- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.641
geldi münasebetsiz kırmızılar
hayır regl iken hormonlarla ilgili kan veriliyor fakat mikrop aramak içinse regl dönemi ne önem taşır bilmiyorum canım.abla ben Azerbaycanda yasiyorum azeriyim bu arada
bizim burda gebe kalamama konusunda en yaygin olan kanda mikrop cikmasisizde ne diye geciyo bilmiyorum
ben kurtaj oldugum bebegimi o yuzden kaybetmistim
kanimda mikrop cikmisti o da gebe kalamama ve ya Allah korusun karninda bebegin olumune sebep oluyo
o yuzden ona baktircam tekrar varsa tedavi olmak icin
regl biter bitmez de erozyon icin tedavime devam edib bu ay bitirmeyi dusunuyorum insallah
bi sey sorucam size regl iken kan tahlili yaptirmak sorun olmaz dimi???
bekle senin bari güzel haber olur gelmez inşaallah kırmızılar canımIyim canim sen nasılsın malum tarihi bekliyorum. ..
bn hsg den sonra gitmedim gidecekte değilim olduğum yerde saymaya devamoyyy zeynebim benim duphastonla 28 güne tekabül ediyodu 2 aydır fakat bu ay duphaston falan dinlemedi.22.gün kahverengi lekelenmeler geldi.
23.günü 5 ped kirlettim kahverengi bordo pedi kirleterek geldi.
24.günü yani dün sabah bildiğin kıpkırmızı söküldü.ama ağrılı oldu birde bünyemi böyle salladı biraz yordu beni bu adet dönemi sanki ya
bu akşamda 2.günüm olduğu için doktora gidicem bu ay klomeni 10 güne çıkaracak son kez sonra yapacak birşey yok.yumurtaları yormayalım ilacı dayayıp uyarıp yumurtalarını tüketmeyelim dedi.anlayacağın bu ay son uğraşacak doktor benimle.oldu oldu olmadı aşılama veya tüp yaptır demeye getirdi canım.
bu ay ben erken oldum @mdk35 geç oldu onunla birleşti kırkımız :)
ateşin kaçta 2 gündür ölçüyodun.gelmezse gelmesin dicem ama sen ilaçlar kullandın bu ay gelsin istiyosun hayırlısı bakalım kuzummAyy herkesinkiler geliyor bi benimkiler gelmiyor gelmeye de niyeti yok gibi ateş tablosuna gore
inşaallah bitanem ya güzellikler olsun hayatımızda dua edeceğiz sabredeceğizateşin kaçta 2 gündür ölçüyodun.gelmezse gelmesin dicem ama sen ilaçlar kullandın bu ay gelsin istiyosun hayırlısı bakalım kuzumm
gelmesin de zatenAyy herkesinkiler geliyor bi benimkiler gelmiyor gelmeye de niyeti yok gibi ateş tablosuna gore
tesekkur ederim ablahayır regl iken hormonlarla ilgili kan veriliyor fakat mikrop aramak içinse regl dönemi ne önem taşır bilmiyorum canım.
ayrıca azeri olmana ve orada yaşamana rağmen türkçeyi gayet güzel net yazıyorsun maşaallah.cümlelerinde hiç bozukluk yok :)
erken gebelik testinde cikarmi ki cnm adetimin gunune daha 5 gun varErken gebelik testin varsa onu yap cnm normal testte çkmayabilir. İnşallah hayırlı haberler alırsn
normal gebelik testi yapanlarda bile çıktı varsa çıkıyo silikte olsa çıkıyoerken gebelik testinde cikarmi ki cnm adetimin gunune daha 5 gun var
yarin insalah guzel haberlerimi veririm ama sanki yok mus gibi hic umudim yok test yapmayada korkuyorum artik evde resmen koleksiyon oldu testlerden cnmnormal gebelik testi yapanlarda bile çıktı varsa çıkıyo silikte olsa çıkıyo
fazladan varsa yap da sabah ilk idrarla daha doğru sonuç çıkıyo ilk idrarınla yap o zmnyarin insalah guzel haberlerimi veririm ama sanki yok mus gibi hic umudim yok test yapmayada korkuyorum artik evde resmen koleksiyon oldu testlerden cnm
cok sagol bilgn icin simdi elimde yok ama yarin alip yaparim cnmfazladan varsa yap da sabah ilk idrarla daha doğru sonuç çıkıyo ilk idrarınla yap o zmn
ateşin kaçta 2 gündür ölçüyodun.gelmezse gelmesin dicem ama sen ilaçlar kullandın bu ay gelsin istiyosun hayırlısı bakalım kuzumm
gelmesin de zaten
tesekkur ederim ablaseviyorum kardes ulkemizi ve insanlarini diyelim
ben aksam doktoru bi ariyim o zamanbakalim baska neler yapilacak ne kadar erken yapilsa o kadar iyi zamanim gidiyo dedigim gibi
hos 1 seneyi gectik gecen gecmis ama iste
Benim icin annem yok artikbu arada sayfaları yeni bitirdim.yorucu bir haftasonu oldu ama güzeldi.
Burda anne olmak isteyenlerin anne adaylarımızın kendi annelerimizin kayınvalidelerimizin anneler gününü canı yürekten kutluyorum geçmiş olsada.Bu sıkıntıları çeken bizler olarak biliyoruz ki anneler günü 1 gün değil hergünmüş meğer.Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin evlat isteyenlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar hamile olan arkadaşlarımızada sağlıkla doğurup kucaklarına almayı nasip etsin Allah'ım.Amin.
şu kredi konusu mu canoBenim icin annem yok artikcok kizginim ona benim icin hicbir degeri yok
kız öyle deme ne olduuuuBenim icin annem yok artikcok kizginim ona benim icin hicbir degeri yok
Yok canim yaa keske oyle bisey olsa.. zaten annemden hicbir zaman anne sicakligi gormedim baska bi konu tatlim burda anlatilmaz maalesefşu kredi konusu mu cano
Ay tesekkur ederim ablacimçok yakışmış gerçekten yüzüne maşaallah sana canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?