Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim normalde bakmiyordu da iki haftw once kanamamm oldugunda açılma vs olmuş mu diye alttan bakmisti bide son gidisimde bebegi asagida gordukten sonra yine bakti rahim agzina olctu

acaba alttan baktığı için mi aşşağıda oldu cocuğu dürtmüş gibi bişey oluyor ama tabi doktor işte onlara güveniyoruz işte bi tanıdığım beni doğuma kadar hiç alttan muyene etmedi ben öyle biliyorum dediydi o aklıma geldide ondan sordum canım

çok teşekkür ederim ablacım daha da mutlu oldum

çok amin inşallah canım ne güzel dua etmişsin inşallah hepimizin duaları kabul olur hayırlısıyla

Arkadaşin esi de zorla ameliyat oldu 3. Ayina hamile kaldi Allah'im nasip etsin yakin zamanda sana da inşallah ama destek birşeyler yedir sen yine de
keçiboynuzu içiyo çakşir otu mu ne varmış onu kaynatıyoruz klomen verdi doktoru onları içmeye başlayacak blmiyom ki canım işte rabbim büyük.benim adet 2 gün gecikti stresten 1 2 gün daha olmazsa söktürücü almak için doktora bi gitcem bakalım benim işler karman çorman işte

Amin canım durumunu bildiğim için affediyorum iyi ki varsiniz

kızlar bakalım hayırlısı olsun aşılama için bi doktor buldum ankara gazi ün. onur prof.onur karabacak.
fiyatları falan konuştum bakalm haziranda gitcem artık.

Canım doktor bulmussun ama aklında bulunsun benim ablamin 10 sene çocuğu olmadı Ankara Tıp da Murat Sönmezer e gittiler 2. Aşılama da tuttu prof olduğu için sadece muayene farkı ödediler bi de ilaç parası..

Umarim senin de sonun benim söktürücü maceram gibi olur amiin :)

Kızlar Rabbim elbet en iyi zamanı bilir.. Ben dün kan degerlerime baktirdiydim degerlerim düşük çıktı ve bunlar bebegin gelişimi için onemliymis iskelet sistemi için.. Ben ilk bebegimde de gelişim sorunu yasamistim tekrarlama ihtimali yuksek hele ki bu değerlerle.. Belki hamis kalmis olsaydım sonucu iyi olmayacaktı.. Çok şükür Rabbim herşeyin zamanını ayarlamis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…