- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.281
ya biliyorum ama hani bir çimdik derler ya öyle sasılığını alsın sütün diye:)) kakao atarsam kusarım:))Kızz.. kahve atma sute kafein vr bebege zaralı kakao bse at bn tatlı ck seviorm ya öle böle deil tatlı olan herseyi severm oh miss :)
saol cano sarılmış kadar olduncanoooo canoooo yanımda olsan sıkı sıkı sarılsam sana yaaaa offf
bnm de akraba yok ama komşular var çevrem onlarla görüşüyorum vakit oldukcaDgru diosn canm bebek karnında minnack ble olsa o can yoldası oluo sanki insanın sıkntsı gdio. Bn hp 4duvar arasndydm kmse yk düsüneblymsn hala dha öle kmseyi göremiorm hfta sonunu iple cekiorM yarn naspse anneme gtcz kalcz bi aksam yarn aksamı nasl etcm blmiorm annemn oraya gttgm zaön gözm gönlm acılıo
Mrb canm.. hepimzn sorunu farklı hepimz doktra gttk fakt cogumz kndilgndn hamile kaldı ufak tefek sornlr vrdı tbikızlar merhaba. gebe kalamayanlar topiğine bi bakayım dedim ama baya bi hamile kalan arkadaş olmuş herkese hayırlı olsın öncelikle.. ben de 8 aydır çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. siz ne kadar zamanda hamile kaldınız, doktora gittiniz mi tedavi falan oldu mu, vs. sayfalara göz attım ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım. lütfen yardım edin kızlar morale çok ihtiyacım var..
Bnm komsm ble yk burdaklr hp yaslı bde hp insanın arkasndan knusuolr yuze gülüolr. Kayınbabam dun rengn atmş yuzn sapsarı olmş dısarı ck azck gunesle dio eve bagmlı oldm resmn esmerkn tenim beyazlamya basladı günş görmye görmyebnm de akraba yok ama komşular var çevrem onlarla görüşüyorum vakit oldukca
Kız tatlı sevlmzmi :)) bn market alsvrsi yaparkn bi poset tatlı alırm dha dgrusu alrdm :) artk azaltmam lazm abur cubur yasak :)ya biliyorum ama hani bir çimdik derler ya öyle sasılığını alsın sütün diye:)) kakao atarsam kusarım:))
kız ayyy burnumu kapatıyorum tatlı kokusu geliyor resmen yaaaaa((( ayhhhhhhhhh bayılcam o kadar nefret ediyroum yaaa (
Canm inan ki hiç aklıma gelmedi desemdün öyle bi şok yaşadım ki uzun süre atlatamicam sanırım..
evet bencede azalt hem yasak :)) yaa bana bu durum yaradı işte sanırım hem yasak hem kilo yapar iyi oldu ben duyunca görünce midem kalkıyor sn düşün ağzıma almak herhalde rüya olur:))Kız tatlı sevlmzmi :)) bn market alsvrsi yaparkn bi poset tatlı alırm dha dgrusu alrdm :) artk azaltmam lazm abur cubur yasak :)
bnm önceki komşularda yaşlıydı kız ama hala görüşüyoz ama burdakiler hep genç bide apartmanın hepsi çalışıyo öğretmen akşamları fln görüşüyoz işte vakit oldukca şimdilik iyi gidiyo bakalım..snd bi kursa fln git halk eğitimin oluyo çevre edinirsin hep evde olmaz kiBnm komsm ble yk burdaklr hp yaslı bde hp insanın arkasndan knusuolr yuze gülüolr. Kayınbabam dun rengn atmş yuzn sapsarı olmş dısarı ck azck gunesle dio eve bagmlı oldm resmn esmerkn tenim beyazlamya basladı günş görmye görmye
Bn vazgecemiorm ya :/ carsıda bi tatlı fln görym pasta yda dndurma esime yaa.. diorm anlıo ztn saolsn alıverio. Ama dondrma almıo artk ne kdr yalvarsnda btti anca ck sıcklrda dio bu sefr ck fena hasta oldm bn sesm fln hp degşti o yuzdn bda alıvrmio :)evet bencede azalt hem yasak :)) yaa bana bu durum yaradı işte sanırım hem yasak hem kilo yapar iyi oldu ben duyunca görünce midem kalkıyor sn düşün ağzıma almak herhalde rüya olur:))
Canm carsıya uzagm bn. Hm suaralr gdememki ck halszm afedrsn wc ye zor gdiorm hele bugn bi tuhafm Hç halm Yok. Bde esim tbi o göndermz. Hamileykn annmde kalmama ble izn vermio hasta olsn aniden gece fln nasl gtcn hastanye dio. O yuzdn 2mz gdp kalıorz. Bnm annmn ordaki kmsulrda hep yaslı annmle yasları hele btanesi 62yasnda her gttigmde görmk istorm özlüorm cnkü. Ama burdaklr fena anambnm önceki komşularda yaşlıydı kız ama hala görüşüyoz ama burdakiler hep genç bide apartmanın hepsi çalışıyo öğretmen akşamları fln görüşüyoz işte vakit oldukca şimdilik iyi gidiyo bakalım..snd bi kursa fln git halk eğitimin oluyo çevre edinirsin hep evde olmaz ki
işin zormuş ozmn çocuk olana kadar sıkılmaya devam edecenCanm carsıya uzagm bn. Hm suaralr gdememki ck halszm afedrsn wc ye zor gdiorm hele bugn bi tuhafm Hç halm Yok. Bde esim tbi o göndermz. Hamileykn annmde kalmama ble izn vermio hasta olsn aniden gece fln nasl gtcn hastanye dio. O yuzdn 2mz gdp kalıorz. Bnm annmn ordaki kmsulrda hep yaslı annmle yasları hele btanesi 62yasnda her gttigmde görmk istorm özlüorm cnkü. Ama burdaklr fena anam
bn hamiş değilim ama işte birbirimize destek oluyoruz sizin ne sorununuz varkızlar merhaba. gebe kalamayanlar topiğine bi bakayım dedim ama baya bi hamile kalan arkadaş olmuş herkese hayırlı olsın öncelikle.. ben de 8 aydır çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. siz ne kadar zamanda hamile kaldınız, doktora gittiniz mi tedavi falan oldu mu, vs. sayfalara göz attım ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım. lütfen yardım edin kızlar morale çok ihtiyacım var..
almasın tabisideee:)) dikkat et bebeğim boğazın şişerse iltihap demek bedenine iltihap girerse zor olur sonra bebeğine gitmesin dimi iltihap dikkat et:))Bn vazgecemiorm ya :/ carsıda bi tatlı fln görym pasta yda dndurma esime yaa.. diorm anlıo ztn saolsn alıverio. Ama dondrma almıo artk ne kdr yalvarsnda btti anca ck sıcklrda dio bu sefr ck fena hasta oldm bn sesm fln hp degşti o yuzdn bda alıvrmio :)
Yarim saate giyinmeme değmez ya :) bi saat hop bir ki üç :)ayy yakın olsak keşke kesin ben gelirdi benim doktorumda günde 30 dk yürüyüş yap dedi ben de ikindin çıkıyorum:))
ohh ohh maşaAllah:)) ayy birazdan bende çıkıcam bizim buralar yokuş offf zor yaa ama ne yapayım:))Yarim saate giyinmeme değmez ya :) bi saat hop bir ki üç :)
Kendi sana nazlaniyor mu peki :)Yok anacim yoooook...bizimkinde boyle bi huy yok eger emri vaki olursa kesinlikle yapmiyo...ustelik baska turlu olursa da anliyo dişiliğini kullanma diyo yaaa bizimkinin gozu acik canoooooo
Aaah ah paslandik mi nebnd çok yürürüm işe bile yürüyerek daha çok geliyorum eşim kızıyo ama bn söylemiyorum yürüdüğümü bide ilkokulda kareteye gidiyodum lisede judo vardı ama artık sadece yürüyüş yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?