- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.021
kimseye anlatamıyorum içimdekileri arayıp ablamalara flnda tam anlatamıyorum kendi kendime ağlıyorum bide buraya anlatabiliyorum işte elimden başka bişey gelmiyo bide gidip kaynanamgile bağırıp çağırmak geliyo hiç bi zmn yardım etmiyolar ya ama onuda yapamıyorumoyy güzelim benim ya
o zamanda tutmayıp yine masraflar çoğalıp bu sefer ev alamasaydınız ne olacaktı.rabbim herşeyi sıraya koymuştur merak etme.ohooo benim ev almam mümkün bile görünmüyor şuan.eşimin işleri durgun.bi ben kredileri ödüyorum evim kira ama yinede şükür rabbime verirse lütfudur.aslında var ya ev almadan önce yaptırsaymışız diyorum hep bekle bekle yerimizde sayıp duruyoruz zaman geçiyo olumsuzluklar daha da artıyo
kimseye anlatamıyorum içimdekileri arayıp ablamalara flnda tam anlatamıyorum kendi kendime ağlıyorum bide buraya anlatabiliyorum işte elimden başka bişey gelmiyo bide gidip kaynanamgile bağırıp çağırmak geliyo hiç bi zmn yardım etmiyolar ya ama onuda yapamıyorum
işte var herşeyde bi hayır belki şimdi dar zamanda yapsam tutacak yada hiç tutmayıp daha çok borç olacak bi garantisi yok bu kararsızlık yapıyo bide öğleden sonra doktor ne dicek ona göre artık fikrim oluro zamanda tutmayıp yine masraflar çoğalıp bu sefer ev alamasaydınız ne olacaktı.rabbim herşeyi sıraya koymuştur merak etme.ohooo benim ev almam mümkün bile görünmüyor şuan.eşimin işleri durgun.bi ben kredileri ödüyorum evim kira ama yinede şükür rabbime verirse lütfudur.
ya onlara biraz biraz daha yeni anlatmaya başladım ama ayrıntılı değil olur ne stres yapıyon diyolar bide başlarına gelmediğinden anlamıyolar kiolsun bize anlatmaya devam et.eğer ablalara falan anlattığında ruhun daralacaksa hiç anlatma sabrının mükafatını göreceksindir güzelim.Allah yardımcımız olsun hepimizin
İYİYİM YA ÇOK YOĞUNDU İŞİMİZ 5 AYDIR BİR İŞLE UĞRAŞIYORDUK ŞÜKÜR BİTTİ RAHATLADIKbiz iyiyiz şükürler olsun asıl sen nerelerdesin napıyorsun
Canım. Üzülme dicem bosa dicm bliorm cnkü insanın gercktn içi yanıo bliorm ama işte rabbim en iyi zamanı blio olck olck ama rabbimin zamanına kalmıs..ya onlara biraz biraz daha yeni anlatmaya başladım ama ayrıntılı değil olur ne stres yapıyon diyolar bide başlarına gelmediğinden anlamıyolar ki
Simdi bir topcuk bir de baloncuk var dimi resimdeki gibi :))ayy hadi inşallah iki haftaya gidince bebek halinde görürüm inaşallah:)
Bendr ufak tefek birşeyler aldım iste kivir zivir alinacaklar cok oluyor ancak yetisir diye yürüyüşe başladım hava isininca saka maka geçiyor zaman :)İYİYİM CANIM YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLIKLARA BAŞLADIM SEN NASILSINN
ay yok ondan uzun hatta doktor bi ölçtü 6+4 de yani 7. haftada dedi . bir ölçtü 7+1 de yani yeni 8. girmiş dedi neyse iki hafta sonra iyice belli olur . upuzun birşey yaa uzun mu olcak ne dedimSimdi bir topcuk bir de baloncuk var dimi resimdeki gibi :))
Beklemediğim ay geldiydi bizimki ama gitti nasibi o kadarmış demek ki ne edelim. Daha fazla stres yapmaya başladm galiba ondan Sonra çünkü oluyo artik olacak dedim 5. Ay Oldu gelen giden yok malesef. Bu ay da stres yapacam zaten malum tatilden önceki son şans. Ondan sonra belki biraz kafam rahatlar inşallahAdi uzun onun ya :) takip ettiklerimden bakiver :) arkadaş var orada o da ankarada esi istanbulda iki arada tutturmus valla ne zaman beklemesen o zaman geliyor tospalar :))
Ultrasonda -+3 gün fark ediyor zaten :) iki haftaya mini mini olsa da görünür yüksek ihtimal :)ay yok ondan uzun hatta doktor bi ölçtü 6+4 de yani 7. haftada dedi . bir ölçtü 7+1 de yani yeni 8. girmiş dedi neyse iki hafta sonra iyice belli olur . upuzun birşey yaa uzun mu olcak ne dedimyani onlardan büyük neredeyse eli kolu görüncek az kalmış belli:)
İNŞALLAH cano dua edin kendimi ni çıkmazda hissediyorum aylardır yerimizde sayıp duruyoruz yorulduk üzüldük biliyon işte ne kadar içi yanıyo insanınCanım. Üzülme dicem bosa dicm bliorm cnkü insanın gercktn içi yanıo bliorm ama işte rabbim en iyi zamanı blio olck olck ama rabbimin zamanına kalmıs..
Ben ilk ay hamile kalmistim ilk bebise de hep öyle olacak sandigimdan olmadi zaten ya... saldık geldi :-/Beklemediğim ay geldiydi bizimki ama gitti nasibi o kadarmış demek ki ne edelim. Daha fazla stres yapmaya başladm galiba ondan Sonra çünkü oluyo artik olacak dedim 5. Ay Oldu gelen giden yok malesef. Bu ay da stres yapacam zaten malum tatilden önceki son şans. Ondan sonra belki biraz kafam rahatlar inşallah
Cnm ya tüp bebek ne kadara mal oluyodututmazsa tutmaz yapacak birşey yok benim hala enişteme 1 sene önceki tüp bebekten 5000 tl.borcum var.Allah büyük yardım edecektir.
sen daha yolun başındasın cano 2 yılı geçiyo bizimkiBeklemediğim ay geldiydi bizimki ama gitti nasibi o kadarmış demek ki ne edelim. Daha fazla stres yapmaya başladm galiba ondan Sonra çünkü oluyo artik olacak dedim 5. Ay Oldu gelen giden yok malesef. Bu ay da stres yapacam zaten malum tatilden önceki son şans. Ondan sonra belki biraz kafam rahatlar inşallah
evet o yüzden sanırım yani yarın falan 8. haftaya gireriz inşallah :)) gittiğimizde 8. haftanın sonu falan olur bakalım hayırlısı :)) heyecanlıyım yine görmek sitiyorum yaaa çok güzel :)) maşaAllah:))Ultrasonda -+3 gün fark ediyor zaten :) iki haftaya mini mini olsa da görünür yüksek ihtimal :)
Ttlm ağlama bak kaderimiz aynıymış ben de bu gün gördüm kırmızıları.üzülme demicem üzülmemek elde değil ama ağlayp yıpratma kendini.denemedik bi bu kaldı zaten bide tüp bunu en az 3 kere bi deneyin diyo hep doktorlar da biz daha bi taneyi denemedik
cano ne diyeceğimiz bilemiyorum utanıyorum ben kendimle ilgili şeyleri yazarken offfsen daha yolun başındasın cano 2 yılı geçiyo bizimki
bnd bugün gördüm yarın gelecek diye bekliyodum bugün geldi napalım kadermişTtlm ağlama bak kaderimiz aynıymış ben de bu gün gördüm kırmızıları.üzülme demicem üzülmemek elde değil ama ağlayp yıpratma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?