- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #83.321
Benimki de yardımcı olur sağolsun nazimi da ceker ama biliyor ki onun için bende cooik seye katlaniyorumBazen nazlaniyo...ama cogu zaman kendi yapicagi isi bana emretmez...sagolsun...benim nazimi cekiyo bazen de hasta olunca ama...
Foto cektirmeye cekinmek gibi bi huyum var :)Birine cektireydin ya spor gunlugu tutuyorum deseydin
Canim keçiboynuzu pekmezi al kahvaltida esinle banip ye sonra kuru incir yemistim iki üç gün 3adet falan o ay yumurtam erken catladi düşün çörek otu bal tarçın karisimi yapabilirsin o ara ovulasyon testi alırsin yumurta da kacmaz olmaz mibildiğin soğan kürü hariç kür varmı bende işe yaramadı da
Du bakimSen son yazdığımı okudun mu canm??
olsun eşini dinle senİşte aklım öle dioda kalbimde dondurma dio :) tövbe yarabbi :)
herseye nazımı gecrym bi dondrmya geciremym ztnolsun eşini dinle sen
aynen.. kuru ögürtü ama nasl sanki midem cıkack sadece sarı acı bi su gelio midem doluykn nadir ckardfm insallah gecrzaten asil o tahris eder mide bis olunca kuru öğürtü oluyor veya safra geliyor gecer inşallah hemen
Evt erkek :) bnde sırf bnm kardesm öle sanıodm :) tosuncugm bnm sende olmasn bse yiyemycz dio :) esm pkmsevmz hamr işlri tatlı sevmz ztn ayda bi iki.kre cikolata anca yer bazn yemz ble yapıorm yenmio bnde kndi yaptgmdn yiyemiorM öle bi huym vr kokusndn doyuorm bnde yapıp annemlere getrymTahmin edeyim kardesi erkek :) gecen gittim aa ablam gelmis napcan bize anne niye bos duruyo birsey yapsin diyo :) gecen tasinma sonrasi gittim hicbirsey yapmadim bi mutfaga girmedin niye geldin diyo
sabahtan beri dondurma dedin iyiki canım çekmiyorherseye nazımı gecrym bi dondrmya geciremym ztn
Bnm de bgn hç iştahm yk ya :) ama varya dun nrdyse gzlce alcktm dondrma zor tuttm kndmi :)sabahtan beri dondurma dedin iyiki canım çekmiyorıyhhh eeh
dur sana bi kurabiye tarifi vereyim belkide biliyosundur bunu yap bayada çok çıkıyoZor tbi.. hfta sonu gelsn die iple cekym yanyse yarn aksam anneme gtcm insallah kek kurabye fln ypcm. Kardesm ck sevio her gttgmde bna naptn die soruo küçkte deil ha 19yasnda :) annem yapamıo boyun fıtıgı var hamr ble zor yoguruo bnde gdrkn yapıp getrym
hadi İNŞALLAH cano bu aralar herkes bak gör sen bi kaç aya hamile olursun diyo 2 gün öncede komşu diyo sen istemiyosun ama bence sen hamile olacan diyoYakindandir sende katilirsin biz gibi ördek ördek yürüyenlere :)
Bende yapmaya bayilirim esim yemeye daha cok bayilir ama bilerek yapmıyorum bu ara :) girer iceri koklar evi ooo hatun calismis der aranir durur :) bazi arkadaşlarim tek cocuk istiyor ben de diyorum tek cocuk bencillik olur bi kardeş lazım mutlaka cok düşkünüm sipayaEvt erkek :) bnde sırf bnm kardesm öle sanıodm :) tosuncugm bnm sende olmasn bse yiyemycz dio :) esm pkmsevmz hamr işlri tatlı sevmz ztn ayda bi iki.kre cikolata anca yer bazn yemz ble yapıorm yenmio bnde kndi yaptgmdn yiyemiorM öle bi huym vr kokusndn doyuorm bnde yapıp annemlere getrym
Eferim sanaaa :) bende bi kahve yapayim dedim kirk yilin basi enem gram köpük yok utandim kendimden :-/ ama kahve bayatti bence yani... öyledir...yürüyüşümü yaptım geldiiiiiiiiiiiiimmmm:))) 45 dk
Hic istemiyoruz canim :) inşallah inşallah amiinhadi İNŞALLAH cano bu aralar herkes bak gör sen bi kaç aya hamile olursun diyo 2 gün öncede komşu diyo sen istemiyosun ama bence sen hamile olacan diyo
ayy evet hiççç soran olduğunda yok yaa ne bebeğiii biz alıştık gezmeye hem daha bi sürü borcumuz var bebeğe fırsat yokkk :))Hic istemiyoruz canim :) inşallah inşallah amiin
En azindan bahanen hazır :) bana soruyolardi yok mu yok mu ulen olsa soylerim dimi istiyoduk ki ilkini yaptik sen gecistir ev taksidi var falan diye sonra yanlislikla oldu dersin :)ayy evet hiççç soran olduğunda yok yaa ne bebeğiii biz alıştık gezmeye hem daha bi sürü borcumuz var bebeğe fırsat yokkk :))
bbek oldu kahve yapmayı unuttun:))Eferim sanaaa :) bende bi kahve yapayim dedim kirk yilin basi enem gram köpük yok utandim kendimden :-/ ama kahve bayatti bence yani... öyledir...
Bnm de bgn hç iştahm yk ya :) ama varya dun nrdyse gzlce alcktm dondrma zor tuttm kndmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?