Gebe kalamayanlar buraya.....

bildiğin soğan kürü hariç kür varmı bende işe yaramadı da
Canim keçiboynuzu pekmezi al kahvaltida esinle banip ye sonra kuru incir yemistim iki üç gün 3adet falan o ay yumurtam erken catladi düşün çörek otu bal tarçın karisimi yapabilirsin o ara ovulasyon testi alırsin yumurta da kacmaz olmaz mi

Tahmin edeyim kardesi erkek :) gecen gittim aa ablam gelmis napcan bize anne niye bos duruyo birsey yapsin diyo :) gecen tasinma sonrasi gittim hicbirsey yapmadim bi mutfaga girmedin niye geldin diyo
Evt erkek :) bnde sırf bnm kardesm öle sanıodm :) tosuncugm bnm sende olmasn bse yiyemycz dio :) esm pkmsevmz hamr işlri tatlı sevmz ztn ayda bi iki.kre cikolata anca yer bazn yemz ble yapıorm yenmio bnde kndi yaptgmdn yiyemiorM öle bi huym vr kokusndn doyuorm bnde yapıp annemlere getrym

dur sana bi kurabiye tarifi vereyim belkide biliyosundur bunu yap bayada çok çıkıyo
1 paket margarin oda sıcaklığında
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta akı(sarısı üzerine)
3 yemek kaşığı çörek otu
yarım çay bardağı şeker
göz kararı tuz
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un.....bu ne tuzlu ne şekerli olack ama bn biraz tuzu belli seviyorum..hepsini karıştır yoğur sonra şekil verip üzerine yumurta sarısı sür çabuk pişiyo ve çokta çıkıyo

Bende yapmaya bayilirim esim yemeye daha cok bayilir ama bilerek yapmıyorum bu ara :) girer iceri koklar evi ooo hatun calismis der aranir durur :) bazi arkadaşlarim tek cocuk istiyor ben de diyorum tek cocuk bencillik olur bi kardeş lazım mutlaka cok düşkünüm sipaya

ayy evet hiççç soran olduğunda yok yaa ne bebeğiii biz alıştık gezmeye hem daha bi sürü borcumuz var bebeğe fırsat yokkk :))
En azindan bahanen hazır :) bana soruyolardi yok mu yok mu ulen olsa soylerim dimi istiyoduk ki ilkini yaptik sen gecistir ev taksidi var falan diye sonra yanlislikla oldu dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…