- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.121
canım doktorum kanamam vs yok diye cinsel ilişki serbest dedi bir sorun yok dedi ben öğrendiğimden beri cinsel ilişki yaşamadım doktora gitmeden acaba başlasam mı :))Hadi bakalım güzel olur sonuc inşallah :)
seninde gözünaydın o zamankırmızılar geldi
DR BROWN VE AVENT ÖNERİYOR HERKESNuk chicco bir de wee var bildik alınabilir markalar aslında
1 tane türk markası bişey yok mu ya.Bu ithal ürünlerle bebelerimize kadar ulaşıyorlar..DR BROWN VE AVENT ÖNERİYOR HERKES
:d1 tane türk markası bişey yok mu ya.Bu ithal ürünlerle bebelerimize kadar ulaşıyorlar..
Anlamıyor mu acaba bizimkiler emzik yapmaktan anlamadım gitti.
yok kuzum yaKiz sen dün gitmedin mi doktora?
Akintiyi bilemiycem canim doktoruna bir gorun olmazsa hepimizin temennisi o zaten insallah bir an once nasip eder Allah'im hepimizeBnde de hormon dusuklugu varmis iki ay kullan dedi ama adetimin 7.gunu bugun pembe akintim geldi bi anda acaba ne bu ya Allahim hepimize hayirli evlatlar versin cok istiyorm
Amin insallah canimAkintiyi bilemiycem canim doktoruna bir gorun olmazsa hepimizin temennisi o zaten insallah bir an once nasip eder Allah'im hepimize
Evet canım bir de gunde 2mm büyüyor yumurta en olmadı 10 milimlik yumurtayi yakalarsin :) benim iki tane vardi doktora gore haftasonu catlayacakti ama hafta ici catladiCanım 2 gün üst üste ilişkiden sonra 2 gün ara verdik sonraki gün 1 kez daha yaptık. bu hafta bol bol çalışsak tuttarmı acaba..cünkü doktor 7 mayıs igne vurdu 8 mayıs ve 9 mayıs ta ilişki yaşadık..10-11 mayıs boş..12 mayıs tekrar ilişki..bu haftayı boş gecirmeyelim diyorsun değilmi??
Amin kuzum insallah. Canim kac haftalikti düşüğün acaba? Benim ilki dogumla oldu bir ay sonra adet görmüştüm doktorum 3 ay yeter demisti gittigim prof bir adet sonrasi basla demisti. Dusukten sonra biraz gec adet oldum 1.5 ay kadar. Bi doktora görün kanaman bitince rahmin toparlanmis mi sor. Bir de doktoruna danis pıhtılaşma olmadigi halde coraspin verdi bana kan sulandirici bebek daha iyi beslensin diye sana da verir belkiCanim bebegini saglikla kucagina alirsin insallah, arada girip takip ediyorum sizi de sana da birsey sormak istiyorum sanirim bu 3. Hamileliginmis acini hatirlatmak istemem ama simdi ben de dusuk yaptim da daha yeni bu hafta henuz kanamam devam ediyor, senin de boyle bir durummuydu ilk dusukte arastirma yapmiyorlar ama sence istemem gereken bir test var mi bir de ben simdi ne zaman adet gorurum ve ne zaman tekrar bebek denemelerine baslayabilirim? Cevplarsan cok sevinirim canim
Cinsiyeti belli olsun bir parca alir sonra beklersin :) erkenden alma çünkü frenleyemezsin kendini :)ayy ne güzel yaaa:))
ben daha bebek çalışmalarına başladığımızda baş ucu için yada aynı şey beşiğede asılır cinsten ses kaydı yapılabilen anne karnı sesi olan müzikli bi oyuncak almıştık duruyordu züülüyordum boşuna mı aldık diye çok şükür inşallah Allah nasip ederde en azından adım attık. bende heves ediyroum ama çoookkk erken zaten bana daha 2 aylık:) hem cinsiyetide belli değil ayy ama heves ediyroum:))
Cok zorlamadan sakin sakin :))canım doktorum kanamam vs yok diye cinsel ilişki serbest dedi bir sorun yok dedi ben öğrendiğimden beri cinsel ilişki yaşamadım doktora gitmeden acaba başlasam mı :))
ayy evet hevesleniyor insan:)) inşallah o günleri görürüz:))Cinsiyeti belli olsun bir parca alir sonra beklersin :) erkenden alma çünkü frenleyemezsin kendini :)
tamamdırCok zorlamadan sakin sakin :))
Duymadim ki :-/ bi bakimmam lazım aslındaDR BROWN VE AVENT ÖNERİYOR HERKES
E ne zaman gideceksin simdi?yok kuzum ya
Simdi gordum mesaji. Canim bi sorunun yoksa kür falan dene olmaz mi?kızlar doktordan geldim kendimi toparladım bir dahaki ay nasip artık bebişimiz hamile değilmişim moralim sıfır....ama ne bende nede eşimde problem yok kist yok bebek yok enfeksiyon yok Allahım İsyan etmiyorum sana hiç bir zaman Hayırlı zamanda en kısa sürede hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle
ayy evet hevesleniyor insan:)) inşallah o günleri görürüz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?