- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.141
Canim normalde bakmiyordu da iki haftw once kanamamm oldugunda açılma vs olmuş mu diye alttan bakmisti bide son gidisimde bebegi asagida gordukten sonra yine bakti rahim agzina olctu
sen daha yolun başındasın cano 2 yılı geçiyo bizimki
ama bizde unutmadık yaaa
doğumgünün kutlu olsun canım benim.sevdiklerinle beraber sağlık huzur mutluluk dolu nice yılların olsun inşaallah.Hayırlısıyla yeni yaşında rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin sana inşaallah :)
Iyiki doğdunyaren92 im. Hayırlı mutlu bol bebişli seneler olsun inşaallah. Yeni başlayacağın bu tertemiz senede dilerim ilk müjden bebeğinin rahmine düşüşü olur. Rabbim güzel yüreğinden geçen o güzel dilekleri yaşatsın sana.. (amin)
keçiboynuzu içiyo çakşir otu mu ne varmış onu kaynatıyoruz klomen verdi doktoru onları içmeye başlayacak blmiyom ki canım işte rabbim büyük.benim adet 2 gün gecikti stresten 1 2 gün daha olmazsa söktürücü almak için doktora bi gitcem bakalım benim işler karman çorman işteArkadaşin esi de zorla ameliyat oldu 3. Ayina hamile kaldi Allah'im nasip etsin yakin zamanda sana da inşallah ama destek birşeyler yedir sen yine de
yaren92 canim arkadasim dogum gunun kutlu olsun...kafam cok karsk bu aralar her sey ust uste geldi bisey yapamadim sana telafi edicem ama iyiki dogdun Rabbim yeni yasinda evlat nasip etsin saglikla hayirla insallah canim...nice mutlu senelere...
kızlar bakalım hayırlısı olsun aşılama için bi doktor buldum ankara gazi ün. onur prof.onur karabacak.
fiyatları falan konuştum bakalm haziranda gitcem artık.
Doğum günün kutlu olsun kuzum profildeki birinin hediyesiyse cok beğendim yakışırçok teşekkür ederim ablacım daha da mutlu oldum
Umarim senin de sonun benim söktürücü maceram gibi olur amiin :)keçiboynuzu içiyo çakşir otu mu ne varmış onu kaynatıyoruz klomen verdi doktoru onları içmeye başlayacak blmiyom ki canım işte rabbim büyük.benim adet 2 gün gecikti stresten 1 2 gün daha olmazsa söktürücü almak için doktora bi gitcem bakalım benim işler karman çorman işte
Deli yaaaaAmin canımdurumunu bildiğim için affediyorum iyi ki varsiniz
Doğum günün kutlu olsun kuzum profildeki birinin hediyesiyse cok beğendim yakışır
canım benim dua et hamilenin duası kabul olurmuş gerçeten çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Umarim senin de sonun benim söktürücü maceram gibi olur amiin :)
çok amin inşallah canımne güzel dua etmişsin inşallah hepimizin duaları kabul olur hayırlısıyla
Inşaallah bitanem en güzel duaları hakediyorsun çünkü
güzelmis ama :) benimki bana gs formasi almıştıTesekkur ederimbeyimin doğum günü hediyesi
Her duamda varsiniz kuzum inşallah doldursun mevlam hayirlisiyla kucaklarinizi ama umut kesmeyin hemicanım benim dua et hamilenin duası kabul olurmuş gerçeten çok sıkıntılı günler geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?