- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.101
Benimde birkaç sey kaldi ay bitmiyo beeYAPILDI CANIM HERŞEYİM NORMAL ÇOK ŞÜKÜR TESTLERİM BİTTİ ARTIK
Hatirlatin valla :))Onemli degil kuzum unutman normal biz hatirlatiriz sana
bebem siz bebek için eşya vs birşeyler yapmaya başladınızmı?? cinsiyetide belli oldu ya sizin inşallah :))Benimde birkaç sey kaldi ay bitmiyo bee
Biberon battaniye emzik askisi kutusu ile iki tane pijama takimi tulum olandan bi tane normal kalin pijama yelekler citcitli badiler bebettonun besli seti gsli pijama takimi dünya corap iki ayakkabı :) ama abisinden kalan birkaç sey de dahil listede bi mağaza kapanıyordu bir alana bir bedava vardi oradan aldim gecen zaten millet alma deyip icime oturtturuyordubebem siz bebek için eşya vs birşeyler yapmaya başladınızmı?? cinsiyetide belli oldu ya sizin inşallah :))
:) KAÇ KİLO ALDINBenimde birkaç sey kaldi ay bitmiyo bee
Bnde de hormon dusuklugu varmis iki ay kullan dedi ama adetimin 7.gunu bugun pembe akintim geldi bi anda acaba ne bu ya Allahim hepimize hayirli evlatlar versin cok istiyormCanım bende bir kaç ay önce kullandım hormon değerlerim normaldi ama adetlerim sancılı geçiyor demiştim bu ilacı kullandığımdan beri şeytan kulağına kaçmasın ağrım olmuyo artık ama hamilede değilim malesef daha canım..
Canim Merhaba bana da doktor gün asiri onermisti o hafta hic iliski olamadi pıhtılaşma sonucunu almadan istemedim sonuc negatif cikinca sonraki hafta iliski oldu iki gün arayla ve tuttu doktorun dedigi günden sonra da iliskiyi birakmayip gün aşırı devam edeydiniz bariMerhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım 11 aylık evliyim..2 aydır bebek için çalışmalara başladık..İlk ay sadece klomen kullandım olmadı..bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı..2 yumurtam oluştu biri 20mm digeri 18mm..bir iki tanede 10mm yumurtam oldugunu belki büyüyüp çatlayabilecegini doktor söyledi..yalnız 3 gün üst üste ilişki verdi ama biz 2 gün yapabildik..inşallah tutmuşturr.
Hadi bakalım güzel olur sonuc inşallah :)kızlar bakalım hayırlısı olsun aşılama için bi doktor buldum ankara gazi ün. onur prof.onur karabacak.
fiyatları falan konuştum bakalm haziranda gitcem artık.
bugün bnm dekırmızılar geldi
BİBERON EMZİK HANGİ MARKA ALDIN CANIM ?Biberon battaniye emzik askisi kutusu ile iki tane pijama takimi tulum olandan bi tane normal kalin pijama yelekler citcitli badiler bebettonun besli seti gsli pijama takimi dünya corap iki ayakkabı :) ama abisinden kalan birkaç sey de dahil listede bi mağaza kapanıyordu bir alana bir bedava vardi oradan aldim gecen zaten millet alma deyip icime oturtturuyorduama bana sanki bebisi önemsiyormusum gibi geldi aldım bende :) cok değil ama bir parça da olsa birsey al derim bu aralar ben corap ile emzik almistim ilkinde komidinin uzerinde duruyordu çok güzel bir şey yaa
Nuk aldim da biberonu 1 numara olandan 0-6 aylik yani emziği unuttum bak bambinoydu sanırımBİBERON EMZİK HANGİ MARKA ALDIN CANIM ?
BEN MARKAYA KARAR VEREMEDİM DAHANuk aldim da biberonu 1 numara olandan 0-6 aylik yani emziği unuttum bak bambinoydu sanırım
Nuk chicco bir de wee var bildik alınabilir markalar aslındaBEN MARKAYA KARAR VEREMEDİM DAHA
Canim Merhaba bana da doktor gün asiri onermisti o hafta hic iliski olamadi pıhtılaşma sonucunu almadan istemedim sonuc negatif cikinca sonraki hafta iliski oldu iki gün arayla ve tuttu doktorun dedigi günden sonra da iliskiyi birakmayip gün aşırı devam edeydiniz bari
Canim bebegini saglikla kucagina alirsin insallah, arada girip takip ediyorum sizi de sana da birsey sormak istiyorum sanirim bu 3. Hamileliginmis acini hatirlatmak istemem ama simdi ben de dusuk yaptim da daha yeni bu hafta henuz kanamam devam ediyor, senin de boyle bir durummuydu ilk dusukte arastirma yapmiyorlar ama sence istemem gereken bir test var mi bir de ben simdi ne zaman adet gorurum ve ne zaman tekrar bebek denemelerine baslayabilirim? Cevplarsan cok sevinirim canimBiberon battaniye emzik askisi kutusu ile iki tane pijama takimi tulum olandan bi tane normal kalin pijama yelekler citcitli badiler bebettonun besli seti gsli pijama takimi dünya corap iki ayakkabı :) ama abisinden kalan birkaç sey de dahil listede bi mağaza kapanıyordu bir alana bir bedava vardi oradan aldim gecen zaten millet alma deyip icime oturtturuyorduama bana sanki bebisi önemsiyormusum gibi geldi aldım bende :) cok değil ama bir parça da olsa birsey al derim bu aralar ben corap ile emzik almistim ilkinde komidinin uzerinde duruyordu çok güzel bir şey yaa
ayy ne güzel yaaa:))Biberon battaniye emzik askisi kutusu ile iki tane pijama takimi tulum olandan bi tane normal kalin pijama yelekler citcitli badiler bebettonun besli seti gsli pijama takimi dünya corap iki ayakkabı :) ama abisinden kalan birkaç sey de dahil listede bi mağaza kapanıyordu bir alana bir bedava vardi oradan aldim gecen zaten millet alma deyip icime oturtturuyorduama bana sanki bebisi önemsiyormusum gibi geldi aldım bende :) cok değil ama bir parça da olsa birsey al derim bu aralar ben corap ile emzik almistim ilkinde komidinin uzerinde duruyordu çok güzel bir şey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?