Gebe kalamayanlar buraya.....

yaa bana arkadas iiaha murat sönmezere gidelim diyor. biraz pahalı ama. netde araştırdım baktım. aklıma yattı. kafam karışık anlıcağn sen ne yaptın?

İyiyim tatlim uzandim bebisi dinlendiriyorum :) sende son durumlar ne?
DİRİLİŞİ izledik eşimle bebem
oh ne güzel dinlenin
benim durumlar şöyle ki; adeti bekliyorum canım tarsual içtim bugün son günümdü bakalım bugün karnıma bi ağrı girdi ki sorma..

yaa bana arkadas iiaha murat sönmezere gidelim diyor. biraz pahalı ama. netde araştırdım baktım. aklıma yattı. kafam karışık anlıcağn sen ne yaptın?

Ablam 5 sene önce gitmişti simdi ki muayene ücretini bilmiyorum ama hala Ankara tıp sanirsam bende arastirmistim bi ara. Ablam 2. Çocuk için yine ona giderim diyor çünkü ona gidene kadar az goruksede bi suru para gitti. 300 lirami ne tutmuş ilaçlar. Ablam karadeniz eregliden gidiyordu Ankaraya . ben bi ara acaba hızlı tren var bende mi ona gitsem diye düşünmedim de değil yani.

Keske olaydi :))) esime actim kollarimi kucak dedim de yemedi :-/
Yemezler cano doktora gittigimizde bi cift doktoru bekliyodu kadin zayifca bisey germis karnini oturuyo..adam kadinin beline anca geliyo boyu falan...kadin oturrken su istedi adamdan o da damacanadan doldurup getrdi....bizimki bakiyo ters ters...doktora girdik konusrken doktor bak az onceki cift tup bebek yaptrdi su an hamile dedi biz anladk kadinin nazinin sebebini...ciktiktan sonra diyo bana hatum sen bana boyle biaey soylemezsin heralde ben acayip ainir olurum diyo hasta olsan neyse kadin gayet saglikliydi falan diyo benimki naz cekemicek yaniii!...

daha hala aynı yerde bugun aradık konuştuk sekreteriyle yanlız tüp bebekle iglili sekreteri şöle demiş tüp bebek için bazı şarr ilaçın raporla çıkması için gerekiyor. 5 senelik evli olmanız gerek bide 40 yaşında olmanız gerek demiş
saçma değil mi arkadaslar

Ben 3 yıl diye biliyordum. Bu sigortanın koymuş olduğu bi kural maalesef hatta 23 yas sınırı da var . internetten bakabilirsin ben okumuştum bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…