Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah nazardan saklasın

cano ne diyeceğimiz bilemiyorum utanıyorum ben kendimle ilgili şeyleri yazarken offf(( RAbbim ne olur sizlerede bir an önce nasip etsin yaaa. üzülmemek elde değil ama of offf(
sen doya doya yaşa cano çok şükür kavuştun belki bi gün bzd kavuşuruz beklemeye devam içimiz yansada elden bişey gelmiyo

sen doya doya yaşa cano çok şükür kavuştun belki bi gün bzd kavuşuruz beklemeye devam içimiz yansada elden bişey gelmiyo
gerçekten söylüyorum yazarken utanıyrum ama biliyorum RAbbim tertemiz kalpleri geri çevirmez bir an önce nasip etsin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cnm ya tüp bebek ne kadara mal oluyodu
ben 2014 mayısta 5000 tl. para verdim.yaşım dan dolayı devletten faydalanamadım o yüzden.o zaman muayene dahi 54 tl. idi şimdi duyduğuma göre 100 tl. olmuş.
anlayacağın yaştan kaybettiğim için devlet hastanesinde devletten yararlanamadım canım

ben özelde yaptım.bahçelievler süha sönmezde... 7000 tl.ilaçlar dahil.muayene ücreti 250 tl.ama tedavi sonucunda iade ediliyor.tahliller içinde değil.ama başka yerde yada ssk da yaptırabiliyorsun.bize indirim yaptı..1000 tl.

Hamilelik Takvimi

bebeem ----------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 ---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme

esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme
M melegggm --------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub -------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 ------------------------7 Mayıs-9.deneme
@mdk35---------------------------8 Mayıs-24.deneme
@ebrar09-------------------------10 Mayıs-11.deneme
zeynepsibel -------------------14 Mayıs-13.deneme

hale8305 -------------------------19 Mayıs-4.deneme
moryel88 ------------------------20 Mayıs-11.deneme

ciftsariliyumurta -------------------7 Haziran-25.deneme
@uslutuba------------------------11 Haziran-12.deneme

ftsch -------------------------------11 Haziran-16.deneme

Insan hareketlerini hissedene kadar hep görmek istiyor he simdi de göresim var ama ilk zaman kadar değil pıtırdansin yeter :)))

sen daha yolun başındasın cano 2 yılı geçiyo bizimki
Kız ne başı 15 ay oldu benim de bu haziranda 2 yıl olacak evleneli. Buraya geldiğimde çevremde o kdr cok insanın çocuğu olmuyodu ki komşulardan meslektaşlardan. Korkup ben de başladm ve 20 daireyiz aprtmanda sadece ben kaldım. İlk taşındık benim katta kimsenin bebeği yoktu. Şimdi hepsinin var. 3 kuzen evlendik. 1i dogum yaptı diğeri hamile. Allah hayırlısı ile burdaki herkese versin beklemek insanı çok yıpratıyor ki ben 10 dk geç kalan insanı bile beklemeye tahammül edemeyen biriyim. Allah büyük olacak inşallah

düşün yani ben yine iyi yaptırmışım demekki.muayeneler tahliller yumurta toplama.benim döllenme olmadığı için transfer yapılamadı zaten.üzülüyorum düşündükçe

@mdk35 neden yazdırmıyor gününümü hesaplayamadı

inşaallah canım benim

cano ne diyeceğimiz bilemiyorum utanıyorum ben kendimle ilgili şeyleri yazarken offf(( RAbbim ne olur sizlerede bir an önce nasip etsin yaaa. üzülmemek elde değil ama of offf(
allah bebeğini sana nasip etsin canım.herkesin ayrı ayrı kısmeti var.sen canını sıkma.allah bize neyi layık görmüşsse onu yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…