Gebe kalamayanlar buraya.....

Bnde de hormon dusuklugu varmis iki ay kullan dedi ama adetimin 7.gunu bugun pembe akintim geldi bi anda acaba ne bu ya Allahim hepimize hayirli evlatlar versin cok istiyorm
Akintiyi bilemiycem canim doktoruna bir gorun olmazsa hepimizin temennisi o zaten insallah bir an once nasip eder Allah'im hepimize

kızlar doktordan geldim kendimi toparladım bir dahaki ay nasip artık bebişimiz hamile değilmişim moralim sıfır....ama ne bende nede eşimde problem yok kist yok bebek yok enfeksiyon yok Allahım İsyan etmiyorum sana hiç bir zaman Hayırlı zamanda en kısa sürede hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle

Evet canım bir de gunde 2mm büyüyor yumurta en olmadı 10 milimlik yumurtayi yakalarsin :) benim iki tane vardi doktora gore haftasonu catlayacakti ama hafta ici catladi

Amin kuzum insallah. Canim kac haftalikti düşüğün acaba? Benim ilki dogumla oldu bir ay sonra adet görmüştüm doktorum 3 ay yeter demisti gittigim prof bir adet sonrasi basla demisti. Dusukten sonra biraz gec adet oldum 1.5 ay kadar. Bi doktora görün kanaman bitince rahmin toparlanmis mi sor. Bir de doktoruna danis pıhtılaşma olmadigi halde coraspin verdi bana kan sulandirici bebek daha iyi beslensin diye sana da verir belki

Cinsiyeti belli olsun bir parca alir sonra beklersin :) erkenden alma çünkü frenleyemezsin kendini :)

Simdi gordum mesaji. Canim bi sorunun yoksa kür falan dene olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…