Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben 3 yıl diye biliyordum. Bu sigortanın koymuş olduğu bi kural maalesef hatta 23 yas sınırı da var . internetten bakabilirsin ben okumuştum bi ara
öle olması lazım bende öle biliyorum. muayene ücreti 300 tl işte ilaçlar falan toplam 4 milyar tutuyor. gel beraber gidem ben haziranda gitmeyi düşüyorum.

öle olması lazım bende öle biliyorum. muayene ücreti 300 tl işte ilaçlar falan toplam 4 milyar tutuyor. gel beraber gidem ben haziranda gitmeyi düşüyorum.

Canım bu kendi muayenehanesinin ücreti mi. Ablam prof olduğu için fark odeniyor dediydi ama bu kadar varmiymis mi. Siz hastaneyi aradiniz dimi.. Bi ara düşünmüştüm ama burada bi doktor buldum bu hafta onunla gorusecegim

Canım bu kendi muayenehanesinin ücreti mi. Ablam prof olduğu için fark odeniyor dediydi ama bu kadar varmiymis mi. Siz hastaneyi aradiniz dimi.. Bi ara düşünmüştüm ama burada bi doktor buldum bu hafta onunla gorusecegim
biz özelini aradık. muhayenesinin ücreti canım.işlemler hastanede yapılıyormus sen nerde hangi doktoru buldun ?

biz özelini aradık. muhayenesinin ücreti canım.işlemler hastanede yapılıyormus sen nerde hangi doktoru buldun ?

Tip da muayene etmiyor mu. Muayenehane fiyatları pahalı oluyor. Ben İstanbul dayım bağcılar medipol mega üniversitesi var orayla gorusecegim . ön görüşme ücretsiz muayene 125 lira

Benm bugün biraz canm sıkkındı canm hiç keyfim de yazasım da yoktu. Şimdi de uyucam nası bastırdı amanin :) sabah erken kalkcam yine pansumana gitcez

Ben Yoktum ya ondan mi sıkıldı senin canın bende doktordan gelince uyudum simdi de uyku yok pansumana gitmisken yaptırabilecek misin tahlil

3 seneydi 5 emi cikarmislar yuhhh.pes diyorum artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…