Gebe kalamayanlar buraya.....

bnd de geçenlerde hastalandıydım ya o zmn olmuştu kusunca zaten sorluyosun tahriş oluyo ondandır cano aklına kötü getirme

( of ne gıcık insanlar yaaa olmuyorsada oluyorsada onlara mı düştü pislik yaa böyle zihniyetler

Hele ndnse byere gttgmz zmn sisiomu napıosa bde elmde su sisesi kocamn oluo karnm :).sanrsn 5-6aylk :)
evet gaz oluyordur bende ilk haftalarda aşırıydı şimdi tatlı sevmediğimden yani tiksindiğimden kilo bile verdim yaa bir kaç günde bol su içince şişkinliğimde azaldı tuzu da atmıyorum nerdeyse şişmemek için. bide zararalı diye. ay arammız yakınmış yaa:))

Yakn ya :) bn hç bse yiyemiorm btk aksmları yiyiorm brzck esmle berabr onun sayeande yani.

Yakn ya :) bn hç bse yiyemiorm btk aksmları yiyiorm brzck esmle berabr onun sayeande yani.
benimde midem çok kötü benim canım da birşey istemiyor yiyebildiğim salatalık domates beyaz peynir zeytin . bunları sırf bebeğim aç kalmasın diye her öğün yiyebilrim. ama öğlen mutlaka iki tane haşlanmış yumurta yiyorum

İşte bnde o yumrtyı yiyemiorm ya sut içiorm yogurt yda ayran ilk baslarda yiyiodm yumrta hergn 2tane ama artk yiyemiorm kokuo resmen :/

evde pek durmuyodum ki cano kurslara fln gidiyodum günlere gidiyodum fln vakit geçiriyodum ama bebek olmadan bu sıkıcılık geçmez
Dgru diosn canm bebek karnında minnack ble olsa o can yoldası oluo sanki insanın sıkntsı gdio. Bn hp 4duvar arasndydm kmse yk düsüneblymsn hala dha öle kmseyi göremiorm hfta sonunu iple cekiorM yarn naspse anneme gtcz kalcz bi aksam yarn aksamı nasl etcm blmiorm annemn oraya gttgm zaön gözm gönlm acılıo

İşte bnde o yumrtyı yiyemiorm ya sut içiorm yogurt yda ayran ilk baslarda yiyiodm yumrta hergn 2tane ama artk yiyemiorm kokuo resmen :/
ayy banada şekerli şeyler kokuyor bide inan görünce midem kalkıyor duyunca görünce (
sütü kahve atarak içiyorum yoksa içemiyorum peynir bol yiyorum yoğurt yiyemiyorum ama ayran içiyorum öyle canım yaaa miden tatlıya karşı aşırı ama çok aşırı hassas bak deyince şimdi bile midem kalktı

Kızz.. kahve atma sute kafein vr bebege zaralı kakao bse at bn tatlı ck seviorm ya öle böle deil tatlı olan herseyi severm oh miss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…