Gebe kalamayanlar buraya.....

bebeğimmm yaşamadan kimse anlayamaz kimseyi belki ama ben bile 1,5 yıllık evliyim benle aynı zamanda evlenen kuzenimin bebeği hemen ilk ay oldu bebek istiyorlardı çünkü bizim ailedeki baskıyı görsen sen de yap gec kalma sonra olmaz falan diyorlardı. ama biz eşimle 1.5 yıl evli olalım zaman geçirelim öyle yaparız dedik çok şükür RAbbim bekletmedi bizi ama millet bunu bilmeyince devamlı çocuk yapın baskısı vardı anlıyroum . yaa ben kızıyorum insanlar hadi istemiyorsa yada olmuyorsa bebekleri yani neyin zorlaması bu neden evin i,çine karışırlarki insanlar çok üzülüyorum bu durum a
Rabbim tez zamanda kavuştursun bütün bunları unut inşallah canım

millet son aylarında yürüyo sen iyi başladın heaa
Son aylara dinc girmek lazım kuzum simdi yurumezsem o zamana totoyu zor sürürüm hamlik çok fena ya. Bir de okula ise giderken devamli yürüdüm ilkokuldan beri ve evimiz yakın degildi o yüzden bacaklarda futbolcu kasim var mübarek :)

Yok ya bizimki yumusak basli merhametlidir hatta bazen o huyundan çekiyorum :))
Yok anacim yoooook...bizimkinde boyle bi huy yok eger emri vaki olursa kesinlikle yapmiyo...ustelik baska turlu olursa da anliyo dişiliğini kullanma diyo yaaa bizimkinin gozu acik canoooooo

bnd çok yürürüm işe bile yürüyerek daha çok geliyorum eşim kızıyo ama bn söylemiyorum yürüdüğümü bide ilkokulda kareteye gidiyodum lisede judo vardı ama artık sadece yürüyüş yapıyoruz

Kızlar bse dicm bnm ck midem bulanıo hmde asırı ama midemde hç bse yk su ble ck fzla ögürym ck az az acı su ckıo snra tukrdfmde ck az bse kan gördm amaafedrsnz kusmugmda deil tukurugmde dişm kanıo sandm baktm bse göremedm bde bnm bogzlrm sis kç gndr acıo agrıo zorlanrkn ondan mı gldki acaba dedm blemedm gecnde böle olmştu midemde bse olmynca zorlanrkn oluo

ohh en güzelini yapıon bnd aynı ne olsun işteyim sabah sabah bi sayfa dolusu dilekçe yazdım son satırına geldim patron dur yazma varmış zaten bilgisayarda diyo ya sabır diyip duruyom işte
geri geri gelcnde uzktn dgeu yumrugu bi atacn gözüne :) tövbe yarrabbi :)

mideni boş bırakma canm benimde gece aşırı mide bulantım ve yanmam oldu eriğin dibine vurmuştum:)) boş bırakmamak gerekmiş mideyi doktorum ara öğünleri asla aksatma dedi

mideni boş bırakma canm benimde gece aşırı mide bulantım ve yanmam oldu eriğin dibine vurmuştum:)) boş bırakmamak gerekmiş mideyi doktorum ara öğünleri asla aksatma dedi
Yiyemiorm ki canm.örmktn hç bse ckmıo artk midem ck acıo bogzlrm ztn rahtsz sis bademcklrm fln kıpkırmzı bogazm

Yiyemiorm ki canm.örmktn hç bse ckmıo artk midem ck acıo bogzlrm ztn rahtsz sis bademcklrm fln kıpkırmzı bogazm
ayy canım benim yaaa benimde dün akşam halsizlik mide bulantısı baş ağrısı off çok kötüydü yaaa bu iki 3 gündür kötüyüm mutfağa giremiyorum yaaaa

ayy canım benim yaaa benimde dün akşam halsizlik mide bulantısı baş ağrısı off çok kötüydü yaaa bu iki 3 gündür kötüyüm mutfağa giremiyorum yaaaa
Bn ilknde öleydm yazma baglardm agzma burnma mtfaga öle girerdm. bnda gnde bkere oluo oda cogu midem bosken oluo yda yemk yiorm btr btmz hmn lavaboya ckrmya. Hr zmn olmuo ama 2gnde br ama halszlk ck fena hç halm yk

oooo 3 yılda ne baskılar görüyorum ve artık insanlar inanmıyo istemiyoruz dediğimize direk olmuyo mu yoksa diyolar yoo bz istemiyoruz diyorum yinede inanmıyolar gözlerinden surt ifadelerinden çok belli oluyo artık o kadar yoruldum ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…