- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.161
Senin de o kadar güzel yüreğin var ki inşallah annelik duygusunu da yasarsin hayirlisiyla
Napalım şu an sıkılıyorum çünküm kafam ağrıyor bi de bacaciklarimin baldirciklari aciyoNapiyosunuz canolar?
Bende oyle patlicaammmNapalım şu an sıkılıyorum çünküm kafam ağrıyor bi de bacaciklarimin baldirciklari aciyo
Yuruyusten agriyodur bacaklarin yorma kendini...Napalım şu an sıkılıyorum çünküm kafam ağrıyor bi de bacaciklarimin baldirciklari aciyo
güzelmis ama :) benimki bana gs formasi almıştı
Ayyy canımsın yaa amin allah razı olsun bitanem hepimiz de yaşayalım en kısa zamanda inşaallah..
Napiyosunuz canolar?
Survivor izliyoruz :)) bugün 2 dişime dolgu yaptılar eski düşen sağlam duruyor çürük başlangıcı olana da dolgu yaptırdı eve geldim düştü dolgu biraz sızı var suratsız suratsiz oturuyorum ole
Biz poyraz karayele bakiyoruz da uykumu alamamis agrisi var basimdaBende oyle patlicaammm((benimki ertugrulu izliyo bende takiliyom
Yok pazar gunu piknige selaleye gittik arkadaslarla dunya merdiven inip cikmak gerekiyor o ara oldu olanYuruyusten agriyodur bacaklarin yorma kendini...
Bizim ilgi alanimiz genis ondan :) ben bise bulamazsam yemek yapiyorum ozel napim :)))Benim ki kolye bileklikbana askerdeyken yaptırmıştı forma erkeklerin hediye seçenekleri daha çok ben bulamıyorum ona hediye
MerhabalaaarrHayırlı geceler cümleten..
İyiyim tatlim uzandim bebisi dinlendiriyorum :) sende son durumlar ne?Merhaba nasılsınbebeem
Gecmis olsun cano bi an once bitsinde dis tedavin bebise bak artik...Survivor izliyoruz :)) bugün 2 eşime dolgu yaptılar eski düşen sağlam duruyor çürük başlangıcı olana da dolgu yaptırdı eve geldim düştü dolgu biraz sızı var suratsız suratsiz oturuyorum ole
Uyu canooo..Biz poyraz karayele bakiyoruz da uykumu alamamis agrisi var basimda
Enem senin ne isin var kat kat merdivenle teleferige bineydin ya:))Yok pazar gunu piknige selaleye gittik arkadaslarla dunya merdiven inip cikmak gerekiyor o ara oldu olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?