- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.201
öle olması lazım bende öle biliyorum. muayene ücreti 300 tl işte ilaçlar falan toplam 4 milyar tutuyor. gel beraber gidem ben haziranda gitmeyi düşüyorum.Ben 3 yıl diye biliyordum. Bu sigortanın koymuş olduğu bi kural maalesef hatta 23 yas sınırı da var . internetten bakabilirsin ben okumuştum bi ara
öle olması lazım bende öle biliyorum. muayene ücreti 300 tl işte ilaçlar falan toplam 4 milyar tutuyor. gel beraber gidem ben haziranda gitmeyi düşüyorum.
Ben börek olarak tüketiyorum ıspanağı yemeğini yemeksana ben börek vereyim
biz özelini aradık. muhayenesinin ücreti canım.işlemler hastanede yapılıyormus sen nerde hangi doktoru buldun ?Canım bu kendi muayenehanesinin ücreti mi. Ablam prof olduğu için fark odeniyor dediydi ama bu kadar varmiymis mi. Siz hastaneyi aradiniz dimi.. Bi ara düşünmüştüm ama burada bi doktor buldum bu hafta onunla gorusecegim
biz özelini aradık. muhayenesinin ücreti canım.işlemler hastanede yapılıyormus sen nerde hangi doktoru buldun ?
Borek de severimm yemegini de...bnde demir ekskligi ckmaz heralde yahu?Ben börek olarak tüketiyorum ıspanağı yemeğini yemeksana ben börek vereyim
Insallah bi dahaki ay gecikir ama bebisteeenİnsallh canım simdi adetim bitmiş olacaktı inşallah bi daha ki ay da boyle olmaz
çok iyimiş yaaTip da muayene etmiyor mu. Muayenehane fiyatları pahalı oluyor. Ben İstanbul dayım bağcılar medipol mega üniversitesi var orayla gorusecegim . ön görüşme ücretsiz muayene 125 lira
Borek de severimm yemegini de...bnde demir ekskligi ckmaz heralde yahu?
çok iyimiş yaa
Göynümm hep seni arıyor Neredesin sen gece kusu
Insallah bi dahaki ay gecikir ama bebisteeen
Benm bugün biraz canm sıkkındı canm hiç keyfim de yazasım da yoktu. Şimdi de uyucam nası bastırdı amanin :) sabah erken kalkcam yine pansumana gitcez
3 seneydi 5 emi cikarmislar yuhhh.pes diyorum artik...daha hala aynı yerde bugun aradık konuştuk sekreteriyle yanlız tüp bebekle iglili sekreteri şöle demiş tüp bebek için bazı şarr ilaçın raporla çıkması için gerekiyor. 5 senelik evli olmanız gerek bide 40 yaşında olmanız gerek demiş
saçma değil mi arkadaslar
3 seneydi 5 emi cikarmislar yuhhh.pes diyorum artik...
Selamun aleykum kizlar gunaydin hepinize :) iyiki aksam az yazmissiniz serviste okuyup bitirdim sayfaları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?