- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.301
Bogazin tahriş olmuştur kuzum mide bulantisi hapi al olmadi olmazmi?Kızlar bse dicm bnm ck midem bulanıo hmde asırı ama midemde hç bse yk su ble ck fzla ögürym ck az az acı su ckıo snra tukrdfmde ck az bse kan gördm amaafedrsnz kusmugmda deil tukurugmde dişm kanıo sandm baktm bse göremedm bde bnm bogzlrm sis kç gndr acıo agrıo zorlanrkn ondan mı gldki acaba dedm blemedmgecnde böle olmştu midemde bse olmynca zorlanrkn oluo
aa hiç deme artık sadece yürüyüş yapabiliyorum çocuk düşünmüyoken mekik fln evde spor yapıyodum ama istemeye başladıktan beri hadi varsa bişey olursa diye bi yürüyüş yapabiliyoz o kadar daha da millet sen zayıfsın ne yürüş yapıyon diyo ama hamile olsam bnd yürürdüm de zaten yolda öyle karı koca yürüyenleri görünce kadının göbişi çıkmış fln ayy çok imreniyorum yaaAaah ah paslandik mi ne
Cnm.her zmn bulanmıo ki 2gnde bi fln genlde midem bosken bulanıo oda bni çk zorluo bse yk ama ckmk istio sanki bse varmş gbiBogazin tahriş olmuştur kuzum mide bulantisi hapi al olmadi olmazmi?
Zor tbi.. hfta sonu gelsn die iple cekym yaişin zormuş ozmn çocuk olana kadar sıkılmaya devam edecen
İşte aklım öle dioda kalbimde dondurma dio :) tövbe yarabbi :)almasın tabisideee:)) dikkat et bebeğim boğazın şişerse iltihap demek bedenine iltihap girerse zor olur sonra bebeğine gitmesin dimi iltihap dikkat et:))
Ceken ben olunca cekilemedim :)Ben geliriiiim ama bide kendini cekeydinde goreydik sende mi yuz gorumlugu istiyonyaren92 gibi???
Tahmin edeyim kardesi erkek :) gecen gittim aa ablam gelmis napcan bize anne niye bos duruyo birsey yapsin diyo :) gecen tasinma sonrasi gittim hicbirsey yapmadim bi mutfaga girmedin niye geldin diyoZor tbi.. hfta sonu gelsn die iple cekym yanyse yarn aksam anneme gtcm insallah kek kurabye fln ypcm. Kardesm ck sevio her gttgmde bna naptn die soruo küçkte deil ha 19yasnda :) annem yapamıo boyun fıtıgı var hamr ble zor yoguruo bnde gdrkn yapıp getrym
Bazen nazlaniyo...ama cogu zaman kendi yapicagi isi bana emretmez...sagolsun...benim nazimi cekiyo bazen de hasta olunca ama...Kendi sana nazlaniyor mu peki :)
Birine cektireydin ya spor gunlugu tutuyorum deseydinCeken ben olunca cekilemedim :)
bildiğin soğan kürü hariç kür varmı bende işe yaramadı daSimdi gordum mesaji. Canim bi sorunun yoksa kür falan dene olmaz mi?
Şakacı seniBen ben beeeen :))) 250 gram fazlam var da
Hayırdır kuzum
Şakacı seni
Aman salla ya boşver anlatırken dahi prim vermek istemiyorum kimseye. Şimdi iyiyim ama. Çünkü eşim hallettihatta geliyo yolda
O zaman salla gitsinbüyük kavuşma var desene bugün
Evet tatlm. Ana asıl mevzu sıçıp sıvamaya geliyo aslında
Mevzu derin anlaşılan
Yakindandir sende katilirsin biz gibi ördek ördek yürüyenlere :)y
aa hiç deme artık sadece yürüyüş yapabiliyorum çocuk düşünmüyoken mekik fln evde spor yapıyodum ama istemeye başladıktan beri hadi varsa bişey olursa diye bi yürüyüş yapabiliyoz o kadar daha da millet sen zayıfsın ne yürüş yapıyon diyo ama hamile olsam bnd yürürdüm de zaten yolda öyle karı koca yürüyenleri görünce kadının göbişi çıkmış fln ayy çok imreniyorum yaa
zaten asil o tahris eder mide bis olunca kuru öğürtü oluyor veya safra geliyor gecer inşallah hemenCnm.her zmn bulanmıo ki 2gnde bi fln genlde midem bosken bulanıo oda bni çk zorluo bse yk ama ckmk istio sanki bse varmş gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?