet tarihimiz yakınlaştıkça şişkinlik ve gaz hali olur bunlar bende var ve bu şişkinlik tartıya çıktığımızda 2 3 kilo artış olarak karşımıza çıkar.
şimdi kızlar bende iştah aldı başını gidiyor hiç doymuyorum şişkinlikte var ama gelgelelim halen 64 kilodayım zaten 64 kiloyum normalde.
valla anlamadım eğer bunlara rağmen gebe değilsem yuhhh diyecem kendime başkada birşey diyemicem.kaydirigubbakcemile3
sanırım melikenin üyeliği iptal oldu.
kızlar ben umutlanmayımda kimler umutlansın yakaydirigubbakcemile3
aaa nedeeeennn yaaa neler olmuş burada iki günde neolur biri bana açıklasın lütfen... böylesi tatlı birinin üyeliği neden iptal edilsin ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?