Gebe kalamayanlar buraya.....

bu arada sayfaları yeni bitirdim.yorucu bir haftasonu oldu ama güzeldi.
Burda anne olmak isteyenlerin anne adaylarımızın kendi annelerimizin kayınvalidelerimizin anneler gününü canı yürekten kutluyorum geçmiş olsada.Bu sıkıntıları çeken bizler olarak biliyoruz ki anneler günü 1 gün değil hergünmüş meğer.Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin evlat isteyenlerimize hayırlı sağlıklı evlatlar hamile olan arkadaşlarımızada sağlıkla doğurup kucaklarına almayı nasip etsin Allah'ım.Amin.

hayır regl iken hormonlarla ilgili kan veriliyor fakat mikrop aramak içinse regl dönemi ne önem taşır bilmiyorum canım.
ayrıca azeri olmana ve orada yaşamana rağmen türkçeyi gayet güzel net yazıyorsun maşaallah.cümlelerinde hiç bozukluk yok :)

bn hsg den sonra gitmedim gidecekte değilim olduğum yerde saymaya devam
diyorum bi olsa herşey o kadar değişecek ki 2 seneyi geçti tek konu bebek herşeyi ona göre yaşıyoruz yoruldum bi olsa da hayatımız normale dönse artık

Ayy herkesinkiler geliyor bi benimkiler gelmiyor gelmeye de niyeti yok gibi ateş tablosuna gore
gelmesin de zaten
tesekkur ederim ablaseviyorum kardes ulkemizi ve insanlarini diyelim
ben aksam doktoru bi ariyim o zamanbakalim baska neler yapilacakne kadar erken yapilsa o kadar iyi zamanim gidiyo dedigim gibi
hos 1 seneyi gectik gecen gecmis ama iste

ateşin kaçta 2 gündür ölçüyodun.gelmezse gelmesin dicem ama sen ilaçlar kullandın bu ay gelsin istiyosun hayırlısı bakalım kuzumm

Adet günümde 36.3tu sonra 36.5 çıktı 2 gün bu sabah da 36.7 çıktı . hem ilaç kullandım Hemde çarşamba dış randevusu var dolgu için gecen ay da gecikme yüzünden gidememistim . bi de şey yani pek de gebelik ihtimali yok aslında adet bitimi ve bat tarihine 1 gün varken sadece 2 kere şey oldu

Bu ay gelsin sonra 9 ay gelmesin

Benim icin annem yok artik cok kizginim ona benim icin hicbir degeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…