Gebe kalamayanlar buraya.....

şükürle rolsun çok sevindim herşey yolunda olmasına. senden de Allah razı olsun canım benim.amin inşaallah hepimize nasip etsin rabbim sağlıkla afiyetle inşaallah

bnm doktor yokmuş cumartesi geliyomuş başka hastaneyi aradım o da öğleden sonra konuşturacak doktorla tabiki iğnesiz olsada sadece aşılama 300 doktor parası diğer testler ilaçlar hariç yine bi 500 tutar çok sıkışıcaz ama denemekte istiyorum ama iğneli olsa tutma şansı belki daha çok olur böyle sadece ilaçla belki azdır yaa kafayı yedim artık çıkamıyorum işin içinden

tutmazsa tutmaz yapacak birşey yok benim hala enişteme 1 sene önceki tüp bebekten 5000 tl.borcum var.Allah büyük yardım edecektir.

ateşim düştü fln yazdım beğendin geçtin yaneee
ateşim düştü diyerek adetin gelecek gibi konuşunca bişey demedim gülüm.sen çok çabuk üzüntüye giriyosun bende sevmiyorum senin artık üzülmeni.adet olursan olursun ne yapalım ya rabbimden ümitmi keselim şeytana uyup Allah korusun.Allah ol deyince olacak inşaallah.duacıyız.seni artık mutlu görmek istiyorum ben.aşılama diyorsun ama moral sıfır.benimde ilk tüp bebekte sıfırdı ne oldu negatif.önce bi kendini mutlu et birşeylerle ondan sonra aşılamaya giriş.üzüntülerini hafifletecek bişeyler olsun hayatında

doktorla bi konuşayım da ona göre bi karara bağlarım zaten aşılamayı yaparsam kendimi toplamam lazım artık 3 yıl oluyo milletin dediklerinden üzülmekten yoruldum olsun istiyorum İNŞALLAH

şükürle rolsun çok sevindim herşey yolunda olmasına. senden de Allah razı olsun canım benim.amin inşaallah hepimize nasip etsin rabbim sağlıkla afiyetle inşaallah
Evet ablacim sukurler olsun Rabbime. Rabbim senden razi olsun asla unutmam desteğini her zaman dualarimdasin ve olacaksin buna emin ol. Insallah Rabbim tum dualarini kabul etsin...

denemedik bi bu kaldı zaten bide tüp bunu en az 3 kere bi deneyin diyo hep doktorlar da biz daha bi taneyi denemedik
ne güzel işte yaşın genç olduğu için 3 aşılama hakkına sahipsin.bana ise direk tüp bebek diyorlar hem yaştan ötürü hemde tüpümün biri alındı.bendemi gitsem artık tüp bebek doktoruma ya bilemiyorumki

aslında var ya ev almadan önce yaptırsaymışız diyorum hep bekle bekle yerimizde sayıp duruyoruz zaman geçiyo olumsuzluklar daha da artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…