Gebe kalamayanlar buraya.....

ay canımsın ya ne demek hoşgeldin tekrardan bitanemmmmmmma.s.

Sema kızlar birkaç gündür evde yoktum internete de giremedim... Nasılsınız nasıl gidiyor var mı güzel bir haberiniz... ben bu gün çok sinirliyim evdeki kombi bozuldu ve donuyorum şuan battaniyenin altından çıkamıyorum soğuktan off offf..

Bir sürü hakaret bir sürü seviyesiz yorum. Bu sitede bir yönetim vr rahatsızlığınız varsa oradan şikayet debilirsiniz. Lütfen konuyu başa çevirmeyin güzel paylaşımlar dileerim...

kızlar ben umutlanmayımda kimler umutlansın yakaydirigubbakcemile3
bakın şimdi adetime son 3 gün kaldı ben 3 4 gündür şunları yaşıyorum;
1)başağrısı ve başdönmesisempatiksalakcinni
2)gögüs ağrısı gögüs şişmesi ve gögüs uçlarında koyuluksositososito
3)sol kasıkta bi şişlik var ve dokununca ağrı yapıyor dokunmasam bile ara ara batmalar yaşıyorum.CADIARZUacaba kistmi var diye şüpheleniyorum ama sürekli kontrollerden geçiyorum bende öyle büyük çapta bir kist yok.
4)bu sol kasık ağrısı bacağıma da vuruyor.:bbo:
5)vajinamda bi ağırlık hissi ve içinde dolaşan dışarıya çıkmayan akıntı hali.eyvahedigeldismile
6)halsizlik uykusuzluk....kafamçokkarıştı
7)normalde bilirizki adet tarihimiz yakınlaştıkça şişkinlik ve gaz hali olur bunlar bende var ve bu şişkinlik tartıya çıktığımızda 2 3 kilo artış olarak karşımıza çıkar.
şimdi kızlar bende iştah aldı başını gidiyor hiç doymuyorum şişkinlikte var ama gelgelelim halen 64 kilodayım zaten 64 kiloyum normalde.
valla anlamadım eğer bunlara rağmen gebe değilsem yuhhh diyecem kendime başkada birşey diyemicem.kaydirigubbakcemile3

hayırlısı tatlım...inşallah hamişsindir

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR AMA AYNI BELİRTİLER BENDEDE OLMUŞTU ÇOK UMUTLANMIŞTIMMM AMA OLMADI HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH SENİNKİ GERÇEK BELİRTİLERDİR UMUT DÜNYASI İŞTE ADETİM GEÇELİ BİR HAFTA OLDU ACABA ÜSTNEMİ GÖRDÜM BELKİ HAMİLEYİMDİR DİYE ÜMİTLENİYORUM EN UFAK Bİ MİDE BULANTISINDA ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN:asigim:

yaaa:-((( bir kaç gün giremeyince hemen unutuldummu yoksaaaaaaaa:-((( nelikecim neler oluyor bir sorun mu var anlamadım kötü bişey yaşamışsın sanırım bana özelden mesaj atarmısın..

hadi INSALLAH sen hamis olda bize moral ver kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…