- 2 Mayıs 2015
- 96
- 39
- 3
- 30
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.081
yap gitsin ya kokunun ecele faydası yok varsa çıkar sevinirsin yoksada önüne bakarsın[/QUOTE
Haklisin canim simdi yapicam bakalim nolcek bence yok ama sonucu soylerim birazdan \
ben aynı kuzum değişik hiç bişey yok eşim ameliyat oldu 2 ay oldu ama bilmiyorum test yaptırmaya korkuyoruz sonuç değişmediyse diye.benim adetim 2 gün oldu geçeli ama ne adet belirtim var nede hamilelik hoş artık gebelik benim için uzak bi beklenti artık stresten adetim gecikti.öyle canım işte sizin güzel haberlerinizi okuyunca seviniyorumSagol bitanem darisi basina insallah :)) sen nasılsın canim durumun nasil
bazen haşa isyan değil ama rabbim millet kolayca bebek sahibi oluyor biz bu kadar sıkışılıkta bebeği bile parayla yapmaya çalışıyoruz diyorum.ALLAH ım darda olan herkese güzel bi kapı açsın inşallah.eşim bana diyodu ki evimiz olsun arabamız olsun dedik bak ikiside oldu keşe ikiside olmayaydı kirada duraydık dolmuşla gidip geleydik ama anne baba olabilseydik diyor çok doğrubzm kredi 6 yıllık ama tabiki 6 yıl bişey yapmıcaz anlamına gelmiyo evi alırken bi sürü masraf oldu dolaplar tezgah güneş enerjisi fln bunların taksitleri var bide bnm üniverstede aldığım burs var onu ödüyorum bilmiyorum kafam çok karıştı
bir baksan zaman çabuk geçiyor gibi ama bir an önce doğsa dediğimde de hiç zaman geçmiyor gibi :) organ taraman yapıldı mı ?Bendr ufak tefek birşeyler aldım iste kivir zivir alinacaklar cok oluyor ancak yetisir diye yürüyüşe başladım hava isininca saka maka geçiyor zaman :)
napim canım öyle uğraşıyorum işte ne yaptığımı bende pek bilmiyorum günler geçiyor iştede nasıl geçiyor bilmiyom.eşim ameliyat oldu varikoselden ama bişey yok şimdilik.bi cesaret edip ne yapacağımızı ble düşünmüyoruz oda bende konuşmuyoruz bu konuyu ne bilim rabbimden mucize bekliyorum işteCanim hosgeldin nasılsın nerelerdesin sen?
bzd öyleyiz ev var araba var ev bomboş yalnız bzd isyan etmiyoruz sadece yorulduk artık mutlu olmayı istiyoruzbazen haşa isyan değil ama rabbim millet kolayca bebek sahibi oluyor biz bu kadar sıkışılıkta bebeği bile parayla yapmaya çalışıyoruz diyorum.ALLAH ım darda olan herkese güzel bi kapı açsın inşallah.eşim bana diyodu ki evimiz olsun arabamız olsun dedik bak ikiside oldu keşe ikiside olmayaydı kirada duraydık dolmuşla gidip geleydik ama anne baba olabilseydik diyor çok doğru
Canim ya cok gecmis olsun. Oyle deme Rabbim bi zaman vermiş muhakkak o zaman gelince evladini alacaksin inşallah kucagina. Rabbim hayirlisiyla cok fazla bekletmeden size hayirli evlatlar nasip etsin tatlim.ben aynı kuzum değişik hiç bişey yok eşim ameliyat oldu 2 ay oldu ama bilmiyorum test yaptırmaya korkuyoruz sonuç değişmediyse diye.benim adetim 2 gün oldu geçeli ama ne adet belirtim var nede hamilelik hoş artık gebelik benim için uzak bi beklenti artık stresten adetim gecikti.öyle canım işte sizin güzel haberlerinizi okuyunca seviniyorum
en azından bilmeden beklemicen hadi hayırlısı beklemeye devamyine yine hayal kirikligi kocaman bir negatif
Karnimdaki vakti doyasıya geçiriyorum çoğu insan özlüyormus çünkü o hissi :) organlara bakildibir böbreği biraz büyük dedi doktor farklı bir doktora gittim birşey demedi bende rahatladim biraz :) seker yuklemen asin yapildi mi?bir baksan zaman çabuk geçiyor gibi ama bir an önce doğsa dediğimde de hiç zaman geçmiyor gibi :) organ taraman yapıldı mı ?
Canim ben soylemistim yeni bat tarihini 4 haziran 12 deneme diye unuttun galibaHamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
M melegggm --------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ---------------- ---4 Mayıs 5.deneme
yaren92 --------------------- ---7 Mayıs-9.deneme
@mdk35---------------------------8 Mayıs-24.deneme
Eylulll09 ---------------------- ---10 Mayıs-11.deneme
zeynepsibel ---------------- ---14 Mayıs-13.deneme
hale8305 ---------------------- ---19 Mayıs-4.deneme
moryel88 --------------------- ---20 Mayıs-11.deneme
@zumrutanka-------------------7 Haziran-25.deneme
@uslutuba------------------------11 Haziran-12.deneme
ftsch ---------------------------- ---11 Haziran-16.deneme
Arkadaşin esi de zorla ameliyat oldu 3. Ayina hamile kaldi Allah'im nasip etsin yakin zamanda sana da inşallah ama destek birşeyler yedir sen yine denapim canım öyle uğraşıyorum işte ne yaptığımı bende pek bilmiyorum günler geçiyor iştede nasıl geçiyor bilmiyom.eşim ameliyat oldu varikoselden ama bişey yok şimdilik.bi cesaret edip ne yapacağımızı ble düşünmüyoruz oda bende konuşmuyoruz bu konuyu ne bilim rabbimden mucize bekliyorum işte
HeCanim ben soylemistim yeni bat tarihini 4 haziran 12 deneme diye unuttun galiba
cano az önce düzeltmiştin bnm kini şimdi geri eskisi olmuş 9 haziran 14.denemeHamilelik Takvimi
bebeem ------------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ------------------------ ---3 Şubat- 3.deneme
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz --------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
@emikra--------------------------31 Mart-13.deneme
esoes1919 ------------------ ---21 Nisan-3.deneme
M melegggm --------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ---------------- ---4 Mayıs 5.deneme
yaren92 --------------------- ---7 Mayıs-9.deneme
@mdk35---------------------------8 Mayıs-24.deneme
zeynepsibel ---------------- ---14 Mayıs-13.deneme
hale8305 ---------------------- ---19 Mayıs-4.deneme
moryel88 --------------------- ---20 Mayıs-11.deneme
Eylulll09 ----------------------- ---4 Haziran-12.deneme
@zumrutanka-------------------7 Haziran-25.deneme
@uslutuba------------------------11 Haziran-12.deneme
ftsch ---------------------------- ---11 Haziran-16.deneme
Onemli degil kuzum unutman normal biz hatirlatiriz sanaHeöyle miydi
YAPILDI CANIM HERŞEYİM NORMAL ÇOK ŞÜKÜR TESTLERİM BİTTİ ARTIKKarnimdaki vakti doyasıya geçiriyorum çoğu insan özlüyormus çünkü o hissi :) organlara bakildibir böbreği biraz büyük dedi doktor farklı bir doktora gittim birşey demedi bende rahatladim biraz :) seker yuklemen asin yapildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?