Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah iyiliğini versin senin emi :)

Benim icin annem yok artik cok kizginim ona benim icin hicbir degeri yok
seni üzmüş sanırım ama öyle deme yine de bak anne olmak ne kadar zor sen daha iyi görüyorsun.belki kızdın belki kırdı seni ama öfken kırgınlığın geçince ğişman olacağın sözler etme.yüreğini paslandırma..

Ahh abla anne olmanin ne dedigini su an bebegim karnimdayken biliyorum ama herkes cicuk dogurabilir ama herkes gercek anne olamaz. Inanki meseleyi bilsen sende bana hak verirdin yinede mutlu olsun insallah...

Ahh abla anne olmanin ne dedigini su an bebegim karnimdayken biliyorum ama herkes cicuk dogurabilir ama herkes gercek anne olamaz. Inanki meseleyi bilsen sende bana hak verirdin yinede mutlu olsun insallah...
sen yalnız değilsin unutma biz varız.birgün gerçekten çık gel abla kimsem yok yardımına ihtiyacım var dediğinde beilesinki Allah ömür versin gelmeye çalışacağım canım.sen üzme kendini burda gerçekten seni seven arkadaşların var.

Cok tesekkur ederim ablacim inanki gerçekten iyi degilim eşim yanimda olmasa siz olmasaniz kafayi yerdim heralde hersey ust uste geldi. Senin boyle guzel dusunmen bile yeter iyiki varsin Allah razi olsun. Boyle sorunlarimida burda soylemek istemiyorum acikcasi boyle bir insanda degilim ama insan bazen tutamiyo kendini

insanız biz dolup taştığımız zamanlar oluyor ne yapalım yani illa üstüne para verip psikiyatristemi gidelim burda ne güzel paylaşıyoruz işte herşeyimizi :) yok bir sıkıntı sen dert etme :)

insanız biz dolup taştığımız zamanlar oluyor ne yapalım yani illa üstüne para verip psikiyatristemi gidelim burda ne güzel paylaşıyoruz işte herşeyimizi :) yok bir sıkıntı sen dert etme :)
Iyiki varsin ablacim Allah senden razi olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…