- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.221
BEN ONLARIN İSMİNİ DUYDUM HEPDuymadim ki :-/ bi bakimmam lazım aslında
temmuzda evliliğe 3 yıl oluyo yaaaBenimde 2 yıl bitti
Ben Yoktum ya ondan mi sıkıldı senin canınbende doktordan gelince uyudum simdi de uyku yok pansumana gitmisken yaptırabilecek misin tahlil
temmuzda evliliğe 3 yıl oluyo yaaa
Cekyatta uyuyakaldigimda brni kaldirana kadar yeterince çekiyor nazimi :)))9 ay dolana kadar kullan bütün imkânları
Eger bekliyorsan adeti ol ki calismalar baslasinDİRİLİŞİ izledik eşimle bebem
oh ne güzel dinlenin
benim durumlar şöyle ki; adeti bekliyorum canım tarsual içtim bugün son günümdü bakalım bugün karnıma bi ağrı girdi ki sorma..
Peh... oyle de çekecek ki bak gör sen :) ben hayatimda en çok sanirim esime gecirdim nazımı :)))Yemezler cano doktora gittigimizde bi cift doktoru bekliyodu kadin zayifca bisey germis karnini oturuyo..adam kadinin beline anca geliyo boyu falan...kadin oturrken su istedi adamdan o da damacanadan doldurup getrdi....bizimki bakiyo ters ters...doktora girdik konusrken doktor bak az onceki cift tup bebek yaptrdi su an hamile dedi biz anladk kadinin nazinin sebebini...ciktiktan sonra diyo bana hatum sen bana boyle biaey soylemezsin heralde ben acayip ainir olurum diyo hasta olsan neyse kadin gayet saglikliydi falan diyo benimki naz cekemicek yaniii!...
Insallah...cunku hele bi hamile kalayim neler yapacam ben onaPeh... oyle de çekecek ki bak gör sen :) ben hayatimda en çok sanirim esime gecirdim nazımı :)))
yani kadermiş diyoruz hiç aklımıza gelmezdi ama başımıza geldi canoÜzülme canm herşeyin bi vakti var napalım bizimde imtihanımız buymuş..
canoooooooooooo bak bebeğin olsun bi hamile kal bunları unutucaksın iyikide şimdi olmuş diyeceksin bence o yüzden güzel günleri düşünyani kadermiş diyoruz hiç aklımıza gelmezdi ama başımıza geldi cano
düşünmez olurmuyum 24 saat aklımda hiç çıkmıyo ki apartmanda tek bnd yok sen belki bilmiyosundur sonradan katıldın ya bz yeni aldık burayı 4 ay fln oluyo burdakilerde eski komşularda tek bnd yok her taraftan baskı yapılıyo bi tane yap diye dün akşamda komşudaydım bnl yaşıt aynı evlenmişiz ve onun var çocukla bn oynuyorum fln yaa sn nasıl yapmıyosun diyo çocukları çok seviyosun ama nasıl yapmıyosun yap bi tane diyo kocaman müzikli fln beşiği varmış kızının ankardan 600 e almış 1 kere bile doğru düzgün yatmamış içinde sen doğur beşiği sana vereyim diyo ablamlarda aynı çocuk eşyası dlu bi tane olsa herşeyi hazır hediye gelir ama işte nasip olmuyocanoooooooooooo bak bebeğin olsun bi hamile kal bunları unutucaksın iyikide şimdi olmuş diyeceksin bence o yüzden güzel günleri düşün
Yok ya bizimki yumusak basli merhametlidir hatta bazen o huyundan çekiyorum :))Insallah...cunku hele bi hamile kalayim neler yapacam ben onagerci tanirim istemedigini babasi anasi yaptiramiyo...bazen ben bile yani dusun!...
keşke akşam üzeri çıksan canoEki Görüntüle 1526983 Günaydınlar kuzular anacim ck gunes var bee...kim geliyo benle :)
günaydın cano napıonGunaydın kızlar..
Esim erken geliyor o yüzden bir de sabah yürüyüşü daha etkilikeşke akşam üzeri çıksan cano
Yatıorm tv izlym canm sn naslsn napıosngünaydın cano napıon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?