Gebe kalamayanlar buraya.....

Peh... oyle de çekecek ki bak gör sen :) ben hayatimda en çok sanirim esime gecirdim nazımı :)))

canoooooooooooo bak bebeğin olsun bi hamile kal bunları unutucaksın iyikide şimdi olmuş diyeceksin bence o yüzden güzel günleri düşün
düşünmez olurmuyum 24 saat aklımda hiç çıkmıyo ki apartmanda tek bnd yok sen belki bilmiyosundur sonradan katıldın ya bz yeni aldık burayı 4 ay fln oluyo burdakilerde eski komşularda tek bnd yok her taraftan baskı yapılıyo bi tane yap diye dün akşamda komşudaydım bnl yaşıt aynı evlenmişiz ve onun var çocukla bn oynuyorum fln yaa sn nasıl yapmıyosun diyo çocukları çok seviyosun ama nasıl yapmıyosun yap bi tane diyo kocaman müzikli fln beşiği varmış kızının ankardan 600 e almış 1 kere bile doğru düzgün yatmamış içinde sen doğur beşiği sana vereyim diyo ablamlarda aynı çocuk eşyası dlu bi tane olsa herşeyi hazır hediye gelir ama işte nasip olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…