- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.061
teşekkür ederim canım ama sakın öyle düşünme layıklık falan diye. biz bilmyoruz zamanı o yüzden dua edelim elimizden geleni yapalım . bazen olsun istediğimizde olmayan şeyler hayırlı değildir o yüzden olmaz o yüzden zamanını ne olur bekleyinallah bebeğini sana nasip etsin canım.herkesin ayrı ayrı kısmeti var.sen canını sıkma.allah bize neyi layık görmüşsse onu yaşarız.
aynı bizim apartmanda da tek bnd yok hatta eski mahallemde de arkadaş çevresinde de akraba arasında da kim evlense tak hamile doğurdu bzd bi kere bile yok buda insanların gözüne batıyoKız ne başı 15 ay oldu benim de bu haziranda 2 yıl olacak evleneli. Buraya geldiğimde çevremde o kdr cok insanın çocuğu olmuyodu ki komşulardan meslektaşlardan. Korkup ben de başladm ve 20 daireyiz aprtmanda sadece ben kaldım. İlk taşındık benim katta kimsenin bebeği yoktu. Şimdi hepsinin var. 3 kuzen evlendik. 1i dogum yaptı diğeri hamile. Allah hayırlısı ile burdaki herkese versin beklemek insanı çok yıpratıyor ki ben 10 dk geç kalan insanı bile beklemeye tahammül edemeyen biriyim. Allah büyük olacak inşallah
Acelesi yok haber verir bi ara :)@mdk35 neden yazdırmıyor gününümü hesaplayamadı
Baska birsey kaldı mi merak etmediğinayyy dimi benimkide hareket etse karnımda off daha çokvar yaa:))
bide cinsiyeti merak ediyorum :))
Hamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
@tm26---------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
@aysima00---------------------24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
@melegggm--------------------23 Nisan-7.deneme
@ikizlerclub-------------------4 Mayıs 5.deneme
@yaren92------------------------7 Mayıs-9.deneme
@mdk35---------------------------8 Mayıs-24.deneme
@ebrar09-------------------------10 Mayıs-11.deneme
zeynepsibel ---------------- ---14 Mayıs-13.deneme
@hale8305-------------------------19 Mayıs-4.deneme
@moryel88------------------------20 Mayıs-11.deneme
ciftsariliyumurta ---------------- ---7 Haziran-25.deneme
@uslutuba------------------------11 Haziran-12.deneme
ftsch ---------------------------- ---11 Haziran-16.deneme
bende de aynıaynı bizim apartmanda da tek bnd yok hatta eski mahallemde de arkadaş çevresinde de akraba arasında da kim evlense tak hamile doğurdu bzd bi kere bile yok buda insanların gözüne batıyo
ben çok zorlu bir süreç geçirdim.muayene olmadığım dr.kalmadı.7 defa kist ameliyatı oldum.1 defa rahim ameliyatı oldum.sağ yumurtalığım alındı.ve sol yumurtalıkta sürekli kist oluşuyor.geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım.tutmadı.şimdi bekliyorum.ümidim var.eğer olmazsada artık işime yoğunlaşacağım.bu kadar ameliyattan sonra çocuk olmaz dedik.hiç uğraşmadık.ve ben hep derdim bütün çocuklar benim.söylemek doğru değil ama maddi manevi çok yardımcı oldum çocuklara.sonra nerden estiyse biz birden çocuk sevdasına düştük.tüp bebek yaparken bulduk kendimizi.şimdi 2,inci deneme artık.allahtan hayırlısını diliyorum.yaşım 35 şansım ne derece bilmiyorum.teşekkür ederim canım ama sakın öyle düşünme layıklık falan diye. biz bilmyoruz zamanı o yüzden dua edelim elimizden geleni yapalım . bazen olsun istediğimizde olmayan şeyler hayırlı değildir o yüzden olmaz o yüzden zamanını ne olur bekleyin
kalmadı sanırımBaska birsey kaldı mi merak etmediğinyavas yavas geliyor o günler tatlım anlamıyorsun bile
rabbim zorluklar göstermiş size ama inşallah son bulur canım inşallah tutarben çok zorlu bir süreç geçirdim.muayene olmadığım dr.kalmadı.7 defa kist ameliyatı oldum.1 defa rahim ameliyatı oldum.sağ yumurtalığım alındı.ve sol yumurtalıkta sürekli kist oluşuyor.geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım.tutmadı.şimdi bekliyorum.ümidim var.eğer olmazsada artık işime yoğunlaşacağım.bu kadar ameliyattan sonra çocuk olmaz dedik.hiç uğraşmadık.ve ben hep derdim bütün çocuklar benim.söylemek doğru değil ama maddi manevi çok yardımcı oldum çocuklara.sonra nerden estiyse biz birden çocuk sevdasına düştük.tüp bebek yaparken bulduk kendimizi.şimdi 2,inci deneme artık.allahtan hayırlısını diliyorum.yaşım 35 şansım ne derece bilmiyorum.
ya bide nereye gitsem hepsi bebekli çocuklu tek konu doğum çocuk fln bide tabii bana sende yap yoksa olmuyomu soruları evde de insan sürekli tek başına duramıyo gidecek yer kalmıyo ki napalım çocuksusuz diye toplumdan mı kaçalımbende de aynıapartmanda ilk ben gebe kaldım oda nasip olmadı.şimdi herkes hamile kimi doğum yaptı 2 ay önce öyle işte napalım nasip :)
ÇOk geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.Şansımızı yüce rabbim bilir.inşaallah 2.denemende olur canımben çok zorlu bir süreç geçirdim.muayene olmadığım dr.kalmadı.7 defa kist ameliyatı oldum.1 defa rahim ameliyatı oldum.sağ yumurtalığım alındı.ve sol yumurtalıkta sürekli kist oluşuyor.geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım.tutmadı.şimdi bekliyorum.ümidim var.eğer olmazsada artık işime yoğunlaşacağım.bu kadar ameliyattan sonra çocuk olmaz dedik.hiç uğraşmadık.ve ben hep derdim bütün çocuklar benim.söylemek doğru değil ama maddi manevi çok yardımcı oldum çocuklara.sonra nerden estiyse biz birden çocuk sevdasına düştük.tüp bebek yaparken bulduk kendimizi.şimdi 2,inci deneme artık.allahtan hayırlısını diliyorum.yaşım 35 şansım ne derece bilmiyorum.
Allah yardmcn olsun cnmben çok zorlu bir süreç geçirdim.muayene olmadığım dr.kalmadı.7 defa kist ameliyatı oldum.1 defa rahim ameliyatı oldum.sağ yumurtalığım alındı.ve sol yumurtalıkta sürekli kist oluşuyor.geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım.tutmadı.şimdi bekliyorum.ümidim var.eğer olmazsada artık işime yoğunlaşacağım.bu kadar ameliyattan sonra çocuk olmaz dedik.hiç uğraşmadık.ve ben hep derdim bütün çocuklar benim.söylemek doğru değil ama maddi manevi çok yardımcı oldum çocuklara.sonra nerden estiyse biz birden çocuk sevdasına düştük.tüp bebek yaparken bulduk kendimizi.şimdi 2,inci deneme artık.allahtan hayırlısını diliyorum.yaşım 35 şansım ne derece bilmiyorum.
Bn doktora da gitmiyodum cnm akışına brakmştım. Taa ki yaz tatilinde kynbba, o babanin sorunu beni ilgilendirmez benim zaten torunum var, diyene kadar. Ben ilk cocuğum kardeşim de evli değil. Eşimin kız krdeşinin 2 kızı var. Bütün gün ağladm sessizce o gün. O yüzden yaz tatilinde en azndan hmiş gitmek istiyodum. Olur mu bilmem artk. Olmazsa Allah bana sabır versin saygıszlk etmemek için susuyorum ama patlayacam diye korkuyorum. Çünkü bn ipleri kopardm mı o eve bi daha girmem. Öyle olursa eşim arada kalacak. Off aklıma geldi daraldım iyice.aynı bizim apartmanda da tek bnd yok hatta eski mahallemde de arkadaş çevresinde de akraba arasında da kim evlense tak hamile doğurdu bzd bi kere bile yok buda insanların gözüne batıyo
yaa bnd eşimin ailesine patlamak üzereyim düğün nişan ne olduysa hepsi bizden çıktı yardımları olmadı ev aldık yardımı bırak daha bi hediye almadı bu konuyuda biliyo ve sıkıştığımızıda biliyo vicdan ya bn ALLAHA bıraktım bnd susuyorum patlasam ama ALLAHTAN korkumdan haksızda olsalar büyükler diye susuyorumBn doktora da gitmiyodum cnm akışına brakmştım. Taa ki yaz tatilinde kynbba, o babanin sorunu beni ilgilendirmez benim zaten torunum var, diyene kadar. Ben ilk cocuğum kardeşim de evli değil. Eşimin kız krdeşinin 2 kızı var. Bütün gün ağladm sessizce o gün. O yüzden yaz tatilinde en azndan hmiş gitmek istiyodum. Olur mu bilmem artk. Olmazsa Allah bana sabır versin saygıszlk etmemek için susuyorum ama patlayacam diye korkuyorum. Çünkü bn ipleri kopardm mı o eve bi daha girmem. Öyle olursa eşim arada kalacak. Off aklıma geldi daraldım iyice.
Bliorm canm.. her adet oldufmda aglrdm milletn aman hala Yokmu brnci oldu 2.neden olmuo demesnden bkmştm hç insan içine grmk istemiodm. Dua ettgm zamnlr önce szn içn dua ediorm insallah gızel hbrlri szde verirsnz insallahİNŞALLAH cano dua edin kendimi ni çıkmazda hissediyorum aylardır yerimizde sayıp duruyoruz yorulduk üzüldük biliyon işte ne kadar içi yanıyo insanın
amin cano İNŞALLAHBliorm canm.. her adet oldufmda aglrdm milletn aman hala Yokmu brnci oldu 2.neden olmuo demesnden bkmştm hç insan içine grmk istemiodm. Dua ettgm zamnlr önce szn içn dua ediorm insallah gızel hbrlri szde verirsnz insallah
Insallah ikinci demede yuzun guler ALLAHTAN umidini kesme cnmÇOk geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.Şansımızı yüce rabbim bilir.inşaallah 2.denemende olur canım
yap gitsin ya kokunun ecele faydası yok varsa çıkar sevinirsin yoksada önüne bakarsınBugun test aldim ama negatif cikar diye yapmiyorum icimde bi korku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?