- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.261
sırf çocuk olsun diye dayanıyorum hani bide sgk yatıyo ya ilerde faydası olur diye bi olsada evimde otursam artıkgeri geri gelcnde uzktn dgeu yumrugu bi atacn gözüne :) tövbe yarrabbi :)
bnd de geçenlerde hastalandıydım ya o zmn olmuştu kusunca zaten sorluyosun tahriş oluyo ondandır cano aklına kötü getirmeKızlar bse dicm bnm ck midem bulanıo hmde asırı ama midemde hç bse yk su ble ck fzla ögürym ck az az acı su ckıo snra tukrdfmde ck az bse kan gördm amaafedrsnz kusmugmda deil tukurugmde dişm kanıo sandm baktm bse göremedm bde bnm bogzlrm sis kç gndr acıo agrıo zorlanrkn ondan mı gldki acaba dedm blemedmgecnde böle olmştu midemde bse olmynca zorlanrkn oluo
Ck ktu oluo canm ya.. midem bos nasl kusmk glio içmden anlamdmbnd de geçenlerde hastalandıydım ya o zmn olmuştu kusunca zaten sorluyosun tahriş oluyo ondandır cano aklına kötü getirme
napcan mecbur çekiyon canoCk ktu oluo canm ya.. midem bos nasl kusmk glio içmden anlamdmboazlrmda ktü ztn su anjin bni ktü yapıo kasklrm içine gecio artk ögrmktn :/
Artk rabbim tez zamnda verir insallah ya.. ama calsmasnda evde sha ck bunalrsn canm yasırf çocuk olsun diye dayanıyorum hani bide sgk yatıyo ya ilerde faydası olur diye bi olsada evimde otursam artık
Öle tbi canm.. 1hfta snra kontrlm vr stres basladı smdidennapcan mecbur çekiyon cano
ikinci hamilelikte daha çabuk çıkıyor diyorlar:)) maşaAllah:)Evt cktı cnm önceki yavrmdan kalan göbsle berabr buyudu brz :)
oooo 3 yılda ne baskılar görüyorum ve artık insanlar inanmıyo istemiyoruz dediğimize direk olmuyo mu yoksa diyolar yoo bz istemiyoruz diyorum yinede inanmıyolar gözlerinden surt ifadelerinden çok belli oluyo artık o kadar yoruldum ki anlatamam
Hele ndnse byere gttgmz zmn sisiomu napıosa bde elmde su sisesi kocamn oluo karnm :).sanrsn 5-6aylk :)ikinci hamilelikte daha çabuk çıkıyor diyorlar:)) maşaAllah:)
evet gaz oluyordur bende ilk haftalarda aşırıydı şimdi tatlı sevmediğimden yani tiksindiğimden kilo bile verdim yaa bir kaç günde bol su içince şişkinliğimde azaldı tuzu da atmıyorum nerdeyse şişmemek için. bide zararalı diye. ay arammız yakınmış yaa:))Hele ndnse byere gttgmz zmn sisiomu napıosa bde elmde su sisesi kocamn oluo karnm :).sanrsn 5-6aylk :)
Eki Görüntüle 1526983 Günaydınlar kuzular anacim ck gunes var bee...kim geliyo benle :)
Yakn ya :) bn hç bse yiyemiormevet gaz oluyordur bende ilk haftalarda aşırıydı şimdi tatlı sevmediğimden yani tiksindiğimden kilo bile verdim yaa bir kaç günde bol su içince şişkinliğimde azaldı tuzu da atmıyorum nerdeyse şişmemek için. bide zararalı diye. ay arammız yakınmış yaa:))
benimde midem çok kötü benim canım da birşey istemiyor yiyebildiğim salatalık domates beyaz peynir zeytin . bunları sırf bebeğim aç kalmasın diye her öğün yiyebilrim. ama öğlen mutlaka iki tane haşlanmış yumurta yiyorumYakn ya :) bn hç bse yiyemiormbtk aksmları yiyiorm brzck esmle berabr onun sayeande yani.
evde pek durmuyodum ki cano kurslara fln gidiyodum günlere gidiyodum fln vakit geçiriyodum ama bebek olmadan bu sıkıcılık geçmezArtk rabbim tez zamnda verir insallah ya.. ama calsmasnda evde sha ck bunalrsn canm ya
bn kimseye soramadım daha istiyomusun diye gerçi çevremde kim varsa hepsinin hemen oldu( of ne gıcık insanlar yaaa olmuyorsada oluyorsada onlara mı düştü pislik yaa böyle zihniyetler
İşte bnde o yumrtyı yiyemiorm yabenimde midem çok kötü benim canım da birşey istemiyor yiyebildiğim salatalık domates beyaz peynir zeytin . bunları sırf bebeğim aç kalmasın diye her öğün yiyebilrim. ama öğlen mutlaka iki tane haşlanmış yumurta yiyorum
Dgru diosn canm bebek karnında minnack ble olsa o can yoldası oluo sanki insanın sıkntsı gdio. Bn hp 4duvar arasndydm kmse yk düsüneblymsn hala dha öle kmseyi göremiorm hfta sonunu iple cekiorM yarn naspse anneme gtcz kalcz bi aksam yarn aksamı nasl etcm blmiorm annemn oraya gttgm zaön gözm gönlm acılıoevde pek durmuyodum ki cano kurslara fln gidiyodum günlere gidiyodum fln vakit geçiriyodum ama bebek olmadan bu sıkıcılık geçmez
canoooo canoooo yanımda olsan sıkı sıkı sarılsam sana yaaaa offfbn kimseye soramadım daha istiyomusun diye gerçi çevremde kim varsa hepsinin hemen oldu
ayy banada şekerli şeyler kokuyor bide inan görünce midem kalkıyor duyunca görünceİşte bnde o yumrtyı yiyemiorm yasut içiorm yogurt yda ayran ilk baslarda yiyiodm yumrta hergn 2tane ama artk yiyemiorm kokuo resmen :/
Kızz.. kahve atma sute kafein vr bebege zaralı kakao bse at bn tatlı ck seviorm ya öle böle deil tatlı olan herseyi severm oh miss :)ayy banada şekerli şeyler kokuyor bide inan görünce midem kalkıyor duyunca görünce(
sütü kahve atarak içiyorum yoksa içemiyorum peynir bol yiyorum yoğurt yiyemiyorum ama ayran içiyorum öyle canım yaaa miden tatlıya karşı aşırı ama çok aşırı hassas bak deyince şimdi bile midem kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?